Szombati foci: Fradi-Vidi!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.05.22. 19:49

Feczkó szerződését megszüntette a Honvéd.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.05.22. 20:09

A nadrághúzás első jelei csúton: "Tizenhat év után lepasszolta az Alcsúti Arborétum üzemeltetését a Mészáros Lőrinc-féle Puskás Akadémia"

Tippem: Az évet még alsó-középcsapatként (vagy méginkább kiesőjelöltként) lehet kihúzzák a mennyeiben, de szerintem az odairányított szponzorok többségükben dobbantanak majd, állami lóvé ugye remélehtőleg 0, Lölö meg inkább költene Ondira meg a jaktra, 3-éven belül nb2-es szinten esetleg átvehetik a Csákvár szerepét (azok meg mennek a megyébe), aztán remélhetőleg legkésőbb 5 éven belül ténylegesen beszántják az egész csutkány disneylandet.

Fentebb próbáltam realista lenni, de nem bánnám, ha már nyáron sem tudnák beadni a licencet, vagy esetleg menet közben mennének csődbe vagy már jövőre kiesnének a gecibe megszűnéssel tarkítva satöbbi, satöbbi, satöbbi.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.05.22. 20:20

Maradonapoli írta:A nadrághúzás első jelei csúton: "Tizenhat év után lepasszolta az Alcsúti Arborétum üzemeltetését a Mészáros Lőrinc-féle Puskás Akadémia"

Tippem: Az évet még alsó-középcsapatként (vagy méginkább kiesőjelöltként) lehet kihúzzák a mennyeiben, de szerintem az odairányított szponzorok többségükben dobbantanak majd, állami lóvé ugye remélehtőleg 0, Lölö meg inkább költene Ondira meg a jaktra, 3-éven belül nb2-es szinten esetleg átvehetik a Csákvár szerepét (azok meg mennek a megyébe), aztán remélhetőleg legkésőbb 5 éven belül ténylegesen beszántják az egész csutkány disneylandet.

Fentebb próbáltam realista lenni, de nem bánnám, ha már nyáron sem tudnák beadni a licencet, vagy esetleg menet közben mennének csődbe vagy már jövőre kiesnének a gecibe megszűnéssel tarkítva satöbbi, satöbbi, satöbbi.

És mi lenne a halom létesítménnyel? Ott rohadnának, mint Ceau stadija?
Ha már ennyi közpénz belement, talán jobb lenne, ha valaki az enyészet elől átvenné, és arra használná, amire elvileg szolgált volna a projekt: csináljanak egy normális up-centrumot, normális képzéssel. Persze a dolog pénzügyi fenntarthatóságáról lövésem nincs. Ehhez a felnőttek szintjén megfelelő lehet egy nb2-es középcsapat. Aztán a jobbakat vigyék fel az NB1-es klubokhoz, az extrém jókat akár egyből külföldre, a lényeg, hogy ha már léteznek, járuljanak végre hozzá érdemben a magyar focihoz a képzés, tehetségnevelés terén.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.05.22. 20:58

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:A nadrághúzás első jelei csúton: "Tizenhat év után lepasszolta az Alcsúti Arborétum üzemeltetését a Mészáros Lőrinc-féle Puskás Akadémia"

És mi lenne a halom létesítménnyel? Ott rohadnának, mint Ceau stadija?
Ha már ennyi közpénz belement, talán jobb lenne, ha valaki az enyészet elől átvenné, és arra használná, amire elvileg szolgált volna a projekt: csináljanak egy normális up-centrumot, normális képzéssel. Persze a dolog pénzügyi fenntarthatóságáról lövésem nincs. Ehhez a felnőttek szintjén megfelelő lehet egy nb2-es középcsapat. Aztán a jobbakat vigyék fel az NB1-es klubokhoz, az extrém jókat akár egyből külföldre, a lényeg, hogy ha már léteznek, járuljanak végre hozzá érdemben a magyar focihoz a képzés, tehetségnevelés terén.

rohadjon le az egész, mint csau stadionja, legyen örök mementóként az enyészeté, ha jófej akarok lenni, akkor szétbontani, alkatrészeit ingyen - pályázat útján szétosztani - vidéki városokban

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.05.22. 21:10

Maradonapoli írta:rohadjon le az egész, mint csau stadionja, legyen örök mementóként az enyészeté, ha jófej akarok lenni, akkor szétbontani, alkatrészeit ingyen - pályázat útján szétosztani - vidéki városokban

Fölöttébb durva és antiszociális vagy ebben az ügyben. :)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.05.22. 21:13

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:rohadjon le az egész, mint csau stadionja, legyen örök mementóként az enyészeté, ha jófej akarok lenni, akkor szétbontani, alkatrészeit ingyen - pályázat útján szétosztani - vidéki városokban

Fölöttébb durva és antiszociális vagy ebben az ügyben. :)

írtam durvábbakat is, de revidiáltam magam az eredeti hsz-emhez képest, figyelembe véve, hogy ez alapjában véve egy focis oldal, de csak ezért

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.05.22. 22:34

Mech írta:
Adamek írta:
Mech írta:kétlem, hogy bírnák a fizuját

más: Borbély akkor Fradi? (Vitálissal csomagban?)

simán megfizetik ha akarják, de szerintem nem oda tart
jók ezek a legendák a hazai fizukról, a Zvezda például csípőből rádobott egy kétszámjegyű százalékot az egyik legjobban kitömött légiósunk zsoldjára
Borbély visszajönne, de Vityáról azt mondják kinőtte az NB1-t

Gazpromos zvezda az egész régióban gyanítom a legcsilliárdosabb klub

En is szeretem a jó vicceket. A Dinamo Z büdzséje evi 60 millió euró, a Ferencvarose 45, a Zvezdaje 20 milla. Nem véletlen, hogy Nikolics eljott otthonrol Fehérvárra, vagy Saldanha is otthagyta a szerbeket a Zodekert, mégha ezek Partizánok voltak is.
ETO

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.05.22. 22:41

Adamek írta:
Szarka írta:
Adamek írta:simán megfizetik ha akarják, de szerintem nem oda tart
jók ezek a legendák a hazai fizukról, a Zvezda például csípőből rádobott egy kétszámjegyű százalékot az egyik legjobban kitömött légiósunk zsoldjára
Borbély visszajönne, de Vityáról azt mondják kinőtte az NB1-t

Elvileg jött egy 3 millió eurós ajánlat egy angol klubtól.

PL vagy Csámpi?

Azt nem mondják, de ennyiert Champo lesz, vagy oda adják kölcsön.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.05.23. 10:03

Adamek írta:Pesic -> Fater Karagyömrő
már csak 34 bénalábút kell elpasszolni és újra Fradi lehetünk

Ott játszott már, nem?
Én kicsit bírtam Pesicet. Persze nagyon szerb, egoista, konfliktuskereső, de valahol bírom a csetnikekben, hogy árral szemben is tartják az arcot. Szerzett továbbjutást érő nemzetközi gólt. Valaha szerb gólkirály is volt, s mindenhol, ahol megfordult, lőtte a gólokat. Nem fértek össze Vargával, hasonló stílus, azonos poszt, s Varga jobb volt.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.05.23. 13:15

nyúl írta:
Adamek írta:Pesic -> Fater Karagyömrő
már csak 34 bénalábút kell elpasszolni és újra Fradi lehetünk

Ott játszott már, nem?
Én kicsit bírtam Pesicet. Persze nagyon szerb, egoista, konfliktuskereső, de valahol bírom a csetnikekben, hogy árral szemben is tartják az arcot. Szerzett továbbjutást érő nemzetközi gólt. Valaha szerb gólkirály is volt, s mindenhol, ahol megfordult, lőtte a gólokat. Nem fértek össze Vargával, hasonló stílus, azonos poszt, s Varga jobb volt.

volt már ott, ami nem nagy mutatvány mert érzésre a világ összes klubjában megfordult már
nekem inkább az jut eszembe a rácpontyokról, hogy összeférhetetlen faj, szerintem a saját szervezetük is kivetnék legszívesebben önmagukat annyira elviselhetetlenek
akkora öröm a háznál egy szerb. mint egy veszett kutya a kerrtszomszédban
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.05.23. 14:35

Feczkó -> Loki

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.05.23. 15:39

Maradonapoli írta:Feczkó -> Loki

Pajkos János -> Fradi
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.05.23. 16:06

Adamek írta:

Pajkos János -> Fradi

Kondás Elemér -> DEAC

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.05.23. 17:45

Maradonapoli írta:
Adamek írta:

Pajkos János -> Fradi

Kondás Elemér -> DEAC

Glázer Róbert -> Rába ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.05.23. 18:38

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:Pajkos János -> Fradi

Kondás Elemér -> DEAC

Krémer Károly -> Honvéd

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2026.05.23. 19:05

Adamek írta:
Szarka írta:
dingo írta:Meg azért sem mert ez jóformán csak akkor jöhetne össze, ha minden egyes meccsre minden jegyet eladnak

Mondjuk azért az lenne a cél, kb 90%-os kihasználású stadionokkal.

9581 lenne a átlag ha a jelenlegi 12 csapat minden meccse 100%-n menne, ha nem is 90 de 85%-n kellene pörögni a 8 ezerhez
egy lehetne egy cél, de ehhez olyan szintű színvonal emelkedés és háttérmeló kellene amire nem vagyunk képesek
a stadionok méretével nincs sok gond szerintem, 1-2 hely van túlméretezve pár ezerrel de igazából a csilivili 3-5 ezres szaroknak meg semmi értelme nincs mert az se a jövőnek nem szól se a jelennek, a nagy büdös semminek épül az ilyen igazából
ha én dönthettem volna akkor a paksi minimál dizájnt húztam volna fel mindenhova ahol igény van rá, az igények szerinti méretben 8-20 ezer közötti kivitelben, megyénként maximum egyet és mondjuk Bp-re egy területi alapú (kb. ék-dk, 2-2) négyest, a Puskást meg fele áron 100 ezresre aztán béreljen mindenki a közelében ha feljut időközben Koloricici módjára vagy ha nem akkor mehet egy saját saját zsebből, államiból ennyi is bőven sok

Oké, de én nem az elméleti teljes befogadóképességet néztem. Hisz nagyobb meccseken van lezárt biztonsági szektor. Az Eto stadion kB fele le van zárva stb. Ezért írtam hogy csak akkor jöhetne össze, ha minden meccsen minden jegyet eladnak amit csak lehet. Ami a paksi stadiont illeti egyetértünk. Az kellene legyen az etalon Nb1- nb3 ig ha már újat építenek nagyobbacska helyen.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.05.23. 23:03

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:Pajkos János -> Fradi

Kondás Elemér -> DEAC

Jakus Tibor -> Multi Rocco
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.05.23. 23:43

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Kondás Elemér -> DEAC

legendás klub legendás szaki
és pont most megy a Dunán a Rocco és fivérei

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.05.24. 00:27

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:Glázer Róbert -> Rába ETO

Tervez visszatérni az edzősködéshez. Én csak bátorítottam
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.05.24. 00:31

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:Jakus Tibor -> Multi Rocco

Tervez visszatérni az edzősködéshez. Én csak bátorítottam

ezek szerint felépült a balesetből
jó hír

Vissza: “www.nb1.hu”