dingo írta:Adamek írta:dingo írta:Igaz, Fenyvesi Máté meg az első Kte nevelésű válogatott :)
asszem ott már felnőttként játszott, Jánoshalmán volt végig kölök/ifista
18 évesen került ide.
akkor jól emlékeztem, hogy felnőttként
dingo írta:Adamek írta:dingo írta:Igaz, Fenyvesi Máté meg az első Kte nevelésű válogatott :)
asszem ott már felnőttként játszott, Jánoshalmán volt végig kölök/ifista
18 évesen került ide.
Szarka írta:Rendesen kéne néznem az NB1-et, mert a fél keretet nem ismerem már.
Adamek írta:dingo írta:Adamek írta:asszem ott már felnőttként játszott, Jánoshalmán volt végig kölök/ifista
18 évesen került ide.
dingo írta:Adamek írta:dingo írta:18 évesen került ide.
Az meg simán u korosztály manapság
Javier Arizmendi írta:https://hvg.hu/sport/20250829_magyar-labdarugo-szovetseg-szurkolok-rendbontas-megegyezes-birosag
A többség megint elsetal nagyobb következmények nélkül
dingo írta:Javier Arizmendi írta:https://hvg.hu/sport/20250829_magyar-labdarugo-szovetseg-szurkolok-rendbontas-megegyezes-birosag
Személyes vélemény: akik bedobtak valamit azok megérdemlik a büntetést. Akik kifütyülték a térgyeplőket azok nem. Ennyi.
Maradonapoli írta:dingo írta:Javier Arizmendi írta:https://hvg.hu/sport/20250829_magyar-labdarugo-szovetseg-szurkolok-rendbontas-megegyezes-birosag
Személyes vélemény: akik bedobtak valamit azok megérdemlik a büntetést. Akik kifütyülték a térgyeplőket azok nem. Ennyi.
náci vagyol
dingo írta:Maradonapoli írta:dingo írta:Személyes vélemény: akik bedobtak valamit azok megérdemlik a büntetést. Akik kifütyülték a térgyeplőket azok nem. Ennyi.
náci vagyol
Az e?. Ha ez nácizmus akkor vállalom. Eredetileg tízszerilyen hosszú válasz írtam volna, de mire elküldtem ez a szar kidobott. Nincs kedvem újraírni
dingo írta:Javier Arizmendi írta:https://hvg.hu/sport/20250829_magyar-labdarugo-szovetseg-szurkolok-rendbontas-megegyezes-birosag
Mech írta:Bolla, Sallai, Kerkez, Orbán, Szobo is Team of the Week lett a ligájában a hétvégén
+Varga is fossa idén újra a gólokat
most nem rinyálhat Rossi, hogy szar formában vagyunk, ez az ő sara lesz, ha megint nem sikerül semmit kitalálnia
Mech írta:Bolla, Sallai, Kerkez, Orbán, Szobo is Team of the Week lett a ligájában a hétvégén
most nem rinyálhat Rossi, hogy szar formában vagyunk, ez az ő sara lesz, ha megint nem sikerül semmit kitalálnia
Adamek írta:Mech írta:Bolla, Sallai, Kerkez, Orbán, Szobo is Team of the Week lett a ligájában a hétvégén
ettől független sajnos tartok egy történelmi zakótól a pótcigóktól, eléggé más tempóban tolják most ők csapatszinten ezt a mókát és nincs kapusunk
sajnos százalékban nem is tudnám kifejezni a VB esélyeinket
Sanyeey írta:Adamek írta:Mech írta:Bolla, Sallai, Kerkez, Orbán, Szobo is Team of the Week lett a ligájában a hétvégén
ettől független sajnos tartok egy történelmi zakótól a pótcigóktól, eléggé más tempóban tolják most ők csapatszinten ezt a mókát és nincs kapusunk
sajnos százalékban nem is tudnám kifejezni a VB esélyeinket
Szerintem az írek is vernek minket egy kurva szar meccsen.
Sanyeey írta:Mech írta:Bolla, Sallai, Kerkez, Orbán, Szobo is Team of the Week lett a ligájában a hétvégén
Már várom, hogy árnyékbokszoljon random kommentelőkkel.
Szarka írta:Mech írta:Bolla, Sallai, Kerkez, Orbán, Szobo is Team of the Week lett a ligájában a hétvégén
Ok, de hogy játszatunk egyszerre 3 jobbekket? :)
SuperDepor írta:Nikitscher - Rio Ave
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég