SuperDepor írta:Horváth Feri ciprusi elsőosztályban kapott munkát, le is telepedhetne.
melege lesz sálban
SuperDepor írta:Horváth Feri ciprusi elsőosztályban kapott munkát, le is telepedhetne.
Adamek írta:Szarka írta:RC írta:Pascal Jansen -> FTC
Jön a labdatartásra épülő, pozíciós játék holland módra B-)
Elsőre jónak tűnik. Inkább mint a keleti vonal vagy valami volt nagynevű játékos .
én is így vagyok vele
remélem nem a mongúz vonalat képviseli hanem valami értelmesebb holland
Maradonapoli írta:Adamek írta:Szarka írta:Elsőre jónak tűnik. Inkább mint a keleti vonal vagy valami volt nagynevű játékos .
én is így vagyok vele
Mongúznak volt egy jó 5-6 meccses szériája, még a nemzetközi porond is összejött, bevéglegesítették 2 évre Zurückben :cool:
mondjuk októberben szerintem lapát neki, de kap majd jó kis szerződésbontásit...
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:én is így vagyok vele
Mongúznak volt egy jó 5-6 meccses szériája, még a nemzetközi porond is összejött, bevéglegesítették 2 évre Zurückben :cool:
mondjuk októberben szerintem lapát neki, de kap majd jó kis szerződésbontásit...
sajnos ezek a félvér hollandusok nagyon lutri kategóriák, de még mindig jobb mint megint valami exszovjet katonatiszt vagy szerb kutya
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Mongúznak volt egy jó 5-6 meccses szériája, még a nemzetközi porond is összejött, bevéglegesítették 2 évre Zurückben :cool:
sajnos ezek a félvér hollandusok nagyon lutri kategóriák, de még mindig jobb mint megint valami exszovjet katonatiszt vagy szerb kutya
arhentinokat nem értem miért nem hoznak, azokat szeretem
Szerintem amúgy is.Adamek írta:SuperDepor írta:Horváth Feri ciprusi elsőosztályban kapott munkát, le is telepedhetne.
melege lesz sálban
nyúl írta:Szerintem amúgy is.Adamek írta:SuperDepor írta:Horváth Feri ciprusi elsőosztályban kapott munkát, le is telepedhetne.
melege lesz sálban
Hamar itthon lesz.
Nem hiszem.Adamek írta:nyúl írta:Szerintem amúgy is.Adamek írta:melege lesz sálban
Hamar itthon lesz.
Feri és Pisti egy pár?
Maradonapoli írta:Ejj, hogy azokból a régi jó dolgokból nem marad semmi!
https://www.youtube.com/watch?v=jLmBWcI9Peg
Adamek írta:Maradonapoli írta:Ejj, hogy azokból a régi jó dolgokból nem marad semmi!
pont az a baj, hogy maradt
Tornyi fején mi van, koponyalékelésről érkezett a helyszínre?
Magnetó kezében menő a páncélos sör
SuperDepor írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Ejj, hogy azokból a régi jó dolgokból nem marad semmi!
Kinek a nappalijában készült ez a sajtotajekoztato, ej de szépek azok a fikuszok mögöttük.
SuperDepor írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Ejj, hogy azokból a régi jó dolgokból nem marad semmi!
Kinek a nappalijában készült ez a sajtotajekoztato, ej de szépek azok a fikuszok mögöttük.
Ez is klasszikus, de Tornyiról az szokott elsőre eszembe jutni, hogy női fehérneműt lopott Amerikában. Ment kifelé és besípolt a masina.Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Adamek írta:
felhívtam a panelembe őket, hogy összebékítsem a két héroszt, mondtam lazuljatok, hozzatok sört, de Barna nagyon túl volt spilázva, így külön engedtem el őket utána, egyik a park, másikat a parkoló felé + mondtam nekik, ha rosszak lesztek feljelentelek titeket a fare-nél antiszemitizmusért
nyúl írta:Ez is klasszikus, de Tornyiról az szokott elsőre eszembe jutni, hogy női fehérneműt lopott Amerikában. Ment kifelé és besípolt a masina.Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Kinek a nappalijában készült ez a sajtotajekoztato, ej de szépek azok a fikuszok mögöttük.
felhívtam a panelembe őket, hogy összebékítsem a két héroszt, mondtam lazuljatok, hozzatok sört, de Barna nagyon túl volt spilázva, így külön engedtem el őket utána, egyik a park, másikat a parkoló felé + mondtam nekik, ha rosszak lesztek feljelentelek titeket a fare-nél antiszemitizmusért
Lehet, nem jött a fizu, az asszony meg pucér seggel várta az autóban a konfekcióbugyit. Hiába.
Oda a Párt küldött, s kiváló kém voltál. Leleplezted Semjént a helikopteren a rénszarvas tetemmel.Maradonapoli írta:nyúl írta:Ez is klasszikus, de Tornyiról az szokott elsőre eszembe jutni, hogy női fehérneműt lopott Amerikában. Ment kifelé és besípolt a masina.Maradonapoli írta:felhívtam a panelembe őket, hogy összebékítsem a két héroszt, mondtam lazuljatok, hozzatok sört, de Barna nagyon túl volt spilázva, így külön engedtem el őket utána, egyik a park, másikat a parkoló felé + mondtam nekik, ha rosszak lesztek feljelentelek titeket a fare-nél antiszemitizmusért
Lehet, nem jött a fizu, az asszony meg pucér seggel várta az autóban a konfekcióbugyit. Hiába.
mindenkinek vannak apróbb botlásai, én pl. fiatalon pipshowban riszáltam a seggemet, mielőtt beléptem volna a KDNP-ifjúsági tagozatába, utóbbit szégyellem jobban
Savaria1919 írta:Bejelentették Grzelakot Újpesten. Sok értelme van ennek a MOL-projektnek, ha a fél fehérvári csapatot áthozzák ide a szomszédba.
Savaria1919 írta:Bejelentették Grzelakot Újpesten. Sok értelme van ennek a MOL-projektnek, ha a fél fehérvári csapatot áthozzák ide a szomszédba.
Jelenlévő fórumozók: Savaria1919 valamint 5 vendég