Szombati foci: Fradi-Vidi!

Mech
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.07.23. 09:54

Javier Arizmendi írta:
Mech írta:
Szarka írta:Az NB1 kezdetére egy tipp a "Szuper-számítógép" szerint - vagyis csak az xfb Analytics es Forgács Barna által.

https://x.com/BarnaForgacs/status/18154 ... Hb_Ew&s=19

Az egészben csak egy érdekes van számomra ( elvileg ezt majd Barna is kifejti ), az Újpestet tökutolsónak hozza. Nagyon meglepne ha pont a NERes átvétel után esnének ki.

ETO, Zetét mondanám most két kiesőnek így hasraütésszerűen

Szombathelyi álom. Szerintem biztos lesz 1 keleti kieső, és talán az emtéká. De továbbra sem járok be a pártközpontba.

Szombathelyi álom? Csapatunk sincs, szerinted érdekel még minket ami 5 osztállyal feljebb van, mint mi? :D Sőt, bárcsak bent maradna az ETO és a Zete, én szimplán a két leggyengébb játékoskeret és edzői stáb alapján böffentettem be ide az okosságomat.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.07.23. 10:50

Javier Arizmendi írta:
Mech írta:
Szarka írta:Az NB1 kezdetére egy tipp a "Szuper-számítógép" szerint - vagyis csak az xfb Analytics es Forgács Barna által.

https://x.com/BarnaForgacs/status/18154 ... Hb_Ew&s=19

Az egészben csak egy érdekes van számomra ( elvileg ezt majd Barna is kifejti ), az Újpestet tökutolsónak hozza. Nagyon meglepne ha pont a NERes átvétel után esnének ki.

ETO, Zetét mondanám most két kiesőnek így hasraütésszerűen

Szombathelyi álom. Szerintem biztos lesz 1 keleti kieső, és talán az emtéká. De továbbra sem járok be a pártközpontba.

tipp alapon az mtk sztem is benne lesz, meg talán az egyik feljutó, bár azokért kár lenne
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.07.23. 14:19

zaggar írta:
Javier Arizmendi írta:
Mech írta:ETO, Zetét mondanám most két kiesőnek így hasraütésszerűen

tipp alapon az mtk sztem is benne lesz, meg talán az egyik feljutó, bár azokért kár lenne

MTK és Csút
de azon de lepődnék meg ha elkezdődne a bővítés
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.07.23. 15:45

Adamek írta:
zaggar írta:
Javier Arizmendi írta:Szombathelyi álom. Szerintem biztos lesz 1 keleti kieső, és talán az emtéká. De továbbra sem járok be a pártközpontba.

MTK és Csút

Komolyan az a tipped, hogy a Puskás Akadémia lesz az egyik kieső?!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.07.23. 19:02

Mech írta:
Javier Arizmendi írta:
Mech írta:ETO, Zetét mondanám most két kiesőnek így hasraütésszerűen

Szombathelyi álom? Csapatunk sincs, szerinted érdekel még minket ami 5 osztállyal feljebb van, mint mi? :D Sőt, bárcsak bent maradna az ETO és a Zete, én szimplán a két leggyengébb játékoskeret és edzői stáb alapján böffentettem be ide az okosságomat.

Jól van, átérzem, az elmúlt 9 év nekünk is ilyen volt. Politikailag is van ráció a kiesésunkben a frissen megválasztott polgi miatt, de Viktorék épp stadit akarnak felújítani. Borbély amúgy lehet tanult valamit Tótiában, ami itthon eredményes lehet.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.07.23. 19:06

banok írta:
Adamek írta:
zaggar írta:

MTK és Csút

ja
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.07.24. 08:22

Javier Arizmendi írta:
Mech írta:
Javier Arizmendi írta:Szombathelyi álom. Szerintem biztos lesz 1 keleti kieső, és talán az emtéká. De továbbra sem járok be a pártközpontba.

Jól van, átérzem, az elmúlt 9 év nekünk is ilyen volt. Politikailag is van ráció a kiesésunkben a frissen megválasztott polgi miatt, de Viktorék épp stadit akarnak felújítani. Borbély amúgy lehet tanult valamit Tótiában, ami itthon eredményes lehet.

a DAC évek óta való egy helyben való topogásából ítélve nem hiszem, hogy bármi pluszt hozzá adna a pénzen kívül Világi, szerintem amúgy is csak Viktor miatt vette át az ETO-t, ez az új stadionos kuncsorgás meg kifejezetten kellemetlen volt a héten pont tőle...

ha már DAC, feljutott a Komárom is a szlovák 1-be, nem készült még el a stadionjuk, mentek volna a DAC-hoz de nem fogadták be őket a nagy magyar összetartás jegyében, úgyhogy mehetnek Aranyosmarótra 80 km-re
ennyit Világiról

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.07.24. 13:32

Adamek írta:
banok írta:
Adamek írta:MTK és Csút

ja

lol

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.07.24. 17:13

Néger Isti közös megegyezéssel szerződést bontott Diósgyőrben. A becstelen aljas geci vezetőség valami személyes okokról hadovál. Kiderült, hogy drogfutár, vagy mi a f*sz?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.07.24. 20:28

Mech írta:
Javier Arizmendi írta:
Mech írta:Szombathelyi álom? Csapatunk sincs, szerinted érdekel még minket ami 5 osztállyal feljebb van, mint mi? :D Sőt, bárcsak bent maradna az ETO és a Zete, én szimplán a két leggyengébb játékoskeret és edzői stáb alapján böffentettem be ide az okosságomat.

a DAC évek óta való egy helyben való topogásából ítélve nem hiszem, hogy bármi pluszt hozzá adna a pénzen kívül Világi, szerintem amúgy is csak Viktor miatt vette át az ETO-t, ez az új stadionos kuncsorgás meg kifejezetten kellemetlen volt a héten pont tőle...

ha már DAC, feljutott a Komárom is a szlovák 1-be, nem készült még el a stadionjuk, mentek volna a DAC-hoz de nem fogadták be őket a nagy magyar összetartás jegyében, úgyhogy mehetnek Aranyosmarótra 80 km-re
ennyit Világiról

Kifejezetten rühellem Világit, egyelőre farmcsapatnak használ minket. Úgy látszik, mint Tallainal is rosszabb arc
ETO

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.07.24. 21:30

Maradonapoli írta:Néger Isti közös megegyezéssel szerződést bontott Diósgyőrben. A becstelen aljas geci vezetőség valami személyes okokról hadovál. Kiderült, hogy drogfutár, vagy mi a f*sz?

Állítólag valami súlyos betegsége van csórinak.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.07.24. 22:53

Mech írta:
Maradonapoli írta:Néger Isti közös megegyezéssel szerződést bontott Diósgyőrben. A becstelen aljas geci vezetőség valami személyes okokról hadovál. Kiderült, hogy drogfutár, vagy mi a f*sz?

az nem jó :((( inkább a vezetőség hazudjon akkor már...
Mielőbbi gyógyulást neki!

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2024.07.25. 00:16

Kecskemét és Nyíregyháza fog szerintem kiesni.
Az Újpesttől sem várok jó szereplést.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.07.25. 00:57

Tavaly nem tippeltem, idén megteszem.

1. Ferencvárosi TC
A szláv vonal helyett most a nyugati világból érkezett edző, egyelőre nem tűnik úgy, hogy saját magán kívül hosszabb távon bárki veszélyeztetné a Fradi bajnoki esélyeit.

2. Újpest FC
Grzałek megkapta a fehérvári csapata jelentős részét, a MOL-projekt ezüsttel indít Újpesten, de inkább ez a botladozó riválisok miatt lesz így. Februárban edzőt váltanak, Márton Gábor érkezik Zalaegerszegről.

3. Fehérvár FC
Pető Tamás bebizonyítja, hogy középszerű, szar játékosokkal is tudnak minőségi, jó játékot nyújtani.

4. Puskás Akadémia FC
Nemzetköziben több kört megy most a Hornyák-banda, ami rányomja a bélyeget az őszre. Utána összébb szedik magukat, de ebből megint nem lesz dobogó.

5. Zalaegerszegi TE
Találnak valami random légióst, aki megtáltosodik, szórja a gólokat, majd menet közben, amikor túl jól állnak, eladják a gólvágót és Márton Gábort.

6. Debreceni VSC
Olykor a dobogó körül, később a vonaltól nem messze is áll majd a Loki, klasszik középcsapat.

7. Nyíregyháza Spartacus
A Szpari lesz a legjobb az újoncok közül, a bennmaradásuk nem forog veszélyben.

8. Paksi FC
Gyurifoci alkonya az atomvárosban, ráadásul a guru le is lép novemberben, Kispestre.

9. MTK Budapest
Jobb ősz után gyengébb tavasz, de ezúttal elmarad a kiesés.

10. Diósgyőri VTK
Két edzőváltás, jelentős légiósáradat a téli igazolásoknál, utolsó fordulós dráma Felcsúton, ami elüti őket a bronztól, de benntartja a DVTK-t.

11. Kecskeméti TE
A low-budget csodacsapat (minden elismerésem, hogy megdöntötték a Hali rekordját) elfárad, Szabó István már nem tud annyi új impulzust adni.

12. ETO FC Győr
Döcögős rajt után Oszibá átirányít néhány külföldit DAC-ból, meg új edzőt is, de ez is kevés lesz a bennmaradáshoz.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.07.25. 09:50

Maradonapoli írta:
Mech írta:

Nersevik gecik, így is, úgy is. :)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.07.25. 09:56

szerintem a bajnokságot behúzzuk, talán idén edzőváltás nélkül, még a nyáron lesz egy jelentős játékos állományi mozgás

a dobogóra a DVSC-DVTK-ÚFC trió fog rohamozni, gondolom megint a debreceniek nyerik a lemaradási versenyt

a középmezőny eleje Szpari-ZTE-Vidi
elsőt viszi a lendület meg az érdekesség ereje, a zalafelvágottat az edzőbá és a légióskukázás, a Vidit meg a sértettség

közép-lemaradók PaksiHapsi-KTE
Gyuri párszor tökön lövi önmagát, majd kényszergyógykezelésre küldik, az utód összekapja a brigádot, a KTE kap többek közt tőlünk egy pár fiatal humán erőforrást, ebből simán hozzák a kötelezőt

vonalharc ETO-Felcsút-MTK
nem lesz olyan bántóan szar az alja mint legutóbb, de az MTK esete egyértelmű lesz, egyszerűen ennyi évet nem bírnak a seggükön egy osztályban
az ETO lesz hepi a végén, télen a 197 nemzet légióját lecsökkentik az egészséges szint alá és lőn bódottá
a Csút csapdába esik és lerágja a lábait a menekülés reményében, a csapda neve konfetti liga, a két front először a keretet később az észak-magyar komikus elméjét kezdi ki, kivégzése után érkezik Benczés mester és befejezi amit a cigó elkezdett
aztán jöhet a létszámbővítés nyártól

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.07.25. 10:02

Adamek, a 25/26-os is 12 csapatos lesz, hacsak nem akarnak újra hülyét csinálni magukból.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.07.25. 10:05

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:
Mech írta:Állítólag valami súlyos betegsége van csórinak.

Nersevik gecik, így is, úgy is. :)

az alap!

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2024.07.25. 10:15

Mech írta:

de az a durva,hogy állítólag úgy derült ki,hogy el akarták adni valahová és ott bukott meg az orvosin,nem itt vették észre...
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.07.25. 10:29

John McClane írta:
Mech írta:

de az a durva,hogy állítólag úgy derült ki,hogy el akarták adni valahová és ott bukott meg az orvosin,nem itt vették észre...

pedig a dévétéká hű de kibebaszott büszke a magyar stróman doki alá rittyentett medical-centerre...

Vissza: “www.nb1.hu”