Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.04.20. 09:25

Cselszky írta:
RC írta:Izgalmas lesz a vége.

Nem tudom, szvsz x-nél maradt volna izgalom, de így az ETO ezt már csak elcseszni tudja, és úgy tippelem, hogy nem fogja megtenni.

szerintem 1 pont lesz a vége oda
viszont kíváncsi leszek a kupaelődöntőre, mindkét edző elejtett egy mondatot róla, miszerint az ETO egy B mi pedig végre az A-közeli csapatunkkal állunk ki ott
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.04.20. 09:27

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:még megy hozzájuk a DVTK
nem lennék az ETO helyében

remélem adnak rá legalább 1,40-et

a vendégre

Az jó mert hazaira rakok, így lesz kb 3,00
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.04.20. 10:03

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:remélem adnak rá legalább 1,40-et

a vendégre

mivel együtt?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.04.20. 12:58

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:a vendégre

mivel együtt?

Arra még alszom
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.04.20. 14:01

valaki össze tudná foglalni, h mi ez a fradista belháború a különböző csoportok között?
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.04.21. 10:33

Javier Arizmendi írta:
Cselszky írta:
RC írta:Izgalmas lesz a vége.

Nem tudom, szvsz x-nél maradt volna izgalom, de így az ETO ezt már csak elcseszni tudja, és úgy tippelem, hogy nem fogja megtenni.

Szerintem már ti vertek minket a kövi fordulóban. Győrben is csak mázlink volt ellenetek.

Ha újraindul a Barátság kőolajvezeték, az jó hír, Vilaginak lesz állása.

Győrben tényleg jobbnak éreztem magunkat, de hozzá kell tenni, hogy vmi miatt idegenben jobban szereplünk, mint otthon. Szerintem akkor nyerhetünk, ha begörcsöltök. Erre nem sok esélyt adok, vélhetően nagyon motiváltak lesztek. Nekünk is lehet persze motivációnk a bronz miatt, de azért a kettőt nem lehet egy lapon említeni. Jobb a keretetek, és tulajdonképpen egy döntetlen sem lenne tragédia nektek.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.04.21. 16:23

Nem bírok ezzel az emberrel kibékülni, nagyképű fasz, erősen közepes intellektussal. "Az Újpestet megcsinálom",elmondta már vagy hatvanszor, mint valami futballmágus. Azt is többször a nagyérdemű tudomására hozta, h máshol sokkal több pénzt kínáltak neki, de ő idejött, ez pont olyan, mint amikor a légiós puszilgatja a klubcímet Sokan szeretik, szerintem rossz hallgatni. Gyakran "de visztont"-ozik. Úgy néz ki mint aki piál.
https://www.youtube.com/watch?v=5Udd9_hNDYI&t=5s

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.04.21. 17:27

SuperDepor írta:Nem bírok ezzel az emberrel kibékülni, nagyképű fasz, erősen közepes intellektussal. "Az Újpestet megcsinálom",elmondta már vagy hatvanszor, mint valami futballmágus. Azt is többször a nagyérdemű tudomására hozta, h máshol sokkal több pénzt kínáltak neki, de ő idejött, ez pont olyan, mint amikor a légiós puszilgatja a klubcímet Sokan szeretik, szerintem rossz hallgatni. Gyakran "de visztont"-ozik. Úgy néz ki mint aki piál.

én sem bírtam soha ezt a pöfeteget

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.04.21. 20:34

Adamek írta:
SuperDepor írta:Nem bírok ezzel az emberrel kibékülni, nagyképű fasz, erősen közepes intellektussal. "Az Újpestet megcsinálom",elmondta már vagy hatvanszor, mint valami futballmágus. Azt is többször a nagyérdemű tudomására hozta, h máshol sokkal több pénzt kínáltak neki, de ő idejött, ez pont olyan, mint amikor a légiós puszilgatja a klubcímet Sokan szeretik, szerintem rossz hallgatni. Gyakran "de visztont"-ozik. Úgy néz ki mint aki piál.

én sem bírtam soha ezt a pöfeteget
Érdekes, hogy az apja, Pali bácsi sokkal rokonszenvesebb, szerényebb volt.
Talán a német mentalitás okozza, nem tudom. Semmi humora nincs, nagyon vonalas, és észre sem veszi, mennyire lekezelően beszél kollégákról. Hogy lehet olyat mondani, hogy idehoztam Szélesi Zolit és Egressy Gabit, "szót fogadnak"?

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » Tegnap, 00:06

egész tűrhető meccs volt ez a honvéd-zte, bár a végén ellenszenves volt az, h a zalai gyerek a kispestiek előtt produkálta magát
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 08:27

zaggar írta:egész tűrhető meccs volt ez a honvéd-zte, bár a végén ellenszenves volt az, h a zalai gyerek a kispestiek előtt produkálta magát

igazából az utolsó 10 perc és a hosszabbítás volt tűrhető csak, a ZTE addig úgy volt a meccsel, hogy majd az megnyeri önmagát nem kell hozzá befektetni semmit
ami igazán ellenszenves, az Feszkó Teremtő Tamás személyesen, igazi retekegér egy fazon

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 12:25

A dióknál elkezdték a hulladékok stadion elé való kihelyezését - Saponjic, Kastrati, Ambrose - , Kokó meg röhögve számolghatja a több tízmilláit, amit Miskolcon akasztott a semmiért. :)
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » Tegnap, 12:26

zaggar írta:egész tűrhető meccs volt ez a honvéd-zte, bár a végén ellenszenves volt az, h a zalai gyerek a kispestiek előtt produkálta magát

ritka patkány mutatvány volt a nyelvnyújtogatás a kispesti tábor előtt
elvitte őket a flow, Zegen idén még nem játszottak ennyi néző előtt

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 12:29

most olvasom, lol

Vinyetta:

"A szerződésében szerepelt, hogy az kiesés esetén megszűnik?
– Nem. Ez egy természetes következmény volt. Senki nem számított arra, hogy így alakulnak a dolgok."

Ennek is egy rakás pénzt fizethettek a bontásért. Dózsás Kovács utolsó bosszúja... :) Így már megértem hogy miért nem nyilatkozta azt Vini, hogy a kopasz szakamilag behúzta a csőbe, amikor megye II-es a keret, jó pénz volt így is. Hihetetlen ámokfutás, ami Miskolcon zajlik.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » Tegnap, 13:17

Mech írta:

ritka patkány mutatvány volt a nyelvnyújtogatás a kispesti tábor előtt
elvitte őket a flow, Zegen idén még nem játszottak ennyi néző előtt

Ha Skribekre céloztok, ő sosem volt szimpatikus. Tegnap visszaigazolni láttam a megérzéseimet. IQ-tlan sutyerák viselkedés volt.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Tegnap, 13:25

Maradonapoli írta:most olvasom, lol

Vinyetta:

– Nem. Ez egy természetes következmény volt. Senki nem számított arra, hogy így alakulnak a dolgok."

Ennek is egy rakás pénzt fizethettek a bontásért. Dózsás Kovács utolsó bosszúja... :) Így már megértem hogy miért nem nyilatkozta azt Vini, hogy a kopasz szakamilag behúzta a csőbe, amikor megye II-es a keret, jó pénz volt így is. Hihetetlen ámokfutás, ami Miskolcon zajlik.

Most már vége, leszünk egy gyengus nb2-es középcsapat feljutási célok nélkül. Ha politika valamilyen szinten át fogja írni magyar klubfutballt az leghamarabb a jövő őszi idényre lesz várható. Azt meg nem hiszem, h egy ilyen helyzetben Orbán és Mészáros a saját zsebpénzéből fogja fizetni ezt a sok semmirekellőt.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 13:39

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:most olvasom, lol

Vinyetta:

Most már vége, leszünk egy gyengus nb2-es középcsapat feljutási célok nélkül. Ha politika valamilyen szinten át fogja írni magyar klubfutballt az leghamarabb a jövő őszi idényre lesz várható. Azt meg nem hiszem, h egy ilyen helyzetben Orbán és Mészáros a saját zsebpénzéből fogja fizetni ezt a sok semmirekellőt.

Szerintem a kiesés elkerüléséért fogtok harcolni a Békéscsabával (már ők is ha most bennmaradnak), egy nb2-es középcsapathoz is kellene egy normális, motivált, vagy legalább patrióta tulaj - mint Fehérváron az önkori , vezetés aki stabilitást ad, a klubot szerető, lehetőleg kötődéssel bíró helyiek kinevezése, mint ott a sportdiri Nikolic, meg az edző Pető. Ez a szellemi tőke, szaktudás stb. Diógyőrben nincs meg, vagy minimális, még ha klubhoz kötődő emberek esetleg lennének is.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 19:39

na akkor Róbert nagy álma végre teljesülhet, 10 légióssal állhat ki
nézzük a műsort, ha igazad van Robicsek akkor most elsöpri a légiód az ellent
mondjuk az Osváth, Nagy B., Szalai triót nem nagyon bánom, hogy kirakta a francba, ők valóban fékek voltak az egész szezonban

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » Tegnap, 21:27

Adamek írta:na akkor Róbert nagy álma végre teljesülhet, 10 légióssal állhat ki
mondjuk az Osváth, Nagy B., Szalai triót nem nagyon bánom, hogy kirakta a francba, ők valóban fékek voltak az egész szezonban

Eddig így is csikorog a gépezet, de az ETO sem akarja könnyen adni magát.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Tegnap, 22:17

RC írta:
Adamek írta:na akkor Róbert nagy álma végre teljesülhet, 10 légióssal állhat ki

Eddig így is csikorog a gépezet, de az ETO sem akarja könnyen adni magát.

Nekem ez az ETO jobban tetszik, mint a 2013as pedig a délszláv legioval semmi bajom nem volt. Valszeg a kobaltas az oka.
ETO

Vissza: “www.nb1.hu”