zaggar írta:Na, Zsákfossék mehetnek haza, helyes :)
mármint M'Zsákfossék
remélem 2030-ra összejön nekik a 25 neggás keret
az igazi Zsákfossék meg majd indulnak Polinézia vagy St. Martin színeiben
Adamek írta:zaggar írta:Na, Zsákfossék mehetnek haza, helyes :)
mármint M'Zsákfossék
Szarka írta:nyúl írta:Mit csinál Fernandel?
Ha a Diadalív alatt kell átmenni, feszítenek, mint két cső tengeri, de ha cida van, kijön az emberevő.
Először ezen a vébén boldog vagyok. Csak a kishitűségemre haragszom.
A kishitűségemre én is. Még szerencse, hogy valódi pénzt nem tettem a francia VB címre.
nyúl írta:Didi bának az utolsó előtti meccse volt. Szegényről játékosként - méltatlanul - az marad meg, hogy Platini leszólta az akkori rekordját és vízhordónak nevezte, edzőként meg az, hogy jellegzetes francia majomgrimaszokkal és kényeskedve nyervog az 5. játékvezetőnek.
SuperDepor írta:nyúl írta:Didi bának az utolsó előtti meccse volt. Szegényről játékosként - méltatlanul - az marad meg, hogy Platini leszólta az akkori rekordját és vízhordónak nevezte, edzőként meg az, hogy jellegzetes francia majomgrimaszokkal és kényeskedve nyervog az 5. játékvezetőnek.
Játékosnak kb az is volt, a francia Dárdai Pali csak kicsit ügyesebb, játékosként is és edzőként is.
SuperDepor írta:Spanyolország U19 megnyerte az EB-t, a Diósgyőrben játszott Gallardo az szövetségi kapitányuk. Nem Fernando -t kellett volna a három spanyolból idehozni edzőnek hanem őt.
Javier Arizmendi írta:SuperDepor írta:Spanyolország U19 megnyerte az EB-t, a Diósgyőrben játszott Gallardo az szövetségi kapitányuk. Nem Fernando -t kellett volna a három spanyolból idehozni edzőnek hanem őt.
A Deporban is játszott pár meccset.
mármint M'Zsákfossék
mármint M'Zsákfossék
RC írta:Egyik versenyben maradt csapat sem szimpatikus. Az angol vb-győzelemnek német szövetségi kapitánnyal azért lenne pikantériája :)
Maradonapoli írta:Adamek írta:zaggar írta:Na, Zsákfossék mehetnek haza, helyes :)
mármint M'Zsákfossék
Polinézia nem lengyel gyarmat?
SuperDepor írta:nyúl írta:Didi bának az utolsó előtti meccse volt. Szegényről játékosként - méltatlanul - az marad meg, hogy Platini leszólta az akkori rekordját és vízhordónak nevezte, edzőként meg az, hogy jellegzetes francia majomgrimaszokkal és kényeskedve nyervog az 5. játékvezetőnek.
Játékosnak kb az is volt, a francia Dárdai Pali csak kicsit ügyesebb, játékosként is és edzőként is.
Szarka írta:RC írta:Egyik versenyben maradt csapat sem szimpatikus. Az angol vb-győzelemnek német szövetségi kapitánnyal azért lenne pikantériája :)
Idegen kapitánnyal meg sose nyertek VB-t, szóval Anglia már indulásbol elbukott :)
Plusz már a legutóbbi meccs után az újságírók egymasnak ugrasztották Bellinghamet és Tuchelt, szi.plán kifordítva a nyilatkozataik mondanivalóját. Anglia legfőbb ellensége önmaga.

Adamek írta:SuperDepor írta:nyúl írta:Didi bának az utolsó előtti meccse volt. Szegényről játékosként - méltatlanul - az marad meg, hogy Platini leszólta az akkori rekordját és vízhordónak nevezte, edzőként meg az, hogy jellegzetes francia majomgrimaszokkal és kényeskedve nyervog az 5. játékvezetőnek.
hát nem tom, ez szerintem a vereségnél is jobban fáj most Didinek
Mech írta:Szarka írta:RC írta:Egyik versenyben maradt csapat sem szimpatikus. Az angol vb-győzelemnek német szövetségi kapitánnyal azért lenne pikantériája :)
Idegen kapitánnyal meg sose nyertek VB-t, szóval Anglia már indulásbol elbukott :)
Plusz már a legutóbbi meccs után az újságírók egymasnak ugrasztották Bellinghamet és Tuchelt, szi.plán kifordítva a nyilatkozataik mondanivalóját. Anglia legfőbb ellensége önmaga.
angol sportsajtó (bulvár..) még a magyarnál is 10000x rosszabb
kedvenc cikkem a vb előtt 1 héttel:
Mech írta:SuperDepor írta:nyúl írta:Didi bának az utolsó előtti meccse volt. Szegényről játékosként - méltatlanul - az marad meg, hogy Platini leszólta az akkori rekordját és vízhordónak nevezte, edzőként meg az, hogy jellegzetes francia majomgrimaszokkal és kényeskedve nyervog az 5. játékvezetőnek.
Ő az első edző aki jól együtt tudott dolgozni Bappéval. Vagy fordítva. Ezt becsülöm benne.
Zidane sokkal karakteresebb edzőnek tűnik, meglátjuk milyen lesz a kapcsolatuk.
nyúl írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Játékosnak kb az is volt, a francia Dárdai Pali csak kicsit ügyesebb, játékosként is és edzőként is.
hát nem tom, ez szerintem a vereségnél is jobban fáj most Didinek
:)
A posztján nagyon jó és hasznos futballista volt.
Edzőként nyilván 99,99% cserélne vele. Így is esélye van zsinórban 3 éremre. Ha jól tudom, még senkinek sem sikerült.
Engem az lepett meg, mennyire elveszti a fejét egy komoly ember, ha córesz van. Azok az arcok, grimaszok, a játékvezetővel való meddő perlekedés, a meccs utáni interjú, ahol szintén bírózott. Bennem sajnos örökre megmarad. Nagyon árulkodó, milyen egy ember, ha veszít. Mert az életben mind átéljük, s legtöbbünk mögött nincs bukótér, nincs halhatatlan pályafutás, francia Becsületrend, mesés vagyon.
S hogy nem bírja egy pillanatra kívülről látni magát? Sugározta át ezt az idegbetegséget a csapatra.
Már akkor veszített, amikor Digne-t, Rabiot-t és Barcolát a kezdőbe állította. Taktikailag teljesen meg lett mattolva. De ilyen van. A legnagyobbak sem verhetetlenek. Ilyenkor kellene valami belső derű, vagy ha az nem is, józanság.
Szekunder szégyent éreztem.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég