Szombati foci: Fradi-Vidi!

Mech
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Mech » Ma, 13:00

Supka -> Kisvárda

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 13:07

Mech írta:Supka -> Kisvárda

szeptemberig
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » Ma, 14:32

Mech írta:
Cselszky írta:
dingo írta:A cikkró elnézett egy sort:) A mellékelt táblázat szerint az Újpest nem csökkent, hanem nőtt egy kicsit.

Szerintem a cikk a vegyes átlagot veszi alapul, a magyarfutball.hu pedig a hazai alapján rangsorol. Ezek miatt ír minket harmadiknak a kólafoci.

egy szó mint száz, a csányi által 10 éve beígért 8 ezres átlaghoz is kutya messze vagyunk ezzel a 4.258-al.

megnéztem a szomszédos országokat akkor már:
-horvátok 5.242
-osztrákok 8.506
-szlovákok 3.069
-ukránok 1.744 (nyilván ez semmit nem mond, a csapatok 2/3-a nem otthon/zártkapuval játszik)
-románok 6.610 (itt a felsőházi rájátszás átlaga 10.811 volt)
-szerbek 2.200 (szerb liga totális mélyponton minden szinten, át is szervezik a bajnokságot, 16 csapatosról átállnak 2 év alatt a 12 csapatosra ők is)
-szlovének 1.314 (itt nem dobta meg a két legnépszerűbb csapat fos szezonja az átlagot az biztos)
-nem szomszéd, de bolgárok még 3.641, csehek 5.705, lengyelek 13.423, bosnyákok 2.492

Mindenhol kis orszag=kis piac=alacsony nezoszam

Kár itt nagyobb létszámról álmodozni. Még ingyen jegyekkel se lenne 8000 nézőszám.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » Ma, 15:16

Szarka írta:
Mech írta:
Cselszky írta:Szerintem a cikk a vegyes átlagot veszi alapul, a magyarfutball.hu pedig a hazai alapján rangsorol. Ezek miatt ír minket harmadiknak a kólafoci.

egy szó mint száz, a csányi által 10 éve beígért 8 ezres átlaghoz is kutya messze vagyunk ezzel a 4.258-al.

-horvátok 5.242
-osztrákok 8.506
-szlovákok 3.069
-ukránok 1.744 (nyilván ez semmit nem mond, a csapatok 2/3-a nem otthon/zártkapuval játszik)
-szerbek 2.200 (szerb liga totális mélyponton minden szinten, át is szervezik a bajnokságot, 16 csapatosról átállnak 2 év alatt a 12 csapatosra ők is)
-szlovének 1.314 (itt nem dobta meg a két legnépszerűbb csapat fos szezonja az átlagot az biztos)
-nem szomszéd, de bolgárok még 3.641, csehek 5.705, lengyelek 13.423, bosnyákok 2.492

Kár itt nagyobb létszámról álmodozni. Még ingyen jegyekkel se lenne 8000 nézőszám.

Öt-hatezer körüli nem lenne elérhetetlen.
Az alkalmas stadionnal nem rendelkező, szinte végig kiesőhelyen álló Barcika, a valódi érdeklődés nélküli Felcsút alaposan lehúzza az átlagot, mellé jött még az amúgy nagy tömeget megmozgatni képes DVTK sikertelensége is. Pakson és Várdán is irrealitás tömegeket várni, azok a stadionok akkor telnek meg, ha arra jár a Fradi.
Lehetne itt bőven nagyobb létszám, ha több olyan klub szerepelne az élvonalban, amelyre nagyobb az igény. Jó példa erre a virágkorát élő Szpari, régi stadionjában a másodvonalban ezer körüli átlagot hozott, ezt mostanra megötszörözte. Győrben három éve párszázan lézengtek abban a hatalmas és mégis félkész stadionban. Emlékszem azokra az évekre is, amikor Kispesten 1500-2000 fő járt meccsekre a régi Bozsikba, ennek a többszörösénél tartanak azóta. És akkor még mélyebbre, a szunnyadó bányászvárosokhoz ne is menjünk.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 15:23

Szarka írta:
Mech írta:
Cselszky írta:Szerintem a cikk a vegyes átlagot veszi alapul, a magyarfutball.hu pedig a hazai alapján rangsorol. Ezek miatt ír minket harmadiknak a kólafoci.

-horvátok 5.242
-osztrákok 8.506
-szlovákok 3.069

a nyolcezer ma már álom, de azt nem hinném, hogy a kis ország=kis piac elv miatt
a hetvenes években bőven megvolt a 8000+ és néha a 10 is összejött, akkor sem voltunk nagyobbak
drága, szar, macerás - én ezek mentén gondolom, hogy nem reális a 8 ezer
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » Ma, 17:44

Adamek írta:
Szarka írta:
Mech írta:egy szó mint száz, a csányi által 10 éve beígért 8 ezres átlaghoz is kutya messze vagyunk ezzel a 4.258-al.

-horvátok 5.242
-osztrákok 8.506
-szlovákok 3.069

a nyolcezer ma már álom, de azt nem hinném, hogy a kis ország=kis piac elv miatt
a hetvenes években bőven megvolt a 8000+ és néha a 10 is összejött, akkor sem voltunk nagyobbak

Meg azért sem mert ez jóformán csak akkor jöhetne össze, ha minden egyes meccsre minden jegyet eladnak
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » Ma, 17:59

dingo írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Mindenhol kis orszag=kis piac=alacsony nezoszam

Meg azért sem mert ez jóformán csak akkor jöhetne össze, ha minden egyes meccsre minden jegyet eladnak

Mondjuk azért az lenne a cél, kb 90%-os kihasználású stadionokkal.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Ma, 19:59

Szarka írta:
dingo írta:
Adamek írta:a nyolcezer ma már álom, de azt nem hinném, hogy a kis ország=kis piac elv miatt

Mondjuk azért az lenne a cél, kb 90%-os kihasználású stadionokkal.

Mindig mondtam, hogy túl nagy stadikat építettek a fijjuk. Szerintem a nézőszamokat a hozzánk hasonló méretű országokhoz kene mérni, csehek, porik, belgákok, svédek, görögök, belarusz, labancok, ilyesmi.

A skótoknal se volt mindegy, hogy a Rangers, Hearts , Hibs lentebb volt, vagy az Aris visszajutasa a görögöknél is jelentett valamit. Most hogy a labancoknal fent van a Gak és két linzi csapat, jobbak a nezoszámok. Nálunk is kéne a Dió, Hali, egy pécsi és egy szegedi csapat, Kecso, Setétvar.
ETO

Vissza: “www.nb1.hu”