Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

Adamek
Flegma

Re: Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 12:39

zaggar írta:
Mech írta:
zaggar írta:
mackó, tigris, jó nagy állatkert van nála ;)

már azon sem lepődnék meg, állami pénzből jól felfuttatta a létesítményeit, van ott étterem (108 restaurant), hotel, shop, minden kutyafasza

és onnan legalább jönnek a tehetségek? ezt most komolyan kérdezem, tőle akár remélni is lehetne, h képes megteremteni a kölyköknek a fejlődési lehetőséget

komolyan kérdezed aztán a következő gondolatban megint dobsz egy fergeteges poént
amúgy kurvára nem akadémia csak nevében, pénzbeszedő üzemegység naív álmodozóktól
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » Tegnap, 13:08

Adamek írta:
zaggar írta:
Mech írta:már azon sem lepődnék meg, állami pénzből jól felfuttatta a létesítményeit, van ott étterem (108 restaurant), hotel, shop, minden kutyafasza

és onnan legalább jönnek a tehetségek? ezt most komolyan kérdezem, tőle akár remélni is lehetne, h képes megteremteni a kölyköknek a fejlődési lehetőséget

komolyan kérdezed aztán a következő gondolatban megint dobsz egy fergeteges poént
amúgy kurvára nem akadémia csak nevében, pénzbeszedő üzemegység naív álmodozóktól

miért elképzelhetetlen a számodra, h Király esetleg tényleg képes lehetne-e motiválni pár kölyköt? Csak megjárta a nyugatot, nem is sült be, pénz, fegyver, paripa van, akkor miért lehetetlen a feltételezés?
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 15:25

zaggar írta:
Adamek írta:
zaggar írta:

miért elképzelhetetlen a számodra, h Király esetleg tényleg képes lehetne-e motiválni pár kölyköt? Csak megjárta a nyugatot, nem is sült be, pénz, fegyver, paripa van, akkor miért lehetetlen a feltételezés?

ismerni kell ehhez a jellemét, nem nagyon szeretnék újabb mítoszokat rongálni, szóval legyen elég annyi, hogy számomra ez lehetetlen feltételezés
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » Tegnap, 16:25

Adamek írta:
zaggar írta:
Adamek írta:komolyan kérdezed aztán a következő gondolatban megint dobsz egy fergeteges poént

ismerni kell ehhez a jellemét, nem nagyon szeretnék újabb mítoszokat rongálni, szóval legyen elég annyi, hogy számomra ez lehetetlen feltételezés

ok, hát én nem ismerem személyesen, uh a jelleméről sem tudok semmit, de a pályafutása alapján elképzelhetőnek tartottam, h nagyobb hatással lehet egy fiatal gyerekre, mint pl a Balajcza.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » Tegnap, 20:21

Adamek írta:
zaggar írta:
Adamek írta:komolyan kérdezed aztán a következő gondolatban megint dobsz egy fergeteges poént

Én nem nagyon ismerem a jellemét de nekem khm. fura hogy 108 a tulajdonában lévő objektum neve
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Vissza: “www.nb1.hu”