Szombati foci: Fradi-Vidi!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.08.22. 17:44

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
nyúl írta:Nem sok emlékezeteset produkált. Konkrétan semmit.
Azt sem értem, mit látnak benne Retekék. Rendben, kell egy bohóc, de miért pont ő és ennyiszer?

Kondinho és Air Sanyi bosszút állnak a Fradiért a Partizanin.

Ő a magyar Beckham-karakter, tehetségére már kb tíz éve felfigyeltek a Sportklubon: https://youtu.be/eGQkU6u65cs

most Sancira is rácuppantak, viszik bunyós műsorba is

igen, ő is fel lett kapva, meg korábban Sebők Vili volt valami farmos műsorban, Urbán Flóri meg az Édes Élet Holiday-ben próbálta megtanítani futballozni Alekoszt
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2024.08.22. 19:46

Parádés névsor. Kíváncsi lennék az Újpestszurkolók mennyire kurvaanyáznak mikor ezt a Farinelli hangú diszfaszt le újpestikonozzák
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.23. 08:14

Adamek írta:szerintem nem véletlen adunk el viszonylag menő zsugásokat és hozunk helyettük szemre szarabbakat, van egy olyan megérzésem, hogy vidisedni fogunk pár szezonon belül és más lesz a kirakati baba
lehet, hogy téves megérzés, de remélem nem és tényleg kihátráltatnak minket ebből a szerepből

azt kell mondanom egyre erősödnek ezek a halvány jelek
az idei légiós igazolásokra egyértelműen kijelenthető, hogy Gatyás Bobby vagy Pruki/Döme korszakait idézik, ezeket tuti csak beajánlotta valaki egy VHS összeállítással megdobva, ha valaki látta már ezt a Rommel tábornagyot vagy a brazil Guszti bekket játszani az sírva röhög még a gondolatán is, hogy leigazolják e
és akkor itt van az a fura jelenség, hogy új igazolások helyett reaktiválnak többszörösen elküldött vagy kitagadott spílereket - Knoester, Baszdki, Pesic, Owusu meg ki tudja még kik edzenek suttyomban újra a kerettel, talán még Fingóbaszó és Törp Jack is
Pesic konkrétan úgy játszott tegnap, hogy a félórából 20 percet sántán húzta a lábát miközben van 40 zsugásunk
és ez egy újabb fura jel, mi van ha Pacal nem is olyan balfasz és kényszerből nyúl Civichez meg a féllábú Pesichez? mi van ha azért nem látjuk a keret felét játszani mert nem hajlandó valami miatt, mondjuk egy kis motiváló zsetonhiány miatt? Abu Fanni mitől felejtett el focizni, csak nem hiányzik valami ami eddig megvolt? nagyon gyanús a Márki eladása is, túl fura volt az időzítés és a biznisz egésze
most meg azt mondják, hogy az a Stílusos Kálmán aki hallani sem akart valami miatt rólunk és két perc alatt megszakadtak a tárgyalások két hete a lilákkal tárgyal, fura ez is
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2024.08.23. 08:57

Adamek írta:
Adamek írta:szerintem nem véletlen adunk el viszonylag menő zsugásokat és hozunk helyettük szemre szarabbakat, van egy olyan megérzésem, hogy vidisedni fogunk pár szezonon belül és más lesz a kirakati baba
lehet, hogy téves megérzés, de remélem nem és tényleg kihátráltatnak minket ebből a szerepből

azt kell mondanom egyre erősödnek ezek a halvány jelek
az idei légiós igazolásokra egyértelműen kijelenthető, hogy Gatyás Bobby vagy Pruki/Döme korszakait idézik, ezeket tuti csak beajánlotta valaki egy VHS összeállítással megdobva, ha valaki látta már ezt a Rommel tábornagyot vagy a brazil Guszti bekket játszani az sírva röhög még a gondolatán is, hogy leigazolják e
és akkor itt van az a fura jelenség, hogy új igazolások helyett reaktiválnak többszörösen elküldött vagy kitagadott spílereket - Knoester, Baszdki, Pesic, Owusu meg ki tudja még kik edzenek suttyomban újra a kerettel, talán még Fingóbaszó és Törp Jack is
Pesic konkrétan úgy játszott tegnap, hogy a félórából 20 percet sántán húzta a lábát miközben van 40 zsugásunk
és ez egy újabb fura jel, mi van ha Pacal nem is olyan balfasz és kényszerből nyúl Civichez meg a féllábú Pesichez? mi van ha azért nem látjuk a keret felét játszani mert nem hajlandó valami miatt, mondjuk egy kis motiváló zsetonhiány miatt? Abu Fanni mitől felejtett el focizni, csak nem hiányzik valami ami eddig megvolt? nagyon gyanús a Márki eladása is, túl fura volt az időzítés és a biznisz egésze
most meg azt mondják, hogy az a Stílusos Kálmán aki hallani sem akart valami miatt rólunk és két perc alatt megszakadtak a tárgyalások két hete a lilákkal tárgyal, fura ez is

Politikai alapon a Videoton-forgatókönyvet nem tartom túl valószínűnek. Inkább irányváltás lehet itt. A Gazprom-deal belengetésével elmentek a falig, és be is húzták volna, de nincs már rá idő. Át kell csapódni a jenkik és britek oldalára, méghozzá Trump megválasztásakor. Az FTC-nek marad az állami pénz, vagy esetleg izraeli szálon jöhet még baráti lóvé.

Hozzáteszem, ettől még a bajnokság simán meglehet lendületből.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.23. 09:29

Sztálin Kálmit állítólag a lilák akarják. Erősen meglepne, ha rábólintana a kis csempó mániás ángilus, mert ha jól tudom, már a zöldek is hívták többször is, akik gyakorlatilag stabil eu-csoportkörös résztvevőknek tekinthetők az utóbbi években és anyagilag jobban el vannak még eresztve, ellenben ők kosarat kaptak minden alkalommal.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.08.23. 16:05

Maradonapoli írta:Sztálin Kálmit állítólag a lilák akarják. Erősen meglepne, ha rábólintana a kis csempó mániás ángilus, mert ha jól tudom, már a zöldek is hívták többször is, akik gyakorlatilag stabil eu-csoportkörös résztvevőknek tekinthetők az utóbbi években és anyagilag jobban el vannak még eresztve, ellenben ők kosarat kaptak minden alkalommal.

Urbánon és Veberen nőtt fel, vagy Kovács Z-n.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.23. 16:39

Javier Arizmendi írta:
Maradonapoli írta:Sztálin Kálmit állítólag a lilák akarják. Erősen meglepne, ha rábólintana a kis csempó mániás ángilus, mert ha jól tudom, már a zöldek is hívták többször is, akik gyakorlatilag stabil eu-csoportkörös résztvevőknek tekinthetők az utóbbi években és anyagilag jobban el vannak még eresztve, ellenben ők kosarat kaptak minden alkalommal.

lófaszt haver, Sztálinhoz Aczél illik a legjobban
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2024.08.23. 18:44

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:

lófaszt haver, Sztálinhoz Aczél illik a legjobban

Aczél Szentesíti az eszközt.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.08.23. 20:04

Javier Arizmendi írta:

Minket ez az áldás ért. Őt meg az, hogy nem tudja, kik ezek.
Az albioni alsóbb ligákban elrakkol még egy darabig. Amit szeretni lehet a labdarúgásban, azt nem tudja, de legalább kicsi és fizikailag esendő. Ami erénye, hogy sebessége van, csak hát a labda, azon a szinten, ahol a nyargalászására előfizettünk, útjában van.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.23. 20:28

Ez milyen védekezés volt b+… A Diók ellen is hasonló módon nyeltük be a gólt.
A digó kapusnak meg védenie sem kellett, rossz nézni ezeket a “támadásokat”…
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.08.23. 20:28

nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:

Az albioni alsóbb ligákban elrakkol még egy darabig. Amit szeretni lehet a labdarúgásban, azt nem tudja, de legalább kicsi és fizikailag esendő. Ami erénye, hogy sebessége van, csak hát a labda, azon a szinten, ahol a nyargalászására előfizettünk, útjában van.

Közrejátszik, hogy Urbán és Veber megmentette a 90esben az ETO egy kieséstől, de én amúgy se ruhelltem azt a generációt Illésen át Lipcseig bezarolag. Kálmán leírása találó.
ETO

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.23. 20:31

Csúnya is lehet ez még… közünk nincs a meccshez.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.23. 21:02

Cselszky írta:Csúnya is lehet ez még… közünk nincs a meccshez.

Nagyon sok a technikai meg a játékszervezési hiba mindkét oldalon, nálatok még több. A második gól tipikusan olyan volt, amiből az Újpest az elmúlt években tucatjával szedte be a gombócokat, bármikor ki lehetett volna lépni a támadókra leütközni őket, de igazából senki se próbálkozott vele. Azért az, h "sok ragyogó " teljesítmény van a hazai oldalon, költői túlzás.
Remélem ezt az előnyt azért nem cseszik már el.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.08.23. 21:46

Szarabbak vagyunk, mint tavaly. Alsóházi mutatványosok.
Ígéretesnek tűnt ez a Blagó, de szorgos munkával Krémer Károly lett. Kár, hogy Kovács Mitterand Kálmán nem játszik, mert kiabálhatna neki, hogy fusson.
A balbekk még nem kapott pirosat? Igazságtalan vagyok, mégis van fejlődés.
Most csekkolok ki.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.23. 22:00

Sokkal harciasabb Lokira számítottam, nagyon tré a debreceniek védelme. Najóvan, megvan a 2. hazai, így már nem néz ki annyira szarul a szezonkezdet.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.08.23. 22:02

Javier Arizmendi írta:
nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:Urbánon és Veberen nőtt fel, vagy Kovács Z-n.

Közrejátszik, hogy Urbán és Veber megmentette a 90esben az ETO egy kieséstől, de én amúgy se ruhelltem azt a generációt Illésen át Lipcseig bezarolag. Kálmán leírása találó.

Urbán iszákos tajparaszt volt, de a szíve olykor jól vitte.
Vébert megvetettem, mert minden meccsen idegbetegen ugatott. A lánya születésekor pedig megvert egy öreg piaci őrt, aki szólni mert, hogy csendesebben vigadjon. Olyan poszton játszott, ami a 80-as években megszűnt. Itthon elosztogatott, de ha körbe-körbe forgatták volna szemkendőben, majd ráparancsolnak, hogy induljon el valamerre, bárhol lépte volna át a határt, odaát kiröhögik.
Tök sovány volt (cserébe ma dagadt), körülményes.
Kovács Koboldot elfogultan nem szerettem. Már alkatilag, meg fejre sem. Fene Simekné gusztusát, hogy adott neki egy karéjjal. Utolsó dolognak tartom, mikor valaki lekúrja a bajtársa nőjét. De lőtt 100 gólt, amit nem a szél fújt össze még az nb1-ben sem.

Nyilván én is rajtuk nőttem fel. S szerintem rajtam meglátszik a trauma.
De ha már újpesti, akkor Szlezák. Vagy gyerekkoromban Kardos. Azoknak a fejükben is volt valami.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.23. 22:21

nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:
nyúl írta:Minket ez az áldás ért. Őt meg az, hogy nem tudja, kik ezek.

Vébert megvetettem, mert minden meccsen idegbetegen ugatott. A lánya születésekor pedig megvert egy öreg piaci őrt, aki szólni mert, hogy csendesebben vigadjon. Olyan poszton játszott, ami a 80-as években megszűnt. Itthon elosztogatott, de ha körbe-körbe forgatták volna szemkendőben, majd ráparancsolnak, hogy induljon el valamerre, bárhol lépte volna át a határt, odaát kiröhögik.
Kovács Koboldot elfogultan nem szerettem. Már alkatilag, meg fejre sem. Fene Simekné gusztusát, hogy adott neki egy karéjjal. Utolsó dolognak tartom, mikor valaki lekúrja a bajtársa nőjét. De lőtt 100 gólt, amit nem a szél fújt össze még az nb1-ben sem.

De ha már újpesti, akkor Szlezák. Vagy gyerekkoromban Kardos. Azoknak a fejükben is volt valami.

Szlezák Szalonna jó arc volt mindig, nyugodt erő, na de szerencsétlen Kardos szerintem ritkábban volt józan mint amennyi hüvelykujja volt
liláktól a mi időszakunkban abszolút Kisznyér volt az etalon
vagy ha már Újpest és Loki is egyben akkor Rostást bírtam még

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.23. 22:26

zaggar írta:
Cselszky írta:Csúnya is lehet ez még… közünk nincs a meccshez.

Nagyon sok a technikai meg a játékszervezési hiba mindkét oldalon, nálatok még több. A második gól tipikusan olyan volt, amiből az Újpest az elmúlt években tucatjával szedte be a gombócokat, bármikor ki lehetett volna lépni a támadókra leütközni őket, de igazából senki se próbálkozott vele. Azért az, h "sok ragyogó " teljesítmény van a hazai oldalon, költői túlzás.
Remélem ezt az előnyt azért nem cseszik már el.

Az első félidőt végigszenvedtem, de nem bírtam tovább, fiziológiás problémáim lettek, nem kínoztam magam. Teljesen egyértelmű volt, hogy a meccs elúszott, néha osztálykülönbséget lehetett érezni. Bevallom, a második gól után egy pusztító, 6-7 gólos vereségtől tartottam, akkora differenciát éreztem. Ahogy olvasom, elsősorban rajtatok múlt, hogy nem így lett, mert a 3. után már nem erőltettétek.

Már a kecskeméti meccsünkön is jelentkezett, hogy itt komolyabb gebasz lehet. A mai végképp arra utalt, hogy edző és csapat között, plusz csapaton belül is megborulhatott valami. Nem vagyok nagy híve a kapkodásnak, de lehet, hogy át kell gondolni a folytatást, nem lepne meg, ha inogni kezdene a pad, és azt mondom, ez annyira kiábrándító volt, hogy minden kérdés felvethető.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.08.23. 22:36

Adamek írta:
nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:Közrejátszik, hogy Urbán és Veber megmentette a 90esben az ETO egy kieséstől, de én amúgy se ruhelltem azt a generációt Illésen át Lipcseig bezarolag. Kálmán leírása találó.

Szlezák Szalonna jó arc volt mindig, nyugodt erő, na de szerencsétlen Kardos szerintem ritkábban volt józan mint amennyi hüvelykujja volt

Kisznyérnek volt egy öltönyszalonja az Árpád úton, ott csináltattam a szalagavatós/ballagó szerelésem.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2024.08.23. 22:44

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
nyúl írta:Urbán iszákos tajparaszt volt, de a szíve olykor jól vitte.

Kisznyérnek volt egy öltönyszalonja az Árpád úton, ott csináltattam a szalagavatós/ballagó szerelésem.

Kisznyér fia is játszott nálunk, de kb. 20 évesen visszavonult egy súlyos fejsérülés miatt. Ha jól rémlik, akkor talán a homlokcsontja tört el... De azt mondogatták, hogy az apja sem játszott sokáig.

Vissza: “www.nb1.hu”