Adamek írta:Márkianyós, Botka és Pászka nem utazott a visszavágóra, nem lepődnék meg ha a héten bejelentenék az átigazolásaikat
"jelenleg nem alkalmasak a játékra"
Adamek írta:Márkianyós, Botka és Pászka nem utazott a visszavágóra, nem lepődnék meg ha a héten bejelentenék az átigazolásaikat
Cselszky írta:Adamek írta:Márkianyós, Botka és Pászka nem utazott a visszavágóra, nem lepődnék meg ha a héten bejelentenék az átigazolásaikat
"jelenleg nem alkalmasak a játékra"
Maradonapoli írta:Fradi meccsén van remény gólokra? Kellene legalább kettő....
Adamek írta:Maradonapoli írta:Fradi meccsén van remény gólokra? Kellene legalább kettő....
nem látom a meccset de a felállás eléggé támadó jellegű, ennél nagyon nem is lehetne jobban az
szerintem kettő simán kellene, hogy jöjjön
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Fradi meccsén van remény gólokra? Kellene legalább kettő....
nem látom a meccset de a felállás eléggé támadó jellegű, ennél nagyon nem is lehetne jobban az
thx, remélem úgy lesz...
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:nem látom a meccset de a felállás eléggé támadó jellegű, ennél nagyon nem is lehetne jobban az
thx, remélem úgy lesz...
ott az első Zakariástól
Adamek írta:Maradonapoli írta:Fradi meccsén van remény gólokra? Kellene legalább kettő....
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Fradi meccsén van remény gólokra? Kellene legalább kettő....
na, szuper
köszi Mester!
Maradonapoli írta:Fradi meccsén van remény gólokra? Kellene legalább kettő....
zaggar írta:Maradonapoli írta:Fradi meccsén van remény gólokra? Kellene legalább kettő....
azt mondtad tiszta vagy pár hete, visszaestél?
Maradonapoli írta:zaggar írta:Maradonapoli írta:Fradi meccsén van remény gólokra? Kellene legalább kettő....
tervezett leállás volt, afféle nyári szünet + semmi értelmes nem volt a fogadási kínálatokban, + ezzel szoktam poénkodni 2 fogadásmentes nap után is
A Vaskezű írta:Maradonapoli írta:zaggar írta:
tervezett leállás volt, afféle nyári szünet + semmi értelmes nem volt a fogadási kínálatokban, + ezzel szoktam poénkodni 2 fogadásmentes nap után is
A magam részéről elfogadom a magyarázatot.
John McClane írta:Vannak itt Villarreal fanatikusok.Ez a Jörgensen jó kapus?
Szarka írta:John McClane írta:Vannak itt Villarreal fanatikusok.Ez a Jörgensen jó kapus?
Nem ismerem, de kurvára nem egy 4.ik kapusra volt szüksége a Chelseanek.
Ezek csak felvásárolják az összes tehetséges fiatalt, es bíznak benne, hogy majd játék nélkül is nő az ertékük.
Pár év és a Chelsea totál csődbe megy. Az ilyen spekulánsoktól kellene védeni a focit.
John McClane írta:Vannak itt Villarreal fanatikusok.Ez a Jörgensen jó kapus?
zaggar írta:Szarka írta:John McClane írta:Vannak itt Villarreal fanatikusok.Ez a Jörgensen jó kapus?
Nem ismerem, de kurvára nem egy 4.ik kapusra volt szüksége a Chelseanek.
Ezek csak felvásárolják az összes tehetséges fiatalt, es bíznak benne, hogy majd játék nélkül is nő az ertékük.
Pár év és a Chelsea totál csődbe megy. Az ilyen spekulánsoktól kellene védeni a focit.
Lehet, h Enrico Preziosi titokban beszállt a csúzliba?
Adamek írta:John McClane írta:Vannak itt Villarreal fanatikusok.Ez a Jörgensen jó kapus?
annál mindenképpen jobb mint ami az új szezonban vár rá
kapott egy szakajtónyi gólt a legutóbbi évadban de nem igazán volt előtte magasan kvalifikált védelem
Szarka írta:Adamek írta:John McClane írta:Vannak itt Villarreal fanatikusok.Ez a Jörgensen jó kapus?
annál mindenképpen jobb mint ami az új szezonban vár rá
kapott egy szakajtónyi gólt a legutóbbi évadban de nem igazán volt előtte magasan kvalifikált védelem
A Chelseanél se kap majd sok segítséget a rutintalan védelemtől. Plusz majd egy feltolt védelem miatt rohamgálhat ki a kapujából.
Jó kis overes meccsek lesznek Londonban.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég