HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.10.01. 20:41
nyúl írta:Maradonapoli írta:nyúl írta:Tehetséges játékos volt, de fejben és morálisan problémás. A menedzserét is megkerülte, amikor Genovába igazolt. Állítólag az Ajaxszal tárgyalt a menedzsere, amikor tudta nélkül RG a Genoához aláírt. Nem jött be (ahogy a Bari sem). Lustának, kényelmesnek is tartottam.
Ez a nyilatkozat is ellenszenves. Felvette a pénzt a semmiért, utólag pedig ő van megsértődve.
Maximálisan egyetértünk elvtársam! Ellenben sürgősen ki kell adnunk egy politikai nyilatkozatot, hogy Irán csapást mért Izraelre. Előtte tisztáznunk kell egy s mást, pl. hogy kinek az oldalán állunk és kit ítéljünk el? A négerek.... mindig háborúznak...
Elvtárs, ez igen nehéz kérdés.
Marxista alapon perzsa barátaink mellett volnék, hiszen gyűlöljük a nyugati imperialistákat és láncos kutyáikat.
Amikor a KGB megbízásából 78-ban Iránban amerikaiakat dezinformáltam, hogy Khomeini ajatollah forradalmát támogassam, akkor a Juszuf nevű gépkocsivezetője, akit egy átnevelő táborból szöktettem meg, megsértett, káfírnak, hitetlennek nevezett, mert megittam a borbolya joghurtját, amit ő dugnak nevezett. Úgy megsértődtem, hogy elkábítva idegméreggel visszavittem a CIA-nek. Szabadulása óta ürühúst árul Baltimore-ban.
Elvtárs, te is tudod, hogy nyugdíjaztak a hálátlan bitangok a rendszerváltáskor, pedig Dzserzsinszkij-díjam van. Na most kapóra jött, hogy Zoltai Gusztávval együtt védtük munkásőrként a proletárhatalmat. Így kerültem egy rabbi szolgálatába. A Dohány utcai zsinagóga piszoárjában felszólított egy Netánnyau nevű egyén, hogy "elő a metélttel". Hidegvéremet megőrizve mondtam neki, hogy nem akarom lefitymálni a szokásait, de itten valami tévedés lesz, mert én a sábeszgoj vagyok, aki a villanyt jött lekapcsolni. Megsértődtem rá is, de annyi moszados várta odakint, hogy az elégtételt elhalasztottam.
Hát ezek után kivel legyek? Kire essen a bomba?
Minket, régi jó szakembereket már meg se kérdeznek. Pedig hogy tudtunk vallatni!
no igen, hallgassunk bölcsen - a rabbi is ezt tanácsolná, addig jó nekünk, amíg egymás csépelik és nem minket! egyébként remek összefoglaló, nem hiába téged delegáltak az elvtársak anno a gyermekélelmezési programba, ami ballisztikus rakátasilók kiépítését is magába foglalta a közel-keleten...
Megismerni a kulákot fekete házáról, mázsás, hízott disznójáról, teli bukszájáról.
Hej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, egyre jobban élünk!
Megismerni a kulákot feketevágásról, földbe ásott búzájáról, rejtett aranyáról.
Sej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, Rákosi van vélünk!