BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Adamek
Flegma

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.26. 13:40

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:há de most téleg - minap jártamban-keltemben megszólítom a tapolcai jobbágyaimat, hogy megfelelően elláták-e itt tartózkodásuk alatt az Adamek famíliát, erre olyan panaszra nyílt a szájuk, mint még sose:
- jaj ne is tessék mondani tekéntetes úr - kiettek a vagyonunkból!
- azokat a gaz városi népeket máskor ne tessék vendégül látni!
- jövő nyári aratásig nem lesz kenyerünk!
- Adamek uraság testőrei unalmukba célba lőttek a kompótos üvegekre
- a jobbágyok már a ökreiket, lovaikat is felzabálták, mer nem maradt nekik semmi
- így magukat fogják az iga elé, el is nevezte a környékbeli népnyelv ezt Adamek szekerének
- még a padlást is lesöpörték

Hogy csak néhányat említsek...

Egyedül annak örültek, hogy a kézigránátot már nem hagytad eldobni a bőrkabátos keresztfiaidnak.

osztottam nekik krumplit, hogy a beszédemről már ne is szóljak amit a teherautó platóján adtam elő
meg főztem nekik grenadírmarsot

Remélem nem történt ezzel kapcsolatban baleset. Bár valamin nagyon kuncogtak, amikor említették a dolgot.
Egyébiránt mondtam nekik, urak dolgába ne üssék az orrukat. Nem a kenyér kicsi, hanem a pofájuk nagy. Ha továbbra is lázítanak ellened, akkor még azt is elveszem tőlük, amilyük maradt.

én sem értem mit ájvékolnak, közibük is lövethettem volna
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.26. 15:37

„A vereség okozta sokkból kellett kirángatni valahogyan a játékosokat – folytatta Máté Csaba. – A szakmai résszel is kellett foglalkozni, de napról napra jöttünk ki a gödörből. A hétvégéig érezni lehetett, hogy a játékosok feszültek, váratlanul érte őket a vereség, a kiesés… (ns)

El bírom képzelni, mennyire letaglózta őket, gondolom bulikázni sem mentek egy estét.

"váratlanul érte őket a vereség" - ja bazdmeg, úgy mozogtak, mint egy lekemotoxozott légycsapat, de váratlanul érte őket...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.26. 15:50

Maradonapoli írta:„A vereség okozta sokkból kellett kirángatni valahogyan a játékosokat – folytatta Máté Csaba. – A szakmai résszel is kellett foglalkozni, de napról napra jöttünk ki a gödörből. A hétvégéig érezni lehetett, hogy a játékosok feszültek, váratlanul érte őket a vereség, a kiesés… (ns)

El bírom képzelni, mennyire letaglózta őket, gondolom bulikázni sem mentek egy estét.

"váratlanul érte őket a vereség" - ja bazdmeg, úgy mozogtak, mint egy lekemotoxozott légycsapat, de váratlanul érte őket...

a meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat, a hátvéd Mmaee kicsit frontérzékeny

amúgy én visszavágót kérnék idegenben, lehet, hogy a srácokról kiderülne, hogy jobb ácsok meg postások mint a feröeriek
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.26. 16:03

Adamek írta:
Maradonapoli írta:„A vereség okozta sokkból kellett kirángatni valahogyan a játékosokat – folytatta Máté Csaba. – A szakmai résszel is kellett foglalkozni, de napról napra jöttünk ki a gödörből. A hétvégéig érezni lehetett, hogy a játékosok feszültek, váratlanul érte őket a vereség, a kiesés… (ns)

a meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat, a hátvéd Mmaee kicsit frontérzékeny

amúgy én visszavágót kérnék idegenben, lehet, hogy a srácokról kiderülne, hogy jobb ácsok meg postások mint a feröeriek

igen, ez a boxosoknál ez jó dolog, fociban meg lehet a büdös életbe nem sorsolják őket össze még egyszer

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.26. 19:15

15 nap után visszatérés:

Rakow-Karabakh 1X
Nyeman-Balzan 1X
Klaksvik-Hacken X2
Ludogorec-Olimpija 1,5 over
Fenerbahce-Zimbru 2,5 over

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.07.26. 21:14

zaggar írta:
Adamek írta:
zaggar írta:Napi X mix:

Sheriff Tiraspol - Maccabi Haifa X
Arisz Limasszol - Bate Boriszov X
Rakow - Qarabag X

a Garabát meg a Bate-t feltűnően kevésre tartják az irodák, ennyire leépültek ők is?

Igazából semmilyen előzetes kutatómunkát nem végeztem, egyszerűen csak ránézésre pont annyival tűnik erősebbnek az azeri meg a forosz csapat a ciprusiaknál és a lengyeleknél, amit a hazai pálya kiegyenlíthet. Majd a visszavágón otthon mindkettő behúzza a továbbjutást. A moldáv-zsidó meg kellett, h meglegyen a három döntetlen, bár az ránézésre - így utólag - a hazainak esélyesebb.

Erről ennyit :D
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.26. 21:23

zaggar írta:
zaggar írta:
Adamek írta:a Garabát meg a Bate-t feltűnően kevésre tartják az irodák, ennyire leépültek ők is?

Igazából semmilyen előzetes kutatómunkát nem végeztem, egyszerűen csak ránézésre pont annyival tűnik erősebbnek az azeri meg a forosz csapat a ciprusiaknál és a lengyeleknél, amit a hazai pálya kiegyenlíthet. Majd a visszavágón otthon mindkettő behúzza a továbbjutást. A moldáv-zsidó meg kellett, h meglegyen a három döntetlen, bár az ránézésre - így utólag - a hazainak esélyesebb.

Erről ennyit :D

ez a hatos elég váratlanul ért, úgy látszik senki nem bír ebben a keleti blokkban tartósan szint fölött maradni
Ludo, is mit össze nem bohóckodik már

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.26. 21:26

Maradonapoli írta:
Szarka írta:
Maradonapoli írta:csak simán 1 évre? úgy, hogy tudják, hogy akkor 0 buznyákért megy Madridba? ezek tényleg nem normálisak

Mbappé többre nem is írna alá szvsz. Pénzéhes egy csóka, de azért a karrierjére is figyel, nem akarja eltemetni magát a homokban :) Még az se biztos, hogy ezt bevállalja, de egy ilyen ajánlatra már én is azt mondom, hogy egy évre miért ne? Már ha nincsenek erkölcsi aggályai.

ha, van jég, dupla whiskey és luxuskurvák, egye fene, én is ellébecolnék egy évig valamelyik sivatagi oázisban

úgy néz ki Pappné tökösebb mint az átlag és rájuk kurta az ajtót mielőtt az olajosok kinyögték volna a bonzsúrt

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.07.26. 21:31

Maradonapoli írta:15 nap után visszatérés:

Rakow-Karabakh 1X
Nyeman-Balzan 1X
Klaksvik-Hacken X2

Karabakh kellemetlen ellenfél a lengyeleknek, de ahogy látom a czestochowai csodatevők egyelőre bírják.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.07.26. 23:00

Feröeri csapatot a svéd bajnok se tudta megverni :)
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.26. 23:28

SuperDepor írta:Feröeri csapatot a svéd bajnok se tudta megverni :)

senki nem bírja a keskeny, műfüves pályát

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.07.26. 23:29

SuperDepor írta:Feröeri csapatot a svéd bajnok se tudta megverni :)

Nézzük otthon mire jutnak.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.07.26. 23:30

Cipruson vmi futball-forradalom van?

Jelenleg ezek a holnapiak:

Zsogyino- Larnaca 4.20 3.30 1.75
Gabala - Omonia Nicosia 2.60 3.20 2.55
Apoel - Vojvodina 1.55 3.80 5.25
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.26. 23:30

Isco Sevilla-> Betis

nem fogják meglincselni?

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.07.26. 23:31

Savaria1919 írta:

Rakow-Karabakh 1X
Nyeman-Balzan 1X
Klaksvik-Hacken X2

Karabakh kellemetlen ellenfél a lengyeleknek, de ahogy látom a czestochowai csodatevők egyelőre bírják.

Mint a Terminátor! Grat :)
Újpest-Munkás

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.07.27. 00:39

zaggar írta:Cipruson vmi futball-forradalom van?

Jelenleg ezek a holnapiak:

Zsogyino- Larnaca 4.20 3.30 1.75
Gabala - Omonia Nicosia 2.60 3.20 2.55
Apoel - Vojvodina 1.55 3.80 5.25

Ez meg a tegnapi
Aris - Bate Borisov 6-2
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Erokhin
Serdülõ
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Erokhin » 2023.07.27. 02:08

Adamek írta:
zaggar írta:Napi X mix:

Sheriff Tiraspol - Maccabi Haifa X
Arisz Limasszol - Bate Boriszov X
Rakow - Qarabag X

a Garabát meg a Bate-t feltűnően kevésre tartják az irodák, ennyire leépültek ők is?

BATE Borisov nagyon levan gyengülve bajnokságba is csak 3. lettek csak azért indulhatnak BLbe mert bundázás miatt kizárták Shakhtyor Soligorsk t meg Energetik-BGU t is ebbe a szezonba még gyengébbek már lehet hogy a dobogo se lesz meg nekik elözö fordulobol is csak nagy mákkal mentek tovább Partizani Tirana ellen mind2 meccsen jobb volt a Partizani
Sheriff Tiraspol
Larvik HK Rhein-Neckar Löwen
Moldova Håndballjentene Røa Dynamite Girls
FBK Kaunas BATE Borisov Vardar Skopje Steaua Bucureºti Ventspils

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.27. 06:50

Maradonapoli írta:Isco Sevilla-> Betis

nem fogják meglincselni?

gyesznófej, dingóvese, traktorbelső, oldalkocsis motorkerékpár - nagyjából ilyenek fognak berepülni ha labdához ér a derbin

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.27. 07:03

zaggar írta:
Savaria1919 írta:

Rakow-Karabakh 1X
Nyeman-Balzan 1X
Klaksvik-Hacken X2

köszi - már ha nekem szólt... vagy Savarianak, hogy továbbmentek a polákjai - akkor meg az ő nevében :D

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.07.27. 07:09

Maradonapoli írta:
zaggar írta:
Savaria1919 írta:Karabakh kellemetlen ellenfél a lengyeleknek, de ahogy látom a czestochowai csodatevők egyelőre bírják.

köszi - már ha nekem szólt... vagy Savarianak, hogy továbbmentek a polákjai - akkor meg az ő nevében :D

itt minden neked szól, vezérőrtábornagy elvtárs, ha Savaria nyer akkor is a te széles vállaidat paskoljuk
amúgy mihez kezdsz ezzel a töméntelen nyereménnyel, okosan félreteszed a nagy menekülésre vagy engedsz az ösztönöknek és irány a pajta-kupi?

Vissza: “www.nb1.hu”