zaggar írta:Adamek írta:banok írta:
Nem nézek Soroksár meccseket, edzőként sikerült leszoknia az idegrohamokról?
passz, én csak a pályáról ismerem személyesen öregfiúk-oldboys korszakokból, ott kifejezetten jó arc, soha egyetlen gesztussal nem kivagyiskodott vagy ilyesmi pedig még mindig olyan rúgótechnikája van amivel nagyon kevesen büszkélkedhetnek az aktívak közt, idegesnek még sose láttam élőben közelről, alapvetően egy vidor típus a pályán, olyan zrikálós régi vágású, megvan benne a Minarik-gén
ja, meg az egyik rokon kölyöknek volt a Fradi tartalékban edzője, ő se tudott rá rosszat mondani sok másik májsztróval ellentétben
nem lészen az Péter profetta az saját hazájában vala.
Mondjuk Lakat doktoron, Dalnokin, Novákon és Nyilasin kívül nem is nagyon jött be senkinek, hogy jelentős játékosmúlt után edzőként is bizonyítson, s talán Lakaton kívül mindegyikkel lenyelették a keserű pirulát így is. (Bár Lakat is, amikor a Lokinál volt, állítólag nem öntötte földre a szeszt, szóval nem tudom, hogy neki mennyire volt fenékig tejfel a sorsa). Megbukott Friedmanszky, Rákosi Gyula, Varga Zoli, Mucha, Pinyő (bajnokként), vezetőként Páncsics. Géczi kapusedzőként majdnem meghalt.
Akarná a fene ezt józan ésszel.
Ha viszont azt nézem, hogy Kuntic, Prukner, Döme vagy Máté vezetőedző lehetett, akkor Lipcsei maximálisan megérdemelné az esélyt.
De az autószerelő retteg, hogy visszajönne az igazi közönség.