Szombati foci: Fradi-Vidi!
Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!
Supka -> Kisvárda
- Adamek
- Flegma
Mech írta:Supka -> Kisvárda
szeptemberig
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
Mech írta:Cselszky írta:dingo írta:A cikkró elnézett egy sort:) A mellékelt táblázat szerint az Újpest nem csökkent, hanem nőtt egy kicsit.
Szerintem a cikk a vegyes átlagot veszi alapul, a magyarfutball.hu pedig a hazai alapján rangsorol. Ezek miatt ír minket harmadiknak a kólafoci.
egy szó mint száz, a csányi által 10 éve beígért 8 ezres átlaghoz is kutya messze vagyunk ezzel a 4.258-al.
megnéztem a szomszédos országokat akkor már:
-horvátok 5.242
-osztrákok 8.506
-szlovákok 3.069
-ukránok 1.744 (nyilván ez semmit nem mond, a csapatok 2/3-a nem otthon/zártkapuval játszik)
-románok 6.610 (itt a felsőházi rájátszás átlaga 10.811 volt)
-szerbek 2.200 (szerb liga totális mélyponton minden szinten, át is szervezik a bajnokságot, 16 csapatosról átállnak 2 év alatt a 12 csapatosra ők is)
-szlovének 1.314 (itt nem dobta meg a két legnépszerűbb csapat fos szezonja az átlagot az biztos)
-nem szomszéd, de bolgárok még 3.641, csehek 5.705, lengyelek 13.423, bosnyákok 2.492
Mindenhol kis orszag=kis piac=alacsony nezoszam
Kár itt nagyobb létszámról álmodozni. Még ingyen jegyekkel se lenne 8000 nézőszám.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Szarka írta:Mech írta:Cselszky írta:Szerintem a cikk a vegyes átlagot veszi alapul, a magyarfutball.hu pedig a hazai alapján rangsorol. Ezek miatt ír minket harmadiknak a kólafoci.
egy szó mint száz, a csányi által 10 éve beígért 8 ezres átlaghoz is kutya messze vagyunk ezzel a 4.258-al.
-horvátok 5.242
-osztrákok 8.506
-szlovákok 3.069
-ukránok 1.744 (nyilván ez semmit nem mond, a csapatok 2/3-a nem otthon/zártkapuval játszik)
-szerbek 2.200 (szerb liga totális mélyponton minden szinten, át is szervezik a bajnokságot, 16 csapatosról átállnak 2 év alatt a 12 csapatosra ők is)
-szlovének 1.314 (itt nem dobta meg a két legnépszerűbb csapat fos szezonja az átlagot az biztos)
-nem szomszéd, de bolgárok még 3.641, csehek 5.705, lengyelek 13.423, bosnyákok 2.492
Kár itt nagyobb létszámról álmodozni. Még ingyen jegyekkel se lenne 8000 nézőszám.
Öt-hatezer körüli nem lenne elérhetetlen.
Az alkalmas stadionnal nem rendelkező, szinte végig kiesőhelyen álló Barcika, a valódi érdeklődés nélküli Felcsút alaposan lehúzza az átlagot, mellé jött még az amúgy nagy tömeget megmozgatni képes DVTK sikertelensége is. Pakson és Várdán is irrealitás tömegeket várni, azok a stadionok akkor telnek meg, ha arra jár a Fradi.
Lehetne itt bőven nagyobb létszám, ha több olyan klub szerepelne az élvonalban, amelyre nagyobb az igény. Jó példa erre a virágkorát élő Szpari, régi stadionjában a másodvonalban ezer körüli átlagot hozott, ezt mostanra megötszörözte. Győrben három éve párszázan lézengtek abban a hatalmas és mégis félkész stadionban. Emlékszem azokra az évekre is, amikor Kispesten 1500-2000 fő járt meccsekre a régi Bozsikba, ennek a többszörösénél tartanak azóta. És akkor még mélyebbre, a szunnyadó bányászvárosokhoz ne is menjünk.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
- Adamek
- Flegma
Szarka írta:Mech írta:Cselszky írta:Szerintem a cikk a vegyes átlagot veszi alapul, a magyarfutball.hu pedig a hazai alapján rangsorol. Ezek miatt ír minket harmadiknak a kólafoci.
-horvátok 5.242
-osztrákok 8.506
-szlovákok 3.069
a nyolcezer ma már álom, de azt nem hinném, hogy a kis ország=kis piac elv miatt
a hetvenes években bőven megvolt a 8000+ és néha a 10 is összejött, akkor sem voltunk nagyobbak
drága, szar, macerás - én ezek mentén gondolom, hogy nem reális a 8 ezer
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
Adamek írta:Szarka írta:Mech írta:egy szó mint száz, a csányi által 10 éve beígért 8 ezres átlaghoz is kutya messze vagyunk ezzel a 4.258-al.
-horvátok 5.242
-osztrákok 8.506
-szlovákok 3.069
a nyolcezer ma már álom, de azt nem hinném, hogy a kis ország=kis piac elv miatt
a hetvenes években bőven megvolt a 8000+ és néha a 10 is összejött, akkor sem voltunk nagyobbak
Meg azért sem mert ez jóformán csak akkor jöhetne össze, ha minden egyes meccsre minden jegyet eladnak
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D
"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."
"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."
dingo írta:Adamek írta:Szarka írta:Mindenhol kis orszag=kis piac=alacsony nezoszam
Meg azért sem mert ez jóformán csak akkor jöhetne össze, ha minden egyes meccsre minden jegyet eladnak
Mondjuk azért az lenne a cél, kb 90%-os kihasználású stadionokkal.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Szarka írta:dingo írta:Adamek írta:a nyolcezer ma már álom, de azt nem hinném, hogy a kis ország=kis piac elv miatt
Mondjuk azért az lenne a cél, kb 90%-os kihasználású stadionokkal.
Mindig mondtam, hogy túl nagy stadikat építettek a fijjuk. Szerintem a nézőszamokat a hozzánk hasonló méretű országokhoz kene mérni, csehek, porik, belgákok, svédek, görögök, belarusz, labancok, ilyesmi.
A skótoknal se volt mindegy, hogy a Rangers, Hearts , Hibs lentebb volt, vagy az Aris visszajutasa a görögöknél is jelentett valamit. Most hogy a labancoknal fent van a Gak és két linzi csapat, jobbak a nezoszámok. Nálunk is kéne a Dió, Hali, egy pécsi és egy szegedi csapat, Kecso, Setétvar.
ETO