Szombati foci: Fradi-Vidi!

Javier Arizmendi
Kulcsjátékos

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.10.01. 20:33

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:hülyeség mindkét álláspont, nyilván nem nőtt ki senki semmit és nyilván nem a pillanatnyi hangulatra kell stadiont felhúzni

De nem is a múltbelire. Ezek a hodalyok az életben nem lesznek tele

nem tudom melyik hodályra gondolsz pontosan, a Gruppen többször is tele volt ebben az életben

Sorolom. ETO Park, Sóstó, Rohonci út, Fórum izé, Lokomotiv stadion, Illovszky, Hidegkuti, Bozsik.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.10.01. 20:41

nyúl írta:
Maradonapoli írta:
nyúl írta:Tehetséges játékos volt, de fejben és morálisan problémás. A menedzserét is megkerülte, amikor Genovába igazolt. Állítólag az Ajaxszal tárgyalt a menedzsere, amikor tudta nélkül RG a Genoához aláírt. Nem jött be (ahogy a Bari sem). Lustának, kényelmesnek is tartottam.
Ez a nyilatkozat is ellenszenves. Felvette a pénzt a semmiért, utólag pedig ő van megsértődve.

Maximálisan egyetértünk elvtársam! Ellenben sürgősen ki kell adnunk egy politikai nyilatkozatot, hogy Irán csapást mért Izraelre. Előtte tisztáznunk kell egy s mást, pl. hogy kinek az oldalán állunk és kit ítéljünk el? A négerek.... mindig háborúznak...

Elvtárs, ez igen nehéz kérdés.
Marxista alapon perzsa barátaink mellett volnék, hiszen gyűlöljük a nyugati imperialistákat és láncos kutyáikat.
Amikor a KGB megbízásából 78-ban Iránban amerikaiakat dezinformáltam, hogy Khomeini ajatollah forradalmát támogassam, akkor a Juszuf nevű gépkocsivezetője, akit egy átnevelő táborból szöktettem meg, megsértett, káfírnak, hitetlennek nevezett, mert megittam a borbolya joghurtját, amit ő dugnak nevezett. Úgy megsértődtem, hogy elkábítva idegméreggel visszavittem a CIA-nek. Szabadulása óta ürühúst árul Baltimore-ban.
Elvtárs, te is tudod, hogy nyugdíjaztak a hálátlan bitangok a rendszerváltáskor, pedig Dzserzsinszkij-díjam van. Na most kapóra jött, hogy Zoltai Gusztávval együtt védtük munkásőrként a proletárhatalmat. Így kerültem egy rabbi szolgálatába. A Dohány utcai zsinagóga piszoárjában felszólított egy Netánnyau nevű egyén, hogy "elő a metélttel". Hidegvéremet megőrizve mondtam neki, hogy nem akarom lefitymálni a szokásait, de itten valami tévedés lesz, mert én a sábeszgoj vagyok, aki a villanyt jött lekapcsolni. Megsértődtem rá is, de annyi moszados várta odakint, hogy az elégtételt elhalasztottam.
Hát ezek után kivel legyek? Kire essen a bomba?
Minket, régi jó szakembereket már meg se kérdeznek. Pedig hogy tudtunk vallatni!

no igen, hallgassunk bölcsen - a rabbi is ezt tanácsolná, addig jó nekünk, amíg egymás csépelik és nem minket! egyébként remek összefoglaló, nem hiába téged delegáltak az elvtársak anno a gyermekélelmezési programba, ami ballisztikus rakátasilók kiépítését is magába foglalta a közel-keleten...
Megismerni a kulákot fekete házáról, mázsás, hízott disznójáról, teli bukszájáról.
Hej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, egyre jobban élünk!
Megismerni a kulákot feketevágásról, földbe ásott búzájáról, rejtett aranyáról.
Sej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, Rákosi van vélünk!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.10.01. 20:45

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:De nem is a múltbelire. Ezek a hodalyok az életben nem lesznek tele

nem tudom melyik hodályra gondolsz pontosan, a Gruppen többször is tele volt ebben az életben

Sorolom. ETO Park, Sóstó, Rohonci út, Fórum izé, Lokomotiv stadion, Illovszky, Hidegkuti, Bozsik.

sorolom a befogadóképességeket: 15600, 14200, 8903, 8256, 20340, 5054, 5322, 8200 fő
szerintem nagyon nem ugyanazt értjük hodály alatt
bónuszként majdnem az összes összement a régiekhez képest
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.10.01. 21:11

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:nem tudom melyik hodályra gondolsz pontosan, a Gruppen többször is tele volt ebben az életben

sorolom a befogadóképességeket: 15600, 14200, 8903, 8256, 20340, 5054, 5322, 8200 fő

Szerintem ezek túl nagyok, tehát hodalyok. Újpestet, és Miskolcot kivettem, ott el tudom képzelni, hogy telelegyenek.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.10.01. 21:17

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Sorolom. ETO Park, Sóstó, Rohonci út, Fórum izé, Lokomotiv stadion, Illovszky, Hidegkuti, Bozsik.

Szerintem ezek túl nagyok, tehát hodalyok. Újpestet, és Miskolcot kivettem, ott el tudom képzelni, hogy telelegyenek.

de mégis mekkora legyen egy új Illovszky ha az ötezer sok? ezerötszázas? vagy legyen mindenkinek egy olyan menő játszótéri dühöngője mint a Barcikának?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.10.01. 21:25

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:De nem is a múltbelire. Ezek a hodalyok az életben nem lesznek tele

Mink amúgy abban a másfél NB I-es évünkben egész jó átlagokat hoztunk, pedig a kiesés ellen mentünk. S ki gondolta volna 2015-ben, hogy tíz év múlva az NB III-ban fog majd a bennmaradásért küzdeni a legmagasabban jegyzett Haladás.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.10.01. 21:26

Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:anyja rüsmüsét
sose bíztam az olyan emberekben akiknek a vezetéknevük is keresztnév

bajban vagyok, ugyanis nemrégiben szembesültem vele, hogy a vezetéknevem amúgy adható keresztnévként is, bár még nem hallottam olyanról, akit így hívnának

egy függeléket iktatunk a törvényjavaslatba, hogy "Kivéve a Halisták!"

Halista szív,
Halista lélek,
Halista vagyok, amíg csak élek!
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.10.01. 21:33

Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:bajban vagyok, ugyanis nemrégiben szembesültem vele, hogy a vezetéknevem amúgy adható keresztnévként is, bár még nem hallottam olyanról, akit így hívnának

egy függeléket iktatunk a törvényjavaslatba, hogy "Kivéve a Halisták!"

Halista szív,
Halista lélek,

Pacsi! Bálint!
Megismerni a kulákot fekete házáról, mázsás, hízott disznójáról, teli bukszájáról.
Hej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, egyre jobban élünk!
Sej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, Rákosi van vélünk!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.10.01. 21:33

Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:egy függeléket iktatunk a törvényjavaslatba, hogy "Kivéve a Halisták!"

Halista szív,
Halista lélek,

Pacsi! Bálint!

tényleg, mi lehet vajon Mr. Futballfitnesszel?
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.10.01. 22:09

Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:Halista szív,
Halista lélek,

Pacsi! Bálint!

tényleg, mi lehet vajon Mr. Futballfitnesszel?

utoljára 3 évvel ezelőttről van róla valami, hogy Budafokon ténykedett, utána semmi, de kárpótlásul:

https://www.youtube.com/watch?v=YMhTGPXx2zA

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.10.01. 22:28

Adamek írta:
Cselszky írta:
nyúl írta:Az ötből kettőnek van eredeti orra. Egy szépségversenyen.
Az egyik udvarhölgyet gondosabban faragták, mint Pinokkiót.

Főszabály szerint eleve kizárnám az olyanokat, akiken bármi "szépészeti" beavatkozás történt. Zömmel tizen-, huszonéves csajokról van szó, szóval tiszta röhej ez a szikés trend. Ők induljanak egy külön szekcióban, "felvágottak".

én eleve kizárnám az emberiségből azokat akik szépségversenyre beneveznek

Gábor Zsazsa, Halle Berry, Molnár Csilla, Vanessa Williams, Deborah Shelton (Jockey szeretője volt a Dallasban) és a kedvencem Ali Landry.
Őket likvidálnád.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.10.01. 22:30

banok írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Főszabály szerint eleve kizárnám az olyanokat, akiken bármi "szépészeti" beavatkozás történt. Zömmel tizen-, huszonéves csajokról van szó, szóval tiszta röhej ez a szikés trend. Ők induljanak egy külön szekcióban, "felvágottak".

én eleve kizárnám az emberiségből azokat akik szépségversenyre beneveznek

Gábor Zsazsa, Halle Berry, Molnár Csilla, Vanessa Williams, Deborah Shelton (Jockey szeretője volt a Dallasban) és a kedvencem Ali Landry.
Őket likvidálnád.

Ali Landry is? miért nem ezzel kezdted
gondolkodási idő nélkül
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Adamek 2024.10.01. 22:32-kor.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.10.01. 22:32

Javier Arizmendi írta:Sorolom. ETO Park, Sóstó, Rohonci út, Fórum izé, Lokomotiv stadion, Illovszky, Hidegkuti, Bozsik.

A Hidegkúti időnként megszokott telni. Mondjuk egy 5000-es stadiont nem nagy művészet...

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2024.10.01. 23:27

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:nem tudom melyik hodályra gondolsz pontosan, a Gruppen többször is tele volt ebben az életben

Ráadásul az Eto parkban,s Hidegkútiban,Nagyerdeiben,Bozsikban,Rohonci úton volt már teltház, és Sóstói sem volt tőle messze
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Javier Arizmendi
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.10.02. 08:31

Savaria1919 írta:
Javier Arizmendi írta:

Mink amúgy abban a másfél NB I-es évünkben egész jó átlagokat hoztunk, pedig a kiesés ellen mentünk. S ki gondolta volna 2015-ben, hogy tíz év múlva az NB III-ban fog majd a bennmaradásért küzdeni a legmagasabban jegyzett Haladás.

Akik elbaxtak ezekre a pénzt, azoktól nem ártott volna, ha minden opciót végiggondolnak.

Adameknek, ilyen 2 ezesre gondolok, úgy látom arra talán van igény.

Dingonak, az lehet, hogy volt már elvetve telt ház, én arról beszélek, hogy az életben nem lesz. De még ha lesz is újra egyszer-kétszer, olyan méretűt kellett volna építeni, ami rendszeresen tele van. Mi újság Kecson, kaptok új stadit?
ETO

Javier Arizmendi
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.10.02. 08:32

banok írta:

A Hidegkúti időnként megszokott telni. Mondjuk egy 5000-es stadiont nem nagy művészet...

Évente egyszer, amikor ti kimentek?
ETO

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.10.02. 10:51

dingo írta:
Adamek írta:

Ráadásul az Eto parkban,s Hidegkútiban,Nagyerdeiben,Bozsikban,Rohonci úton volt már teltház, és Sóstói sem volt tőle messze

Virágkarneválon, Campuson rendszeresen tele van. :)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2024.10.02. 11:02

Javier Arizmendi írta:
Savaria1919 írta:

Akik elbaxtak ezekre a pénzt, azoktól nem ártott volna, ha minden opciót végiggondolnak.

Adameknek, ilyen 2 ezesre gondolok, úgy látom arra talán van igény.

Dingonak, az lehet, hogy volt már elvetve telt ház, én arról beszélek, hogy az életben nem lesz. De még ha lesz is újra egyszer-kétszer, olyan méretűt kellett volna építeni, ami rendszeresen tele van. Mi újság Kecson, kaptok új stadit?

Szerintem, ha már építenek, akkor olyat kell amit jó szereplés esetén meg tud tölteni a csapat, ezt szerintem jól belőtték. A hiba ott van hogy az általad említett csapatoknál jó szereplés nem mostanság volt.
Mi nem kapunk újat ( pedig egy paks szintű jó lenne)a kapuk mögötti részt akarják majd beépíteni meg szakaszosan befedni az egészet. Ami nem lenne hátráby mert mocskosul meghűltem szombaton
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.10.02. 11:16

Javier Arizmendi írta:
Savaria1919 írta:

Arányaiban jól lőtték be a méretet esetünkben, ideális időszakban ez az aréna ki lenne használva. De az átadása óta eltelt hét évben esélyt sem kapott, hogy hosszabb távon bizonyítson, hanyatlásunk kezdetével nagyjából összecseng a megnyitása. Az oda szervezett u21-es és női focimeccsekre nem fognak tömegek járni.
Azért bízom benne, hogy eljönnek valamikor azok az évek, amikor az eredeti szándéknak megfelelő élet költözik bele kéthetetne.
- Képes Sport 1940.

zaggar
Profi

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.10.02. 11:30

Savaria1919 írta:
Javier Arizmendi írta:
Savaria1919 írta:Mink amúgy abban a másfél NB I-es évünkben egész jó átlagokat hoztunk, pedig a kiesés ellen mentünk. S ki gondolta volna 2015-ben, hogy tíz év múlva az NB III-ban fog majd a bennmaradásért küzdeni a legmagasabban jegyzett Haladás.

Arányaiban jól lőtték be a méretet esetünkben, ideális időszakban ez az aréna ki lenne használva. De az átadása óta eltelt hét évben esélyt sem kapott, hogy hosszabb távon bizonyítson, hanyatlásunk kezdetével nagyjából összecseng a megnyitása. Az oda szervezett u21-es és női focimeccsekre nem fognak tömegek járni.
Azért bízom benne, hogy eljönnek valamikor azok az évek, amikor az eredeti szándéknak megfelelő élet költözik bele kéthetetne.

stadionátok...ahol csináltak valamit, zömmel zuhanórepülésbe kezdett a foci. (Sopron, Dunaújváros, Szigetszentmiklós stb stb stb)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Vissza: “www.nb1.hu”