SuperDepor írta:zaggar írta:SuperDepor írta:Jó, hát már az első forduló után is úgy gondolták amikor megverték a harmatgyenge DVTK -t, h egyenes út vezet az élre. Most meg elhozta nekik a Jézuska ezt a vadparasztot. Fogalmam sincs mit várnak tőle. Bunkó nyilatkozatok, na azok lesznek.
Hát rosszabb semmivel sem lesz, mint az elmúlt tizenvalahány év.
Lehet, h rosszul emlékszem, de amikor átvette Pinyőtől a válogatottat, mintha pozitívabb lett volna az általános megítélése, mint amit most olvasok tőletek. Vadparasztnak sem mondanám, azért vannak a mezőnyben nála erre a jelzőre sokkal inkább méltóbb figurák. Az meg, h a Győzike-fanklub szemében most hirtelen "palimadár"lett, hááát, nem hiszem, h bárkit is földhöz vág.
Mindegy, csodát nem várok, meglátjuk mi sül ki belőle.
Igen azok a hónapok tartják életben az itthoni népszerűségét. Nem tudom láttad e a nyilatkozatot amit linkeltem tőle, irritáló, kioktató, primitív retorikával fűszerezve. Mint mindig. Évtizedek óta nem tartom sokra ezt az embert, futballistának is ritka egyszerű volt. Nem hiszem, hogy láttam tőle szürkébb futballistát a válogatottban.
Azt hiszem, h hajlamosabbak vagyunk elítélőbbek lenni egy olyan személlyel szemben, aki eleve nem szimpatikus és elnézőbbnek lenni egy szimpatikussal kapcsolatban.
Nekem kissé disszonáns a dolog: egyrészt persze mindenki azt várja a klubja alkamazottaitól, h 0-24-ben dolgozzon a csapat előbbre jutásáért, másrészről ugyanakkor be kell vallanom, h tképpen fogalmam sincs, h mit is akar jelenteni a sportigazgatói pozíció. Abban viszont biztos vagyok, h nem megélhetési okoknál fogva érkezik Újpestre, ha élete végéig nem csinál semmit sem, akkor is megél már, a családjával együtt. (gondolom ez van a nyilatkozatból áradó magabiztosság/irritálónak tűnő hozzáállás mögött) Az, h szürke focista volt, azt nem vitatom, de elég sokra vitte a generációjából, és hát nem lehetett mindenki Törőcsik.
Egyelőre jobban bízom benne, mint a szlávokban vagy a honi megélhetési szakembereinkben, akik az nb2-ből is ki tudnának esni, de a tv-ben mindig k.rva okosak, ámbár meglehet, h nem fog beválni ő sem. Egy próbát megér.