SuperDepor írta:Az ETO helyretette a Nyíregyházát a múlt heti Újpest verés után
azzal a győzelemmel is a helyükön voltak, a lilák vidéken nagyjából ennyit fognak idén is tarolni
SuperDepor írta:Az ETO helyretette a Nyíregyházát a múlt heti Újpest verés után
Adamek írta:SuperDepor írta:Az ETO helyretette a Nyíregyházát a múlt heti Újpest verés után
azzal a győzelemmel is a helyükön voltak, a lilák vidéken nagyjából ennyit fognak idén is tarolni
Deep Purple írta:zaggar írta:Mondanám, h hurrá, de vhogy úgy tűnik, h inkább a Loki verte meg magát, mint mi őket.
A helyzetek elég jó arányban bementek, ezen kívül sok jót nem lehet elmondani.
Ha mindig adunk egy potyát az ellenfélnek, akkor biztosan cifra szezon lesz ez. És itt még nagylelkűen a másodikat nem róttam fel a kapusnak, azt szerintem inkább a játékvezető bizottság nézte be.
nyúl írta:Nézem, hogy a Szpari ellen élet-halál meccs lesz. Ugyanis a 4. (ETO), 5. (Kisvárda) és 7. (Paks) fordulóban nincs esély a pontszerzésre.
5 fiatallal álltunk fel tegnap. Két meccsen 6 gólt kaptunk. A középpályánk átjáróház. A csapatszintű védekezés szervezetlen.Javier Arizmendi írta:nyúl írta:Nézem, hogy a Szpari ellen élet-halál meccs lesz. Ugyanis a 4. (ETO), 5. (Kisvárda) és 7. (Paks) fordulóban nincs esély a pontszerzésre.
Haha ez a "gyengék vagyunk , esélytelenek" taktika tavaly már bejott.
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Az ETO helyretette a Nyíregyházát a múlt heti Újpest verés után
egy jó Szappanossal mindenképp
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:azzal a győzelemmel is a helyükön voltak, a lilák vidéken nagyjából ennyit fognak idén is tarolni
egy jó Szappanossal mindenképp
Szapper hibái nyilván már javíthatatlanok ha jónnek, de messze nem ő a legnagyobb problémájuk
tegnap egy kiesőjelölt játszott egy közepes alsóházival, a tírek idén inkább felsőháziak lesznek
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:egy jó Szappanossal mindenképp
Szapper hibái nyilván már javíthatatlanok ha jónnek, de messze nem ő a legnagyobb problémájuk
tegnap egy kiesőjelölt játszott egy közepes alsóházival, a tírek idén inkább felsőháziak lesznek
ez, hogy? otthon megverték a szerencsétlen Újpestet úgy, h Szappanos adott nekik egy gólt a végén, tegnap meg kaptak egy négyest a luxemburgi pékekkel ikszelő Győrtől.
a kiesőjelölt játszott egy közepes alsóházival a Debrecen - Újpest meccs? ez a két jelző a mezőny 80%-ra ráhúzható
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:Szapper hibái nyilván már javíthatatlanok ha jónnek, de messze nem ő a legnagyobb problémájuk
ez, hogy? otthon megverték a szerencsétlen Újpestet úgy, h Szappanos adott nekik egy gólt a végén, tegnap meg kaptak egy négyest a luxemburgi pékekkel ikszelő Győrtől.
a kiesőjelölt játszott egy közepes alsóházival a Debrecen - Újpest meccs? ez a két jelző a mezőny 80%-ra ráhúzható
most még
de én látom a jövőt
tavasz közepére biztos feljutók lesztek, három év múlva újra
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:Szapper hibái nyilván már javíthatatlanok ha jónnek, de messze nem ő a legnagyobb problémájuk
most még
de én látom a jövőt
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:ez, hogy? otthon megverték a szerencsétlen Újpestet úgy, h Szappanos adott nekik egy gólt a végén, tegnap meg kaptak egy négyest a luxemburgi pékekkel ikszelő Győrtől.
most még
de én látom a jövőt
Azért nézd meg azt a négy gólt amit kaptak - én most pótoltam - ilyenre a diósgyőri védelem se volt képes még a legvadabb időkben sem. Az elsőnél a kapus kijövetelét tanítani lehetne, a legszebb viszont a harmadik
nyúl írta:Kevered az éveket. Az előző előtti idényben vészmadárkodtunk, alappal, mert az utolsó fordulóban maradtunk benn. Ha Garancsi nem engedi el a Vidit és nem dönti ezzel romba, biztosan kiestünk volna.
Idén tavasszal azon keseregtünk, hogy elúszik az érem. De mindenki azt írta, hogy elégedett a korábbi év borzalmaihoz képest.
Ez az idény kísértetiesen idézi a 2024 őszi rémségeket.
Nyilván nem ezt vártuk a januári tulajdonosváltástól.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég