dingo írta:banok írta:Adamek írta:ahogy az várható volt Vodka tiplizik Gerához, megértem és sajnálom
valszeg megy vele kölcsön Töth Alex is
ez akkor mínusz két hazai arc
felkészül Pászka, Kaján és Varga
jó lenne ha Dibuszra is rápróbálkozna valaki, azt már a nyugger hívőink se hagynák és kitörne a fogatlan -forradalom
Szalai Gábortól is megszabadulhatnánk - a kieső jelölt KTE-be talán ő is beférne...
Nem is tudom, aki az utóbbi években a Fradihoz (visza) került magyar játkos az úgy leépült, hogy a Haliba se férne be
ez így van, ennek egyszerű a háttere, akiben nem bíznak és nem kap mellékszerepeket se nagyon az menthetetlenül leépül
az elmúlt sok évben Dibusz és Varga akit (eddig) nem kúrt tönkre az indokolatlan mellőzéssel a klub, Böde még pont jókor menekült el, neki szerencséje volt, hogy Szarjózsa előre ellőtte a poént és nem rizsázott, talán még Vécsei is megúszta a teljes leépülést, Sigi már a kora és a térde miatt is leépülőben volt
szerintem Botka már menthetetlen, mint Katona is, de a legrosszabbul szerencsétlen Lisztes II. járt, akiben tényleg lett volna kraft a mentális zavarok ellenére is de őt úgy vágták telibe a pályája elején, hogy ebből már semmi nem lehet egy soroksári agónián kívül
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi