banok írta:Kibaszottul meg vagyok elégedve!
Van rá egy femszázasom, hogy pillanatnyilag Javier kolléga is így érez.Nagy grat mindkét brigàdnak. A paksifülesnek, meg egy kicsi
banok írta:Kibaszottul meg vagyok elégedve!
zaggar írta:Más: esélytelen az ETO a svédek ellen? Nem láttam az első meccset.
Azért jól nézne ki, továbbjutni egy svéd csapat ellen hátrányból.
dingo írta:banok írta:Kibaszottul meg vagyok elégedve!
Van rá egy femszázasom, hogy pillanatnyilag Javier kolléga is így érez.Nagy grat mindkét brigàdnak. A paksifülesnek, meg egy kicsi
Javier Arizmendi írta:dingo írta:banok írta:Kibaszottul meg vagyok elégedve!
Ja nem most a legrosszabb dolog ETO szurkolonak lenni. Szerintem a Dundee Utd sem valami nagyon komoly brigad, de figyelmezteto, hogy utottek a Rapidot. Szoval csak szerenyen
Ja nem most a legrosszabb dolog ETO szurkolonak lenni. Szerintem a Dundee Utd sem valami nagyon komoly brigad, de figyelmezteto, hogy utottek a Rapidot. Szoval csak szerenyen
Maradonapoli írta:lol a gibraltáriak kiejtették az FK Noét
Savaria1919 írta:Ahhoz képest, hogy miként indult Oszi bával az ETO-projekt, egyelőre sikertörténet (nagyjából egy időben kezdődött a szerepvállalása Homlok Zsolt II. színrelépésével nálunk...). Tartson minél tovább, tíz év mélyrepülés után bizonyára jót tesz a győri lelkeknek.
Deep Purple írta:Jól láttam, hogy a svéd vendégtábort kettészedték a pálya két oldalára a két sarokba? Igazi barkács megoldásnak tűnt.
Mech írta:Deep Purple írta:Jól láttam, hogy a svéd vendégtábort kettészedték a pálya két oldalára a két sarokba? Igazi barkács megoldásnak tűnt.
eredetileg csak szemben lettek volna a keleti lelátón, aztán kértek még 200-300 jegyet, amit a győriek a hazaiba adtak már nekik valamiért, ahelyett, hogy egy helyen lettek volna
el is csattant pár pofon
a playoff körre már nem alkalmas az ETO Park (gyepszőnyegtől függetlenül), mennek Szhelyre a Rapid ellen
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég