BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Adamek
Flegma

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 20:30

Szarka írta:Pedig én azt hittem a versenysporton mernek majd faragni, ez erintene legkevesbe a szavazoikat, es boven van ellendrukker .

a versenysportokon (mínusz labdarúgás) faragnak is, de a focin nem nagyon tudnak/mernek/akarnak
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Ma, 20:37

Adamek írta:
Szarka írta:Pedig én azt hittem a versenysporton mernek majd faragni, ez erintene legkevesbe a szavazoikat, es boven van ellendrukker .

a versenysportokon (mínusz labdarúgás) faragnak is, de a focin nem nagyon tudnak/mernek/akarnak

Viktor már lefaragta, Fehervar, Szombathely, Veszprem, Sopron, Pécs, Tbanya, Szeged, Kecskemet, Diósgyőr, Bcsaba, kicsinalva. Viszont , ha a Felcsút, a Paks vagy a Kisvárda kiesik, akkor egész ország fellázad.

Azért kurvára nem erre számítottam/vágytam. Mondjuk nem rájuk szavaztam.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Ma, 20:57

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:
Cselszky írta:Korábban mennyit tejelt a Zrt.?

7,7 mrd-t

Danke. Akkor 17,7-ből lett 15. Nem nagy vágás.
Szándék nincs, vagy komolyabb nadrágszíjhúzással összeomlana az NB1?

MP igazából szereti a focit, alapvetően jobbos, a gyerekei klubszinten fociznak, nem ő lesz a magyar foci hóhéra, bármennyire is várják tőle a balos, liberális, befogott orral rá szavazók, szerintem csak ennyi a történet (nagy is a csalódás ezen szavazók körében)
ha utálná a sportot simán beszántaná az állami támogatásokat, mint tette azt más intézményekkel, forrásokkal... de nem úgy tűnik, mintha ez lenne a szándéka, redditen is amikor lehetett nekik kérdéseket feltenni, volt valami ilyen, röviden, velősen válaszolt: a támogatások maradnak, de áttekinthetőbbek lesznek.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 21:08

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:

Viktor már lefaragta, Fehervar, Szombathely, Veszprem, Sopron, Pécs, Tbanya, Szeged, Kecskemet, Diósgyőr, Bcsaba, kicsinalva. Viszont , ha a Felcsút, a Paks vagy a Kisvárda kiesik, akkor egész ország fellázad.

Azért kurvára nem erre számítottam/vágytam. Mondjuk nem rájuk szavaztam.

ennek a felsorolásnak kb. a fele nettó hülyeség, a másik fele meg ha tönkre is van téve Vitya max csak egy pofont adott a haldoklónak
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 21:10

Maradonapoli írta:
Cselszky írta:
Maradonapoli írta:7,7 mrd-t

Danke. Akkor 17,7-ből lett 15. Nem nagy vágás.
Szándék nincs, vagy komolyabb nadrágszíjhúzással összeomlana az NB1?

MP igazából szereti a focit, alapvetően jobbos, a gyerekei klubszinten fociznak, nem ő lesz a magyar foci hóhéra, bármennyire is várják tőle a balos, liberális, befogott orral rá szavazók, szerintem csak ennyi a történet (nagy is a csalódás ezen szavazók körében)
ha utálná a sportot simán beszántaná az állami támogatásokat, mint tette azt más intézményekkel, forrásokkal... de nem úgy tűnik, mintha ez lenne a szándéka, redditen is amikor lehetett nekik kérdéseket feltenni, volt valami ilyen, röviden, velősen válaszolt: a támogatások maradnak, de áttekinthetőbbek lesznek.

én nagyjából ezt várom és ha ez az áttekintethetőség össze is jön már léptünk egy nagyot előre

Vissza: “www.nb1.hu”