Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

zaggar
Kulcsjátékos

Re: Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.03.23. 16:18

Mech írta:
zaggar írta:
Mech írta:igen, tbánya+sopron nagy barik így várható volt az összefeszülés

ebből ez hogy jön ki? ti nem komáljátok a soproniakat?

nem, sőt, zeg után ők a top 2. "ellenség"

köszi, erről nem tudtam.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.04.01. 01:11

Király ötven.
Somogyi Zsolt kollégám készített vele születésnapi nagyinterjút. Azt mondja, "a korábbi csapataimat ma is figyelemmel követem, a Haladást, a Herthát, a Crystal Palace-t, az 1860 Münchent, képben vagyok, ha tehetem, meccsekre is járok".
Tavaly májusban meg még arról beszélt, hogy őt nem kereste senki, meg hogy az a Hali, amelyikben ő nevelkedett és védett, megszűnt.
Nehéz rajta kiigazodni. Pár éve csináltattam egy egyedi sálat, olyan játékosok fotóival, akiket én a Hali nagy alakjainak tartok. Többen meglepődtek, hogy Illés Béla nem szerepelt rajta, de én Illést nem láttam a Haladásban játszani, nekem ő egy tulajdonos, akivel kapcsolatban írásban és szóban számos alkalommal kifejtettem a véleményem. Nem tudok kötődni hozzá, se szétválasztani a játékos és a tulajdonos Illést.
Királyt akkor rátettem a sálra. Nyilván méltó helye a van a klub történelmében, 200+ élvonalbeli meccsen védett, volt velünk 5. meg 6., játszott nagy tornán, skandáltam én is a nevét. Még nagyobb hős és ikon lehetet volna belőle, talán ma a B-közép felett nem a Schäfer András szektor feliratú drapi lenne kifeszítve, de ő másképp döntött.
Lelke rajta. Mi meg köszönjük, megvagyunk. Élünk.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.04.12. 22:44

Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.04.13. 07:29

SuperDepor írta:https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/ilyet-meg-nem-lattal-a-kapus-feldobta-a-labdat-majd-agyonrugta-a-vasas-csatarat-video?fbclid=IwY2xjawRI4vxleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEe1vUQH9zWwrA_IGlFgrnsJQcWBxeLd9Fsc_LEUiyfjctNv0prowOB2D5Xu1g_aem_REwyGJkmcLwUoOUZZ2QhXA

hát igen, vannak Baranyában olyan helyek, ahol , ha feldobod a labdát már nem lesz ott, mire leesne.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.04.14. 11:38

nb2 kiesőknél tisztul a kép a hétvégén, a 4 utolsó csapat egymás ellen játszik: Sori-Budafok, Bcsaba-Szentlőrinc

13. Soroksár 23
14. Békéscsaba 23
---------------
15. Budafok 22
16. Szentlőrinc 20

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.04.14. 11:53

NB3 helyzetjelentés 6 körrel a vége előtt:

É-K csoportban Kisvárda II vezet, ők nem juthatnak fel, de így a Cigándot elüthetik az osztályozótól (2 pont a hátrányuk, de még játszanak egymással), DEAC a harmadik 4 pont hátránnyal a Várdától

D-K csoportban Monor vezet 4 ponttal az ESMTK (nem játszanak már egymással), 5 ponttal a Gyula előtt

É-NY sima Gyirmót, nincs kérdés

D-NY-on most éppen a Kaposvár vezet, 3 ponttal a PMFC, Kanizsa duó előtt (viszont a Rákóczi már nem játszik ezzel a kettővel)

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.04.14. 20:16

“Hivatalos: BEVEZETIK AZ OSZTÁLYOZÓT a Fizz Ligáért.

Az élvonalbeli tagságról egy mérkőzés dönt majd, amit semleges helyszínen rendeznek meg.” (M4)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.04.14. 21:25

Cselszky írta:“Hivatalos: BEVEZETIK AZ OSZTÁLYOZÓT a Fizz Ligáért.

Az élvonalbeli tagságról egy mérkőzés dönt majd, amit semleges helyszínen rendeznek meg.” (M4)

ez így csak növeli a két liga közötti különbséget és nehezíti az átjárhatóságot
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.04.14. 23:02

Savaria1919 írta:

ez így csak növeli a két liga közötti különbséget és nehezíti az átjárhatóságot

A 12 csapatos verziót nem komálom, de ha már ez van, szerintem is jobb volt a 2 kieső, mint ez. Akkor is ezt mondom, ha egyszer mi is beszoptuk.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.04.14. 23:17

Mech írta:NB3 helyzetjelentés 6 körrel a vége előtt:

É-K csoportban Kisvárda II vezet, ők nem juthatnak fel, de így a Cigándot elüthetik az osztályozótól (2 pont a hátrányuk, de még játszanak egymással), DEAC a harmadik 4 pont hátránnyal a Várdától

D-K csoportban Monor vezet 4 ponttal az ESMTK (nem játszanak már egymással), 5 ponttal a Gyula előtt

É-NY sima Gyirmót, nincs kérdés

D-NY-on most éppen a Kaposvár vezet, 3 ponttal a PMFC, Kanizsa duó előtt (viszont a Rákóczi már nem játszik ezzel a kettővel)

ha a Várda2 nyer ék-n akkor se ütik el a Cigót (vagy a DEAC-t), legalábbis eddig úgy volt a kiírás, hogy 1-3 helyezet osztályozhat ha nem vállalja/vállalhatja előttük valaki
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.04.14. 23:17

gyalázatos döntés
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.04.15. 07:44

nevetséges

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.04.15. 09:10

Egy meccsre lehet igazolni külföldieket? Vagy az nb1esek állnak majd ki légiósok nélkül, hogy egyformák legyenek az esélyek? A bankár még utoljára kedveskedett egy Viknek, nehogy a Csutnak baja legyen.
ETO

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.04.15. 15:16

Cserpa kommentje az NS fb-on:

Dr. Cser-Palkovics András ·
"Tisztelt MLSZ! Ha ez igaz, akkor ez egy felháborító, szakmaiatlan és igazságtalan döntés! Ez ellehetetleníti az NB2-es csapatok helyzetét, hiszen egy teljesen magyar, fiatalszabályt betartó, sokkal alacsonyabb költségvetésből gazdálkodó klub keretének kell(ene) megverni egy légiósokból álló keretet. Na ennyit a magyar játékosok szerepeltetését bevállaló klubok és a fiatal játékosok tamogatásáról. Ja persze, hát most, hogy a Vasas már biztos feljut, lehet szigorítania szabályokon. Piacvédelem. Vajon miért nincs harmadik kieső és van ott osztályozó ...? Ha izgalmat akarnak? Köszönjük a magyar labdarúgás irányítóinak (köztük a klubunkat majdnem megszüntető Garancsi Istvánnak), hogy jelentősen megnehezítették az új tulajdonos megtalálását és az erről szóló egyeztetéseket! Rossz hírem van Nekik! Nem fog sikerülni. Ők már rég nem lesznek sehol, amikor a Videoton még mindig létezni fog."

Vissza: “www.nb1.hu”