Szombati foci: Fradi-Vidi!

nyúl
Kincstári Főegerész

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.05.17. 13:14

Maradonapoli írta:
nyúl írta:Mindegy is. Senki nem tette meg, én gratulálok az ETO-nak az 5. bajnoki címéhez. Megérdemelte. Most már 4 évtizedben is nyert bajnokságot, ami nagy dolog. Nincs olyan vidéki csapat, amely ekkora időtávon meghatározó tudott lenni.

Én már sz*rt érek, elvtársam?

Figyelmetlen voltam. Pedig az éberség a legfontosabb.
Öregszem. Most felpofozok három kulákot, hogy felrázzam magam.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.05.17. 13:36

Gratula az ETO-nak. Megérdemelték.

Nálunk lécel a spanyol kolónia. Az edző szerint a vezetők döntése, egy másik infó szerint ő kért volna sokkal többet, amit nem kapott meg. Mindegy is. A felemás tavasz ellenére inkább sajnálom a távozását, mint nem, főleg hogy nem tudni, hogyan tovább. Még egy évet marasztaltam volna, ha hajlik rá.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.05.17. 13:55

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:nekem olyanokat mondott, hogy már látja a fényt az alagút végén, csak ne jöjjön a vonat, meg hogy a hanyatló nyugat már a szakadék szélén áll, de mi mindig egy lépéssel előttük járunk, gyanús, hogy rendszerellenes

én ebben a történetben mindig a masiniszta vagyok, aki látja a három részeget, a pesszimistát, az optimistát és a realistát a síneken tanakodni

kora délután indulok a szent vulkánhoz a Mesterek városába megszervezni a III. fasiszta internacionálét, mit üzensz a két grandmesternek?

Már melyik két grandmesternek?

Carlo és Diego
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.05.17. 14:42

Grat az ETO-nak! Halistaként irigykedik az ember rendesen.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.05.17. 14:45

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:én ebben a történetben mindig a masiniszta vagyok, aki látja a három részeget, a pesszimistát, az optimistát és a realistát a síneken tanakodni

kora délután indulok a szent vulkánhoz a Mesterek városába megszervezni a III. fasiszta internacionálét, mit üzensz a két grandmesternek?

Már melyik két grandmesternek?

Carlo és Diego

San Gennaróval kiegészülve nyújtsák kezüket továbbra is a Vezúv népe felé vész esetén.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.05.17. 14:48

Adamek ide menjetek fel ha meg nem voltatok, kurva jo vibeja van
https://maps.app.goo.gl/UuKtqaVjRj52hCxf9?g_st=ic

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.05.17. 14:50

Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:Pár napja a Youtube elémsorolt diósgyőri szurkolói videókat a kilencvenes évek végéről: idegenbeli túrák Nyíregyházára, Debrecenbe, hazai rangadók tíz-tizenötezer nézővel. Igényes koreográfiák, old school drapériák, szóval volt egy hangulata az egésznek. Most meg az üres stadionban kisvárosi vendégek gáláznak. Az eredményei alapján a Paks vagy a Felcsút kenterbe veri a néhai fellegvárakat, amelyek a másod-harmadvonalban senyvednek.

a pletykák szerint az ultrák vezérhangadóit is megvették sántáék, pl. most is inkább elmentek Debrecenbe haveri látogatásra - ami szép dolog, ha épp nem ég otthon a ház - pedig a régi szép időkben ilyen szezonbeli produkció után kb. most tudnák elhagyni rendőri kísérettel a klubházat a fejesek

https://youtu.be/w0pZ_7MjO28?t=1105
Azért ekkoriban még nem lehetett nagy barátság.

Hullámzó volt, amennyire tudom.
Ekkortájt a vidisták voltak nagy spanok, úgy a 2000-es évek második feléig. Pl. a 2001-es kupadöntőn is haverkodás ment tudtommal. Én ebben ragadtam, nem vagyok naprakész, szóval a 2009-es BL-őszünk idején elutaztam a Vidi-Lokira abban a tudatban, hogy mi jóban vagyunk, a meccsen - mi két BL-csoportmeccs között kifingva - a hazaiak rendesen megraktak minket, de olyan gúnyos rigmusok, bekiabálások mentek, olykor kimondott gyűlölet is, hogy csak pislogtam.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.05.17. 14:58

Mech írta:Adamek ide menjetek fel ha meg nem voltatok, kurva jo vibeja van

Jó öreg spanyol negyed. Nőknek nem szabad engedni, hogy előtte utánanezzenek, hova lesz a séta, feleslegesen aggodnanak csak.

Egyetlen ETOskent itt, én köszönöm meg a gratulációt, és kívánom, hogy egyszer Szombathelyen, és Diósgyőrben is osszejojjon. Debiben már sokszor összejött, az új rendszerben az angolokkal akár nagyon hamar is lehet valami hasonló, ha valóban fektetnek be.

Személy szerint ez most valahogy nagyobb öröm, mint a 2013as, se Tarsoly, se Pinyo nem zavarja a képet.
ETO

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.05.17. 15:02

Javier Arizmendi írta:

Jó öreg spanyol negyed. Nőknek nem szabad engedni, hogy előtte utánanezzenek, hova lesz a séta, feleslegesen aggodnanak csak.

Egyetlen ETOskent itt, én köszönöm meg a gratulációt, és kívánom, hogy egyszer Szombathelyen, és Diósgyőrben is osszejojjon. Debiben már sokszor összejött, az új rendszerben az angolokkal akár nagyon hamar is lehet valami hasonló, ha valóban fektetnek be.

Személy szerint ez most valahogy nagyobb öröm, mint a 2013as, se Tarsoly, se Pinyo nem zavarja a képet.

Nápoly nem a nőknek szól.

Csak hogy témához is, tegyük hozzá Világi nagyobb maffiózó, mint Tarsoly valaha volt.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.05.17. 15:57

Jelentem: A Sas leszállt. :cool:
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2026.05.17. 16:41

Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:Pár napja a Youtube elémsorolt diósgyőri szurkolói videókat a kilencvenes évek végéről: idegenbeli túrák Nyíregyházára, Debrecenbe, hazai rangadók tíz-tizenötezer nézővel. Igényes koreográfiák, old school drapériák, szóval volt egy hangulata az egésznek. Most meg az üres stadionban kisvárosi vendégek gáláznak. Az eredményei alapján a Paks vagy a Felcsút kenterbe veri a néhai fellegvárakat, amelyek a másod-harmadvonalban senyvednek.

a pletykák szerint az ultrák vezérhangadóit is megvették sántáék, pl. most is inkább elmentek Debrecenbe haveri látogatásra - ami szép dolog, ha épp nem ég otthon a ház - pedig a régi szép időkben ilyen szezonbeli produkció után kb. most tudnák elhagyni rendőri kísérettel a klubházat a fejesek

https://youtu.be/w0pZ_7MjO28?t=1105
Azért ekkoriban még nem lehetett nagy barátság.

Azelőtt is volt, de az 1998/99-es szezonban a DVSC 5-0-ra legázolta a DVTK-t, a vendégszektorhoz közeli lokisták meg elkezdték provokálni a miskolciakat, így kialakult a tudtommal a közelmúltig tartó haragszomrád. A videón hallható rigmusok valószínűleg az előző meccsen történtek folyományai.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2026.05.17. 16:48

Örülök az ETO bajnoki címének, jussanak be a BL-be az AEK-kel együtt.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.05.17. 18:06

köszi
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » Ma, 01:46

RC írta:Örülök az ETO bajnoki címének, jussanak be a BL-be az AEK-kel együtt.

Nem fognak.

Vissza: “www.nb1.hu”