Szombati foci: Fradi-Vidi!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.01.13. 14:53

Cselszky írta:
Adamek írta:nem értem ezt a Hegyi -> DVSC bizniszt, kb. az egyetlen poszt ami rendben volt az a kapus
vagy van valami ajánlat Megyeriért?

Erre a 4 hónapra szól, hacsak nem hosszabbítanak. (Mondjuk ahhoz bent is kellene maradni valahogy.) Lesz 16 bajnokink, semmi egyéb.

Az a pletyka, hogy Megyó nincs teljesen rendben. Lehet, hogy bizonytalan a tavasza. A hétvégi edzőmeccset is kihagyta, igaz, az edzőtáborba elutazott. Nem hiszem, hogy Hegyi idejött volna fixen padozni, tippem szerint kap meccseket.

És még ott van Pálfi Donát is.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

extex
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: extex » 2025.01.13. 15:20

ZotyeszKB írta:
zaggar írta:
Adamek írta:passz, én csak a pályáról ismerem személyesen öregfiúk-oldboys korszakokból, ott kifejezetten jó arc, soha egyetlen gesztussal nem kivagyiskodott vagy ilyesmi pedig még mindig olyan rúgótechnikája van amivel nagyon kevesen büszkélkedhetnek az aktívak közt, idegesnek még sose láttam élőben közelről, alapvetően egy vidor típus a pályán, olyan zrikálós régi vágású, megvan benne a Minarik-gén
ja, meg az egyik rokon kölyöknek volt a Fradi tartalékban edzője, ő se tudott rá rosszat mondani sok másik májsztróval ellentétben

nem lészen az Péter profetta az saját hazájában vala.

most hogy 2. helyen állunk a bajnokságban felébredt benne a hazafiasság is, hogy szívesen lenne a Barcika edzője :D

Teljesen érhető, hogy az élvonalba vágyik. Nem sokon múlt, hogy a ZTE edzője legyen, az a vonat viszont akkor elment.
Másodosztályon belül nincs értelme váltania, csak akkor, ha NBI-re vágyó csapatnál kap lehetőséget.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.01.13. 16:48

Mech írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:nem értem ezt a Hegyi -> DVSC bizniszt, kb. az egyetlen poszt ami rendben volt az a kapus
vagy van valami ajánlat Megyeriért?

Erre a 4 hónapra szól, hacsak nem hosszabbítanak. (Mondjuk ahhoz bent is kellene maradni valahogy.) Lesz 16 bajnokink, semmi egyéb.

Az a pletyka, hogy Megyó nincs teljesen rendben. Lehet, hogy bizonytalan a tavasza. A hétvégi edzőmeccset is kihagyta, igaz, az edzőtáborba elutazott. Nem hiszem, hogy Hegyi idejött volna fixen padozni, tippem szerint kap meccseket.

Skóciába is elment fixen padozni. 23 évesen van összesen 30 profi meccse. 2024 tavasszal védett utoljára rendszeresen.

Gondolom, számított játéklehetőségre, nem jött be, na most a padozást ott is folytathatta volna, mi meg szerintem nem tesszük meg, hogy egy WHU-kötelékébe tartozó játékosnak egy perc lehetőséget se adjunk. De majd meglátjuk.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.01.13. 17:28

Cselszky írta:
Mech írta:
Cselszky írta:Erre a 4 hónapra szól, hacsak nem hosszabbítanak. (Mondjuk ahhoz bent is kellene maradni valahogy.) Lesz 16 bajnokink, semmi egyéb.

Skóciába is elment fixen padozni. 23 évesen van összesen 30 profi meccse. 2024 tavasszal védett utoljára rendszeresen.

Gondolom, számított játéklehetőségre, nem jött be, na most a padozást ott is folytathatta volna, mi meg szerintem nem tesszük meg, hogy egy WHU-kötelékébe tartozó játékosnak egy perc lehetőséget se adjunk. De majd meglátjuk.

Lehet okosabb volt most már a West Ham vagy az ügynöke és írtak a szerződésbe valamennyi garantált játékpercet. Nyilván fiatal még de az előző fél évet kidobta a kukába a pályafutásából.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.01.13. 17:49

Mech írta:
Cselszky írta:
Mech írta:Skóciába is elment fixen padozni. 23 évesen van összesen 30 profi meccse. 2024 tavasszal védett utoljára rendszeresen.

Lehet okosabb volt most már a West Ham vagy az ügynöke és írtak a szerződésbe valamennyi garantált játékpercet. Nyilván fiatal még de az előző fél évet kidobta a kukába a pályafutásából.

Amúgy lövésem nincs, milyen kapus, de legfőképp, hogy milyen állapotban van. Jelentősen jobb-e, mint Pálfi, Erdélyi vagy Engedi bármelyike?
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2025.01.13. 18:21

banok írta:
Adamek írta:
zaggar írta:
ha kubi helyében lennél, adnál neki lehetőséget?

ha azt nézem kik kapták már meg tőle az esélyt akkor simán
nem fog itt padhoz jutni és legkevésbé szakmai okokból, túl népszerű lenne, főleg a meccsre már nem járó csendes többség körében és ezt a gyökér bulgár nem kockáztathatja meg

Nem nézek Soroksár meccseket, edzőként sikerült leszoknia az idegrohamokról?

Előző bajnokságban vagy kétszer volt eltiltva 5 sárga lap után:D
Hajrá Vegyész!!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.01.13. 21:17

zaggar írta:
Adamek írta:
banok írta:
Nem nézek Soroksár meccseket, edzőként sikerült leszoknia az idegrohamokról?

passz, én csak a pályáról ismerem személyesen öregfiúk-oldboys korszakokból, ott kifejezetten jó arc, soha egyetlen gesztussal nem kivagyiskodott vagy ilyesmi pedig még mindig olyan rúgótechnikája van amivel nagyon kevesen büszkélkedhetnek az aktívak közt, idegesnek még sose láttam élőben közelről, alapvetően egy vidor típus a pályán, olyan zrikálós régi vágású, megvan benne a Minarik-gén
ja, meg az egyik rokon kölyöknek volt a Fradi tartalékban edzője, ő se tudott rá rosszat mondani sok másik májsztróval ellentétben

Mondjuk Lakat doktoron, Dalnokin, Novákon és Nyilasin kívül nem is nagyon jött be senkinek, hogy jelentős játékosmúlt után edzőként is bizonyítson, s talán Lakaton kívül mindegyikkel lenyelették a keserű pirulát így is. (Bár Lakat is, amikor a Lokinál volt, állítólag nem öntötte földre a szeszt, szóval nem tudom, hogy neki mennyire volt fenékig tejfel a sorsa). Megbukott Friedmanszky, Rákosi Gyula, Varga Zoli, Mucha, Pinyő (bajnokként), vezetőként Páncsics. Géczi kapusedzőként majdnem meghalt.
Akarná a fene ezt józan ésszel.
Ha viszont azt nézem, hogy Kuntic, Prukner, Döme vagy Máté vezetőedző lehetett, akkor Lipcsei maximálisan megérdemelné az esélyt.
De az autószerelő retteg, hogy visszajönne az igazi közönség.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2025.01.14. 00:55

nyúl írta:De az autószerelő retteg, hogy visszajönne az igazi közönség.

Túl van ez gondolkodva.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.01.14. 06:22

banok írta:

Túl van ez gondolkodva.

félig
a közönség passzív része, vagyis mi már nyilván soha nem fogunk visszatérni, vagyis addig garantáltan nem ameddig ez a felsőpolcos és a párt osztja a lapokat
ellenben Lipi se fog lekerülni a listás listájáról, túl mély nyomokat hagyott a paranoiás bolgárkertészben amikor kiállt a szkenerrellenesek mellett annak idején
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.01.14. 07:50

extex írta:
ZotyeszKB írta:
zaggar írta:

most hogy 2. helyen állunk a bajnokságban felébredt benne a hazafiasság is, hogy szívesen lenne a Barcika edzője :D

Teljesen érhető, hogy az élvonalba vágyik. Nem sokon múlt, hogy a ZTE edzője legyen, az a vonat viszont akkor elment.
Másodosztályon belül nincs értelme váltania, csak akkor, ha NBI-re vágyó csapatnál kap lehetőséget.

A Vasas imádja a zöld edzőket, ha Gera meg Baltás lehet Vasas edző, akkor ő is lehetett volna. Nyilván utálom a Fradit, főleg olyan arcok miatt, mint Kukás, Wagon Air, Tököli, de Gyula bácsival, Nyilasival, Mancival ő is azok közé tartozik, akiket elég nehéz rühelni.
ETO

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.01.14. 14:15

Érdekes oddsz
Felkészülési mérkőzés
Újpest Hajduk Split
Újpest gól 1,5 felé 3,80
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.01.14. 17:33

SuperDepor írta:Érdekes oddsz
Felkészülési mérkőzés
Újpest Hajduk Split
Újpest gól 1,5 felé 3,80

Meg is van
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2025.01.14. 22:11

Adamek írta:
banok írta:

Túl van ez gondolkodva.

félig
a közönség passzív része, vagyis mi már nyilván soha nem fogunk visszatérni, vagyis addig garantáltan nem ameddig ez a felsőpolcos és a párt osztja a lapokat
ellenben Lipi se fog lekerülni a listás listájáról, túl mély nyomokat hagyott a paranoiás bolgárkertészben amikor kiállt a szkenerrellenesek mellett annak idején

Oké, mit jelent pontosan az hogy "igazi közösség"?

Amúgy abban én a Kubatovval egyetértek, hogy úgy általában a magyar edzők nem ütik meg a nemzetközi szintet - simán lehet, hogy Lipcseivel "csak" ennyi a baj...

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.01.15. 06:25

banok írta:
Adamek írta:
banok írta:
Túl van ez gondolkodva.

félig

Amúgy abban én a Kubatovval egyetértek, hogy úgy általában a magyar edzők nem ütik meg a nemzetközi szintet - simán lehet, hogy Lipcseivel "csak" ennyi a baj...

nem tudom, én sose használtam ezt az igazi jelzőt, mindig csak a passzív többségről írtam
a magyar edzők nyilván nem elég jók, ez nem vita tárgya, valszeg Lipi se lenne több az átlagnál, de könyörgöm, kiket hozott már ide Hónalj Tompika a felső polcról, pályakezdő mágusjelöltek és összeférhetetlen balfaszok kísérleti terepe vagyunk a minimális építkezési vágy leghalványabb jele nélkül
az a szitu, hogy ismerjük a zsiguliszerelőt és az ő listázási mániáját, azt is tudjuk Lipi merre húz, csodák meg nincsenek
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.01.15. 07:54

Adamek írta:
banok írta:
Adamek írta:félig

nem tudom, én sose használtam ezt az igazi jelzőt, mindig csak a passzív többségről írtam
a magyar edzők nyilván nem elég jók, ez nem vita tárgya, valszeg Lipi se lenne több az átlagnál, de könyörgöm, kiket hozott már ide Hónalj Tompika a felső polcról, pályakezdő mágusjelöltek és összeférhetetlen balfaszok kísérleti terepe vagyunk a minimális építkezési vágy leghalványabb jele nélkül
az a szitu, hogy ismerjük a zsiguliszerelőt és az ő listázási mániáját, azt is tudjuk Lipi merre húz, csodák meg nincsenek

Kubatov autószerelő?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.01.15. 09:16

SuperDepor írta:
Adamek írta:
banok írta:

Kubatov autószerelő?

azt mondják, de azért én nem bíznám rá a 20 éves járgányomat se

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.01.15. 10:16

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:nem tudom, én sose használtam ezt az igazi jelzőt, mindig csak a passzív többségről írtam

Kubatov autószerelő?

azt mondják, de azért én nem bíznám rá a 20 éves járgányomat se

az, csak kicsit korábban vette fel a munkáshitelt a gázszerelővel meg a lámpajavítóval karöltve.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.01.15. 11:04

Lenne egy nem focis kérdésem: ha az okos boltban lefagynak a nagyon okos pénztárgépek és elméletben emiatt megszakítják a a bankkártyás vásárlás folyamatát, amit kézpénzzel kifizettetnek velem, de az összeget ugyanakkor mégiscsak levonták a kártyáról, akkor mennyi idő múlva írja jóvá az a kibebaszott bank a tranzakció sztornózását, magyarul mikor jön vissza a számlára a pénz?
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.01.15. 12:11

SuperDepor írta:
Adamek írta:
banok írta:

Kubatov autószerelő?

Mechanikai műszerész végzettségű, aztán jó 10 éve szerzett valami kommunikációs diplomát. A 90-es években, hivatalosan a feleségével együtt autószerelő műhelyt nyitott, gondolom, egy időben ő is bütykölte, bár tudtommal nincs szakirányú végzettsége. A műhely ma is megvan, nemrég olvastam, hogy papíron már csak az asszony nevén fut.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.01.15. 12:16

zaggar írta:Lenne egy nem focis kérdésem: ha az okos boltban lefagynak a nagyon okos pénztárgépek és elméletben emiatt megszakítják a a bankkártyás vásárlás folyamatát, amit kézpénzzel kifizettetnek velem, de az összeget ugyanakkor mégiscsak levonták a kártyáról, akkor mennyi idő múlva írja jóvá az a kibebaszott bank a tranzakció sztornózását, magyarul mikor jön vissza a számlára a pénz?

Nem ilyen szituban, de kártyás jóváírások (visszatérítések) körében elég diffúz esetek voltak a praxisomban, a 2-3 naptól a 2-3 hétig bezárólag.

Vissza: “www.nb1.hu”