Adamek írta:na Marokkó, mehet a visszavágó
Ha megverik a franciákat Parizsra és Marseille-re nehéz órák várnak
Adamek írta:na Marokkó, mehet a visszavágó
Maradonapoli írta:amúgy sosem értem mi a faszér kell minden tizit ugyanazon emberrel rúgatni, szinte majdnem mindig kihagyják másodjára, ha előzőleg betalált
SuperDepor írta:Adamek írta:na Marokkó, mehet a visszavágó
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Adamek írta:na Marokkó, mehet a visszavágó
ha nem, akkor is
Xuja írta:Maradonapoli írta:amúgy sosem értem mi a faszér kell minden tizit ugyanazon emberrel rúgatni, szinte majdnem mindig kihagyják másodjára, ha előzőleg betalált
sad Asamoah Gyan noises
Maradonapoli írta:amúgy sosem értem mi a faszér kell minden tizit ugyanazon emberrel rúgatni, szinte majdnem mindig kihagyják másodjára, ha előzőleg betalált
Adamek írta:Maradonapoli írta:ként ezért hónapokig fenyegetni és zaklatni fogja a szigeti csőcselék
ezzel kb. el is dőlt, hogy külföldre igazol
Haliba se férne be
Maradonapoli írta:Xuja írta:Maradonapoli írta:amúgy sosem értem mi a faszér kell minden tizit ugyanazon emberrel rúgatni, szinte majdnem mindig kihagyják másodjára, ha előzőleg betalált
sad Asamoah Gyan noises
biztos vannak ellenpéldák is, de többségében
saját nem reprezentatív emlékezetem és bosszankodásaim alapján
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:amúgy sosem értem mi a faszér kell minden tizit ugyanazon emberrel rúgatni, szinte majdnem mindig kihagyják másodjára, ha előzőleg betalált
Én meg azt, hogy miért kell 2-3 lépésről nekifutni, legtöbbször így hagyják ki
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:amúgy sosem értem mi a faszér kell minden tizit ugyanazon emberrel rúgatni, szinte majdnem mindig kihagyják másodjára, ha előzőleg betalált
Én meg azt, hogy miért kell 2-3 lépésről nekifutni, legtöbbször így hagyják ki
Savaria1919 írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:ként ezért hónapokig fenyegetni és zaklatni fogja a szigeti csőcselék
ezzel kb. el is dőlt, hogy külföldre igazol
Haliba se férne be
Borvető a mi Kane-ünk
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:Haliba se férne be
Borvető a mi Kane-ünk
Doktoricsnak a cipőfűzőjét sem köthetné be Kane.
Szarka írta:Maradonapoli írta:amúgy sosem értem mi a faszér kell minden tizit ugyanazon emberrel rúgatni, szinte majdnem mindig kihagyják másodjára, ha előzőleg betalált
Kane az egyik legjobb tizilövő a világon, nem csoda, hogy újra elvállalta. Ő kéne legyen a kivétel a fentire. Most nem lett.
SuperDepor írta:Adamek írta:na Marokkó, mehet a visszavágó
Adamek írta:fú bakker, belegondolt valaki egy Horvát-Marokkó döntőbe? simán indulhatna a meccs a tizikkel, aztán 120 percet birkóznának a kezdőkörben
Jelenlévő fórumozók: Szarka valamint 19 vendég