Maradonapoli írta:Cselszky írta:Mech írta:Fabregast mondják, hogy kivásárolják a Comotól.
Szerintem jól hangzik, aztán meglátjuk.
Beintett nekik, marad a luxus kiscsapatnál, Comóban.
nem is tudtam, hogy a festett szemű a digóknál edzősködik
Maradonapoli írta:Cselszky írta:Mech írta:Fabregast mondják, hogy kivásárolják a Comotól.
Szerintem jól hangzik, aztán meglátjuk.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Cselszky írta:Szerintem jól hangzik, aztán meglátjuk.
nem is tudtam, hogy a festett szemű a digóknál edzősködik
Szarka írta:Maradonapoli írta:RC írta:Kidöglött az Inter a szezon végére, szerintem ez lesz Inzaghi hattyúdala.
amúgy is az lenne, csilliárdokért akarják vinni a szaudiak
Sajnos ez jött be. 25 millió/év fizu - Al-Hilal. Értem, egy rakás pénz, ettől még nem tetszik.
banok írta:Szarka írta:Maradonapoli írta:amúgy is az lenne, csilliárdokért akarják vinni a szaudiak
Sajnos ez jött be. 25 millió/év fizu - Al-Hilal. Értem, egy rakás pénz, ettől még nem tetszik.
A millió mi? Euró?
Maradonapoli írta:Úgy tűnik, ha nem áll be nagy fordulat, Oszi bátya teljesen feladta sportkarrierje érdemi részét és a szaudiakhoz kerül.
Emlékeztetőül röviden a történet:
- tavalyelőtt 11 milla euróval nem csak a Napoli, de talán a Serie A a legjobban fizetett labdarúgója volt
- akkora volt ez az összeg, hogy meglepő módon pár érte bejelentkező angol klub sem akarta megadni neki, így nem is igazolt saját elmondása szerint álmai ligájába
- pedig olyannyira neki durálta magát, hogy már nyár előtt magabiztosan kijelentette, hogy a Napoli mezét az életben nem veszi fel többet
- aztán az utolsó utáni pillanatban a Galata dobott neki mentőövet, aki megadta neki a kért fizut kölcsönspílerként is
- most az van, hogy Isztambulban nagyon szeretnék megtartani, felajánlották neki, hogy kivásárolják végleg (75m) + továbbá adnak neki 15 millát évente
- csakhogy a szaudiak beállítottak egy 30 millás ajánlattal, erre Oszi bá: "40-et kérek!" Amire az abroszfejűek: "Oké!"
Szóval most úgy áll a helyzet, irány a sivatag, egy kiváló focista karrierjét ássák el, talán legjobb éveiben... még csak 26 éves b*szki... világsztár lehetne...
Szarka írta:Maradonapoli írta:Úgy tűnik, ha nem áll be nagy fordulat, Oszi bátya teljesen feladta sportkarrierje érdemi részét és a szaudiakhoz kerül.
- tavalyelőtt 11 milla euróval nem csak a Napoli, de talán a Serie A a legjobban fizetett labdarúgója volt
- akkora volt ez az összeg, hogy meglepő módon pár érte bejelentkező angol klub sem akarta megadni neki, így nem is igazolt saját elmondása szerint álmai ligájába
- pedig olyannyira neki durálta magát, hogy már nyár előtt magabiztosan kijelentette, hogy a Napoli mezét az életben nem veszi fel többet
- aztán az utolsó utáni pillanatban a Galata dobott neki mentőövet, aki megadta neki a kért fizut kölcsönspílerként is
- most az van, hogy Isztambulban nagyon szeretnék megtartani, felajánlották neki, hogy kivásárolják végleg (75m) + továbbá adnak neki 15 millát évente
- csakhogy a szaudiak beállítottak egy 30 millás ajánlattal, erre Oszi bá: "40-et kérek!" Amire az abroszfejűek: "Oké!"
Szóval most úgy áll a helyzet, irány a sivatag, egy kiváló focista karrierjét ássák el, talán legjobb éveiben... még csak 26 éves b*szki... világsztár lehetne...
Nem akarok rasszisztának tűnni, de az afrikaiak vannak nagyon ráfókuszálva a fizura.
Mbuemo-nak volt egy nagyon jó szezonja, és volna kerője is. Most 45.000 fontot keres hetente ( kb 2.5 millió euró lehet?), nos ennel "kicsit" többet szeretne: 250.000-et :)
Ezt az MU se nagyon adná meg, a többiek meg tuti nem. Világsztár fizu.
Persze egy Jadon Sacho vagy Rasford se enged a 300k fizujából, de azért ők top kluboknal elért fizuval , és továbbra is top ligákban keresik a folytatást.
Bruno Fernandes nemet tudott mondani hasonló ajánlatra , mint Osimhen, pedig nála mar simán megértettem volna :)
Adamek írta:Szarka írta:Maradonapoli írta:Úgy tűnik, ha nem áll be nagy fordulat, Oszi bátya teljesen feladta sportkarrierje érdemi részét és a szaudiakhoz kerül.
Nem akarok rasszisztának tűnni, de az afrikaiak vannak nagyon ráfókuszálva a fizura.
Mbuemo-nak volt egy nagyon jó szezonja, és volna kerője is. Most 45.000 fontot keres hetente ( kb 2.5 millió euró lehet?), nos ennel "kicsit" többet szeretne: 250.000-et :)
Persze egy Jadon Sacho vagy Rasford se enged a 300k fizujából, de azért ők top kluboknal elért fizuval , és továbbra is top ligákban keresik a folytatást.
Bruno Fernandes nemet tudott mondani hasonló ajánlatra , mint Osimhen, pedig nála mar simán megértettem volna :)
45000 GBP még HUF-ban is csak 2,15 misi, ájróban 53 ezer meg egy kicsi
Cselszky írta:Adamek írta:Szarka írta:Nem akarok rasszisztának tűnni, de az afrikaiak vannak nagyon ráfókuszálva a fizura.
45000 GBP még HUF-ban is csak 2,15 misi, ájróban 53 ezer meg egy kicsi
mármint 21,5
Nyilván évi 2,5M-re utalt Szarka.
Adamek írta:Cselszky írta:Adamek írta:45000 GBP még HUF-ban is csak 2,15 misi, ájróban 53 ezer meg egy kicsi
mármint 21,5
Nyilván évi 2,5M-re utalt Szarka.
annyi ja
amúgy ez nekem nagyon nem olyan vészesen durva havira felszorozva, mármint a 45k hetente, ez gondolom valami gyenge közepes szintű lehet

Maradonapoli írta:
Mech írta:zaggar írta:Szarka írta:Sajnos ez jött be. 25 millió/év fizu - Al-Hilal. Értem, egy rakás pénz, ettől még nem tetszik.
Szerintem ez senkinek sem tetszik. Ha maradt volna a futball térképén 10 éven belül ő lehetett volna az új Ancelotti.
amilyen foscunami zúdult rá itt a szezon végén (indokolatlanul) nem csodálom hogy beintett mindenkinek és elmegy a tutiba 1-2 évre pár milliárd euróért
utána úgyis visszajön Európába, valamelyik topklubhoz, olaszországon kívül
Maradonapoli írta:Oszi bátya közben keményen kézben tartja az üzleti dolgokat: elhajtotta a 30 helyett csak 35 millás ajánlatot tevő csöves arabeusokat. Megmondta, hogy 40 vagy nincs kontrakt.
Maradonapoli írta:Oszi bátya közben keményen kézben tartja az üzleti dolgokat: elhajtotta a 30 helyett csak 35 millás ajánlatot tevő csöves arabeusokat. Megmondta, hogy 40 vagy nincs kontrakt.
zaggar írta:Torino - Baroni (visszalépés ez most neki)
Lazio - Sarri (ez érdekes lesz)
Atalanta - Juric (érthetetlen..)
Inter - Chivu (elvesztették az érdeklődésem)
Brescia--kinyírták.. száműzve amatőrökként a sokadik vonalba..
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég