Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Ma, 21:12

bohócok ezek a finnek, valami komolyabb csapat ellen, mint Andorra már 3 gólos hátrányban lennénk...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 21:14

Szarka írta:
Mech írta:
Adamek írta:az ő erejükkel pont totál vakon vagyok, de olyanokra gondolok, mint 4 éve Marokkó (vagy 2004-ben a görögök az EB-n) volt, csak most az aktuális szikra nem állna meg az elődöntőnél
mákkal, antifocival és beton csapategységgel a négyig már sokan eljutottak, simán benne van a környezetben, hogy a csapágyasra hajtott sztárok közt valaki beoson a nagyszínpadra, akármelyik kontinensről

azért a torna első 3 hetét masszívan lepihenhetik a nagycsapatok, hetente 1-et kell játszani a csoportban, utána pörög fel jobban a sztori
ráadásul minden csoportban egy normális ellenfél van nekik kb, a 3-4. kalapos csapatot azért még a B-vel is pofozni fogják a nagyok

lehet itt dark horse-okban reménykedni, hogy japán, ausztria, szenegál, norvég, stb de ők is full topligás sorral jönnek, semmivel sem lesznek pihentebbek mint egy francia/angol/spanyol stb csapat szerintem

A spanyol B leikszelt tegnap Irakkal , a Francia kezdő kikapott az elefántoktól.
Barimeccsek, meg tuti próbálkoztak a nagyok új dolgokkal.
Azt is adom , hogy lesz idő pihenni, egy csoportgyőzelem már elég a továbbjutáshoz.

Mindezek ellenére nem lehetetlen egy meglepetés győzelem, de egy elődöntős 90%, hogy egy fekete-ló lesz. Leginkább, mert a sztárok kizsigereltek, es egy jó vedekező taktikàval bármeddig el lehet jutni.

Én azért Francia győzelemre tippelek, de az ellenfele meglepetés lesz ( mondjuk Japán ).

az igazi meglepetés az lenne ha Japán két év múlva EB-t nyerne
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Ma, 22:25

Akkor most kijutottunk a vb-re?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 47 perccel ezelőtt

Maradonapoli írta:Akkor most kijutottunk a vb-re?

szerintem most nyertük meg
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » kevesebb mint egy perce

Adamek írta:
Maradonapoli írta:Akkor most kijutottunk a vb-re?

szerintem most nyertük meg

a nép boldog, hogy velünk ünnepelhet

Vissza: “www.nb1.hu”