Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » Tegnap, 23:46

zaggar írta:Fogadásügyileg kb az egész vb-t kihagytam. Na, ma gondoltam, h játszok valamire, csak a játék kedvéért. De ma nagyjából sehol sem volt értelmezhető futballmeccs. (Jégkorong meg egyáltalán nincs) Így életemben először vettem egy kenót. (Bögyöske elmagyarázta, h működik). Beírtam 6 számot, alaptétre nyertem volna 350 000 pénzt. Hát egy találatom sincs. Ennél még a kameruni másodosztályt is nagyobb eséllyel találom el, de legalább sétáltam egyet.

Tizenegy éve nyáron szerettem volna egy kis pénzt keresni, előtte keresztapámék zöldséges boltjában melóztam 1-1 hetet, pontosabban kijártunk a nagybanira éjjelente, feltölteni a boltot áruval. Némi szülői közreműködéssel elszegődtem lottógép-tesztelőnek a Szerencsejáték Zrt budai főhadiszállására, akkoriban vezették be ugyanis az újfajta gépeket, amik a mai napig használatban vannak. Nekünk ezt a rendszert kellett terhelni 10 napon keresztül, reggel nyolctól délután négyig egy ablaktalan irodában. Nettó 435 forintos órabérért.
Akkor megtanultam a puttó és a gépi puttó szabályait, sokadik próbálkozásra már némi nyeremény is összejött.
Élesben egyszer próbáltam rá pár hónappal később, legalább a megjátszott kétszázast visszanyertem.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”