Cselszky írta:Adamek írta:Javier Arizmendi írta:A hős utca és a sissi aluljaro között ultra brutal tud lenni. Ami még egy kellemes járat, az a 9es busz.
a Hős utca se keményebb mint a Kandótól kigyalogolni valamelyik irányba a tömegközlekedésig este kilenckor a suli zárásakor
Az a volt Gábor Dini a Tavaszmezőn? Egy haverom tanult ott tizenéve, egyszer oda hívott valamiért, épp csak sötétedett, a 4-6-ostól kutyagoltam. Olyan 10-12 éves forma cigó kölykök azzal szórakoztak az egyik omladozó háznál, hogy célkeresztet véstek a málló falba, és késdobáló versenyt tartottak, a környékbeliek teljes természetességgel kerülgették őket, nekem azért elkerekedett a szemem, hogy hova a faszba jöttem. Azóta is kerülöm, szerencsére több km-es körzetben nincs semmi teendőm.
nem, a GD az Etelén volt a régi Számalk romjain meg a Bécsi út végén a volt Szovjet laktanyában
a Tavaszmezőn a menő Kandó villanymérnöki fősulivolt amiből az összevonásoknál (Kandó Villany-Kandó Infó-Bánki Olajbúvár-Könnyűipari) BMF lett majd az egyetemmé gyúrásnál Óbudai Egyetem, a Kandó nevet megtartotta akár a Bánki de már csak egy karokként az egyetemen (az infót átnevezték Neumannra a könnyűt meg Rejtőre és belépett egy új tag a Keleti Karesz mint gazdasági kar)
a tavaszmezőt végeláthatatlanul letérkövezték, csináztak egy elég menő koleszt mélygarázzsal meg egy vadi új épületet a gazdasági karnak, kurva jó kis időutazás a régi és az új épületek közti ingázás
én 15 éve jártam oda már öreg levelezősként, láttam ezt azt a helyi srácoktól, volt ott szamurájkardos kergetőzés, csoportos technokolozás, meg fényes nappal kirámolt, nagyjából az egyetemistákból élő kisközért
emlékszem egy nigériai tulaj/eladó volt, eléggé törte a magyart, álltunk a pénztárnál, mögöttem a 8 éves dzsipó duó éppen kiszaladt 1-1 karton pilótakeksszel, kérdeztük a fekát, hogy ezt most tuti nem látta? erre csak röhögött egyet, hogy nyugodjunk meg ez mindennapos dolog és bele van kalkulálva csak ne nagyon álljunk eléjük máskor mert zokon vehetik
ja és ha akarjuk visszanézhetjük mert a zóna minden egyes négyzetmétere be van kamerázva és azzal a lendülettel mutatott pár gyöngyszemet a kerületi életből, kardozós családi vitát, lomizós bandaháborút meg kurvás/drogos razziákat
a Tavaszmezőben az a menő, hogy tökmindegy melyik irányba indulsz el mindenhol van valami parádé
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi