Adamek írta:na ez jó nap volt
németek mikor játszanak?
Az esti meccs ma is jobb volt.
Nem játszanak mert Neuer a lábát törte sízés közben.
Adamek írta:na ez jó nap volt
németek mikor játszanak?
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:amúgy sosem értem mi a faszér kell minden tizit ugyanazon emberrel rúgatni, szinte majdnem mindig kihagyják másodjára, ha előzőleg betalált
Én meg azt, hogy miért kell 2-3 lépésről nekifutni, legtöbbször így hagyják ki
persze a túl sok sem jó, általában!
https://www.youtube.com/watch?v=4baUZ9N ... nel=kica81
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Én meg azt, hogy miért kell 2-3 lépésről nekifutni, legtöbbször így hagyják ki
persze a túl sok sem jó, általában!
Zaza a talján szerecsen akinek magyar nője van.
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:persze a túl sok sem jó, általában!
Zaza a talján szerecsen akinek magyar nője van.
Nem kevered Pellével?
Savaria1919 írta:Adamek írta:a VB első napjától 84 oldalnyi, 1660 hsz született, ez nem rossz ahhoz képest, hogy vagyunk vagy nyolcan
vb végére több lesz itt a komment, mint az nb2-es topikban, pedig NB2 ősszel és tavasszal kb minden hétvégén van, sőt olykor hét közben is
Adamek írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Zaza a talján szerecsen akinek magyar nője van.
Nem kevered Pellével?
vagy Maraddonával
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Nem kevered Pellével?
vagy Maraddonával
Marad a donna?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:vagy Maraddonával
Marad a donna?
Donna Doni
akinek eltitkolt fia Donna Rumba
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:a VB első napjától 84 oldalnyi, 1660 hsz született, ez nem rossz ahhoz képest, hogy vagyunk vagy nyolcan
vb végére több lesz itt a komment, mint az nb2-es topikban, pedig NB2 ősszel és tavasszal kb minden hétvégén van, sőt olykor hét közben is
szerintem a poltopikot is ütjük is
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:vb végére több lesz itt a komment, mint az nb2-es topikban, pedig NB2 ősszel és tavasszal kb minden hétvégén van, sőt olykor hét közben is
szerintem a poltopikot is ütjük is
Az nem baj, sőt inkább örömteli. Kicsit emlékeztet a nem is olyan régi, de szép időkre, amikor pörögtek a hozzászólások egy-egy Győri ETO - Videoton mérkőzés kapcsán, RSWI és vidispapika vezetésével
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:szerintem a poltopikot is ütjük is
Az nem baj, sőt inkább örömteli. Kicsit emlékeztet a nem is olyan régi, de szép időkre, amikor pörögtek a hozzászólások egy-egy Győri ETO - Videoton mérkőzés kapcsán, RSWI és vidispapika vezetésével
Hejj, hejj Ultravilivel és Igazsággal mi lehet mostanság?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Az nem baj, sőt inkább örömteli. Kicsit emlékeztet a nem is olyan régi, de szép időkre, amikor pörögtek a hozzászólások egy-egy Győri ETO - Videoton mérkőzés kapcsán, RSWI és vidispapika vezetésével
Hejj, hejj Ultravilivel és Igazsággal mi lehet mostanság?
az megvan, hogy Littbarski mitszarszki?
ifj, Knézy Jenő és az öreg Méhszáj nem is hiányzik?
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Hejj, hejj Ultravilivel és Igazsággal mi lehet mostanság?
közeleg a karácsony gergely, ilyenkor vissza kellene fogadni jelképesen a tekergőket!
Pappistuta, Bratyiszlava, Mr. Bing
Adamek írta:Szarka írta:Maradonapoli írta:amúgy sosem értem mi a faszér kell minden tizit ugyanazon emberrel rúgatni, szinte majdnem mindig kihagyják másodjára, ha előzőleg betalált
Kane az egyik legjobb tizilövő a világon, nem csoda, hogy újra elvállalta. Ő kéne legyen a kivétel a fentire. Most nem lett.
nem azt mondta HB István, hogy 5 kihagyott tizije van a válogatottban?
Xuja írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:az megvan, hogy Littbarski mitszarszki?
közeleg a karácsony gergely, ilyenkor vissza kellene fogadni jelképesen a tekergőket!
Mr. Bing szintén fehérvári :D azóta becsajozott?
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Hejj, hejj Ultravilivel és Igazsággal mi lehet mostanság?
Szarka írta:Adamek írta:Szarka írta:Kane az egyik legjobb tizilövő a világon, nem csoda, hogy újra elvállalta. Ő kéne legyen a kivétel a fentire. Most nem lett.
nem azt mondta HB István, hogy 5 kihagyott tizije van a válogatottban?
22ből 4et hagyott ki, a mostanit nem számolva.
Klub szinten 69ből 58.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:az megvan, hogy Littbarski mitszarszki?
Mágus, Libri, Lokizsaru
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:közeleg a karácsony gergely, ilyenkor vissza kellene fogadni jelképesen a tekergőket!
Mágus, Libri, Lokizsaru
Alex (FTC csajos), Bianconeri Baluka, Lalipool
Jelenlévő fórumozók: Szarka valamint 17 vendég