Élő közvetítések az NB I 20. fordulójának a mérkőzéseiről

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Élő közvetítések az NB I 20. fordulójának a mérkőzéseiről

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.02.19. 06:28

BlancoAgilon38 írta:
adrenalin69 írta:
BlancoAgilon38 írta:Mi az ami nem így volt?

Mit szeretnél? Csókolja meg? Tőled sem áll olyan távol, hogy elguruljon a gyógyszered és neked még ok sem kell hozzá!

Lacikám, pont most bizonyítod, hogy okot sem adtam, de még mindig keresed azt, ami nálad elgurult. A feka hülye volt. Attól, hogy lilában játszik, kötelező felmenteni? Kiállította a bíró, de utána el kell rúgni a labdát, meg idegbeteg módon viselkedni. Ha egy fradista csinálja ugyanezt, ugyanilyen körülmények között, vajon hogy reagálnál?

Csak egy kis adalék: ahhoz, hogy elguruljon, mindig kell ok. Nálad most az volt, hogy ellentmondtam. Pedig nem provokáltalak, csak leírtam valamit, aztán kérdeztem valamit. Idegből minek csapkodni? Még a villám is nyugisabban ver oda, mint most te.

Ellent mondtál? Nem, csak vagy vak voltál vagy tetted a hülyét, ha nem tudod, hogy mièrt dühödött be Diarra! Mellesleg meg csak arra céloztam, hogy neked sokkal kevesebbért is elgurul, mint ennek a szerencsétlen játékosnak!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.02.19. 08:12

Elnézve az összefoglalót, ez valami macska-egér játék volt Felcsúton. Nyomasztó ez a sok -ics, -vics számomra. Józsikát láttam ott kopaszodni valamelyik gólörömnél, de magyar alig rúg labdába a Vidiben. Simán kellene hozniuk a tavaszt.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.02.19. 08:43

Annyit mindenesetre bátran ki merek jelenteni, hogy Pontes nem rosszabb, mint Doll. Sőt, ami azt illeti, bátran ki erem jelenteni azt is, hogy jobb. Hiszen lényegesen kevesebb - bő fél év - idő alatt képes volt elérni azt a színvonalat (ha úgy tetszik: szart), ami Dollnak hosszú évek alatt sikerült.

Amit egyébként láttam, és bizakodásra adhat okot.... ööö.. ahogy én látom, a hiánycikkek megérkeztek, erősebb lett a széljátékunk és úgy általában a támadószekció. De mindez szart sem ér, ha a középső munka - ami jellemzően Holmanra van bízva (ebben Tőzsérre szerintem nem számíthatunk pertinentemente) - nem kiegyensúlyozott. Ahogy elnézem, a támadásra két lehetőség van, vagy már mélységből szórjuk szélre, ami beadva majd lesz valami, vagy a Holman-út... kár, hogy nem stabil a srác, mert amúgy kurvajó lenne.

És ja... a középső védelembe lassan illő lenne beépíteni valaki(ke)t, mert ez a szélvédelem rovására is megy.

Na, sikerült összehordani egy csomó nyilvánvalóságot. :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.02.19. 09:30

Reginald McFreez írta:Annyit mindenesetre bátran ki merek jelenteni, hogy Pontes nem rosszabb, mint Doll. Sőt, ami azt illeti, bátran ki erem jelenteni azt is, hogy jobb. Hiszen lényegesen kevesebb - bő fél év - idő alatt képes volt elérni azt a színvonalat (ha úgy tetszik: szart), ami Dollnak hosszú évek alatt sikerült.

Amit egyébként láttam, és bizakodásra adhat okot.... ööö.. ahogy én látom, a hiánycikkek megérkeztek, erősebb lett a széljátékunk és úgy általában a támadószekció. De mindez szart sem ér, ha a középső munka - ami jellemzően Holmanra van bízva (ebben Tőzsérre szerintem nem számíthatunk pertinentemente) - nem kiegyensúlyozott. Ahogy elnézem, a támadásra két lehetőség van, vagy már mélységből szórjuk szélre, ami beadva majd lesz valami, vagy a Holman-út... kár, hogy nem stabil a srác, mert amúgy kurvajó lenne.

És ja... a középső védelembe lassan illő lenne beépíteni valaki(ke)t, mert ez a szélvédelem rovására is megy.

Na, sikerült összehordani egy csomó nyilvánvalóságot. :)
Holman az egyetlen kreatív középpályásunk. Tegnap közepes alatti formában is ő volt, aki néhány mélységi megindulással, pár szemes labdával húzott valami építő jellegűt (igaz, keveset és sokszor könnyű szerrel elválasztották a labdától, nem egy nagy küzdő). Két érdemi focijelenetet jegyeztem fel támadásban: Holman lövését a koreai remek átadásából (mondjuk beverhette volna) és Ferenczi okos labdaátvételét, ami után jobbal fölé lőtt. A többi pankráció és meddő mezőnytökölődés. Szerény, elképzelés nélküli körbeadogatás ment, akadozó összjáték, csomó mezőnyszabálytalanság.
Nem látom igazolva Pontes munkájának gyümölcsét. Én évekig láttam kiesés ellen menekülő Lokit, de hazai pályán ennél mindig meggyőzőbb és főleg lelkesebb volt Szabó Bélákkal, meg Nagykaposikkal a kispadon, és Dan Lacikkal támadásban. Tudom, unásig ismétlem és gaz xenofób is vagyok, de sok a zsoldos. Ezeknek semmit nem jelent a DVSC.
Tegnap az eredményen kívül kb. minden vállalhatatlan volt. A védelmünk vicc: rendre középre szabadítunk fel (szegény Mészi, így nyugdíj előtt örül, ha egyszer-egyszer 10 méterre ki tudja emelni a kapu elől). A Vidi -icsei és -vicsei ilyenért negyedóra alatt szétkapnak egy hármassal.
Realitás, hogy kiesőjelölt vagyunk. Hiányzik a kohézió, ami a sikeresség záloga.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.19. 10:06

adrenalin69 írta:
BlancoAgilon38 írta:
adrenalin69 írta:Mit szeretnél? Csókolja meg? Tőled sem áll olyan távol, hogy elguruljon a gyógyszered és neked még ok sem kell hozzá!

Lacikám, pont most bizonyítod, hogy okot sem adtam, de még mindig keresed azt, ami nálad elgurult. A feka hülye volt. Attól, hogy lilában játszik, kötelező felmenteni? Kiállította a bíró, de utána el kell rúgni a labdát, meg idegbeteg módon viselkedni. Ha egy fradista csinálja ugyanezt, ugyanilyen körülmények között, vajon hogy reagálnál?

Csak egy kis adalék: ahhoz, hogy elguruljon, mindig kell ok. Nálad most az volt, hogy ellentmondtam. Pedig nem provokáltalak, csak leírtam valamit, aztán kérdeztem valamit. Idegből minek csapkodni? Még a villám is nyugisabban ver oda, mint most te.

Ellent mondtál? Nem, csak vagy vak voltál vagy tetted a hülyét, ha nem tudod, hogy mièrt dühödött be Diarra! Mellesleg meg csak arra céloztam, hogy neked sokkal kevesebbért is elgurul, mint ennek a szerencsétlen játékosnak!

Azért azt nyugtázhatnád, hogy nem az előzményeket boncolgattam, szóval ez a vak, meg hülye teljesen fölösleges. A piros utáni viselkedését pedig jogosnak tartod, pedig ostobaság volt tőle. Megértem valahol, hiszen az Újpestet szereted és nem tudod teljesen objektíven nézni.

A Fröccsös
Légiós

HozzászólásSzerző: A Fröccsös » 2017.02.20. 11:05

Sanyeey írta:
Cselszky írta:Holman nagyon gyengén tolja.

Osváth jó.

Igen, de nálunk valamiért nem kellett.

Értelmes választ nem kaptunk az illetékesektől mellőzésének okáról, minek is...
Vasas FC - Gyõri ETO FC

Nem ülnénk most a gép előtt, ha nem lett volna eléggé körültekintő 1983-ban Sztanyiszlav Petrov....

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.02.20. 12:19

BlancoAgilon38 írta:
adrenalin69 írta:
BlancoAgilon38 írta:

Azért azt nyugtázhatnád, hogy nem az előzményeket boncolgattam, szóval ez a vak, meg hülye teljesen fölösleges. A piros utáni viselkedését pedig jogosnak tartod, pedig ostobaság volt tőle. Megértem valahol, hiszen az Újpestet szereted és nem tudod teljesen objektíven nézni.

Azért fura,hogy az előzményeket nem figyelembe véve csodálkozol,hogy jaj ennek a négusnak,hogy elgurult a gyógyszere! Ok-okozat! mellesleg, mint ha már láttam volna, hogy század ennyiért is elgurult neked a gyógyszered! Bár érthető, de nem volt hasznos,hogy bedühödött, de azért kicsit képmutatásnak gondolom,hogy csak úgy szendén kommentálod,hogy ez a faszi nem tud viselkedni!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.20. 12:54

adrenalin69 írta:
BlancoAgilon38 írta:
adrenalin69 írta:Ellent mondtál? Nem, csak vagy vak voltál vagy tetted a hülyét, ha nem tudod, hogy mièrt dühödött be Diarra! Mellesleg meg csak arra céloztam, hogy neked sokkal kevesebbért is elgurul, mint ennek a szerencsétlen játékosnak!

Azért fura,hogy az előzményeket nem figyelembe véve csodálkozol,hogy jaj ennek a négusnak,hogy elgurult a gyógyszere! Ok-okozat! mellesleg, mint ha már láttam volna, hogy század ennyiért is elgurult neked a gyógyszered! Bár érthető, de nem volt hasznos,hogy bedühödött, de azért kicsit képmutatásnak gondolom,hogy csak úgy szendén kommentálod,hogy ez a faszi nem tud viselkedni!

Elgurult gyógyszer? Lacikám, vagy hozz példákat, vagy húzz a picsába! Oszt pont.
Elegem van ebből a szarpucolásból, képtelen vagy felfogni mit írtam és minek kapcsán.

Vissza: “www.nb1.hu”