Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:oda inkább Bunyós István kell
na, hogy tetszik a Mester székvárosa?
vasárnap indulunk, még nem tom milyen
hát de tegnap volt vasárnap, azt hittem már ott vagytok...
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:oda inkább Bunyós István kell
na, hogy tetszik a Mester székvárosa?
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:na, hogy tetszik a Mester székvárosa?
hát de tegnap volt vasárnap, azt hittem már ott vagytok...
Adamek írta:a Napoli is bayernezik egyet ma
Maradonapoli írta:Adamek írta:a Napoli is bayernezik egyet ma
Megkéhetnélek ghófom, ha máh ott vagytok, lázítsátok fel a népet a másik ghóf ellen? Méltatlanná vált vezetőedzőnek lenni ilyen thógeh ehedményekkel! Sokat segítene ha minden utcasahkon azt kiabálnátok, hogy Conte takahoggy! - pehsze olaszul, azaz Conte vattene! A nyomaték kedvéhét akár fel is pingálhatjáok páh helyi műemlékhe ugyanezt!
Adamek írta:szépen beleszart a Kelta Vigyor a bl esélybe
a spanyolok is kb annyira tisztességesek mint a digók
Adamek írta:ha ma folytatódnak a bundás napok a napfényes lali-ban és mondjuk a több mint srácok kikapnak Alavesben akkor egész szép kis kilences tömörülés lesz a 11-19. helyek mentén
persze ebbe bármikor bekavarhat a Villarreal is egy váratlan b-csapatos hadművelettel vagy holnap a reális karatekölykök egy izmosabb beleszarós hozzáállással
RAUL7 írta:Adamek írta:ha ma folytatódnak a bundás napok a napfényes lali-ban és mondjuk a több mint srácok kikapnak Alavesben akkor egész szép kis kilences tömörülés lesz a 11-19. helyek mentén
persze ebbe bármikor bekavarhat a Villarreal is egy váratlan b-csapatos hadművelettel vagy holnap a reális karatekölykök egy izmosabb beleszarós hozzáállással
Az meglepne, ha a több mint srácok kikapnának Alavesben.
A Sevillának viszont szerintem leadja a 3 pontot a Villarreal.
Cselszky írta:"Az RTL Magyarország megszerezte a labdarúgó Bajnokok Ligája teljes jogcsomagját 2031-ig, a 2027/28-as szezontól kezdődően minden mérkőzéssel."
Savaria1919 írta:Cselszky írta:"Az RTL Magyarország megszerezte a labdarúgó Bajnokok Ligája teljes jogcsomagját 2031-ig, a 2027/28-as szezontól kezdődően minden mérkőzéssel."
Csak az a kérdés, mit kezdenek ezzel. Zseniális húzás volt például a részükről, hogy a PSG-Bayern helyett az Atleti-Arsenal elődöntőt közvetítették a tévében.
Adamek írta:RAUL7 írta:Adamek írta:ha ma folytatódnak a bundás napok a napfényes lali-ban és mondjuk a több mint srácok kikapnak Alavesben akkor egész szép kis kilences tömörülés lesz a 11-19. helyek mentén
Az meglepne, ha a több mint srácok kikapnának Alavesben.
A Sevillának viszont szerintem leadja a 3 pontot a Villarreal.
engem meg nem lepne meg, becstelen brigantik azok is, plusz egyszerre két katalány csapattal cseszhetnek ki
a Villa testvériség jegyében szerintem is le lesz adva a meccs, de ott talán egy pont is segíthet
Cselszky írta:"Az RTL Magyarország megszerezte a labdarúgó Bajnokok Ligája teljes jogcsomagját 2031-ig, a 2027/28-as szezontól kezdődően minden mérkőzéssel."
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 88 vendég