Kádár Kijevben: "Európa egyik legjobb csapatába igazoltam"
-
SuperDepor
- Moderátor
Re: Kádár Kijevben: "Európa egyik legjobb csapatába igazoltam"
Ha a hazámon és Ausztrián kívül máshol kéne letelepednem az valószínűleg nem Ukrajna lenne. Futballban viszont a Dinamo Kijev és a Sahtar azt a nívót képviseli, ami magyar játékos számára szinte elérhetetlen. Óriási siker lenne ha kezdőként számolnának vele és megállná a helyét.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- bundáskenyér
- Serdülõ
Európa egyik legjobb csapatába? Elég hamar rákapott a hamis vodkára.
"Amíg ittam, másnap mindenre emlékeztem. Ha megtörtént, ha nem..." (Mark Twain)
Horribilis Tiszteletem Mindenkinek (HTM by Lalipool) !!!
Horribilis Tiszteletem Mindenkinek (HTM by Lalipool) !!!
- Maradonapoli
- Aranylabdás
SuperDepor írta:Ha a hazámon és Ausztrián kívül máshol kéne letelepednem az valószínűleg nem Ukrajna lenne. Futballban viszont a Dinamo Kijev és a Sahtar azt a nívót képviseli, ami magyar játékos számára szinte elérhetetlen. Óriási siker lenne ha kezdőként számolnának vele és megállná a helyét.
hát nem tom, szerintem kibaszottul megroggyant az ukrán bajnokság a bekövetkezett események miatt - és itt nem arra gondolok, hogy a PFC Szevasztopol és egyéb krími csapatokat elcsatoltak - csődhegyek tömkelege, visszasorolások, pontlevonások, még az EL-döntős Dniprónál is, sosem hallott no name csapatok feltörése a bekövetkezett űr helyén, jó pár csapat nem játszhat otthon, a nagy csapatok (Dinamo, Sahtar) még relatíve éppenhogy erősek, de ott is, minimum 30-40 %-os visszaesés minőségi légiósok terén, ha ez így megy tovább 2-3 év és a belorusz, bolgár bajnokság szintjén lesznek. Kádárral is azért ment a szarakodás, ha jól tudom, mert nem tudtak egy összegben fizetni, a Lech nem is bízott nagyon bennük, hogy van elég pénzük az ügyletre, szerintem ez is jelzésértékű.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- Adamek
- Flegma
SuperDepor írta:Ha a hazámon és Ausztrián kívül máshol kéne letelepednem az valószínűleg nem Ukrajna lenne. Futballban viszont a Dinamo Kijev és a Sahtar azt a nívót képviseli, ami magyar játékos számára szinte elérhetetlen. Óriási siker lenne ha kezdőként számolnának vele és megállná a helyét.
10 éve még tuti így volt, mármint a Szatyor és a Dinamit nívója magasan szárnyalt (az osztrák és az ukrán életkörülményekről szerencsére fingom sincs)
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
SuperDepor
- Moderátor
Adamek írta:SuperDepor írta:Ha a hazámon és Ausztrián kívül máshol kéne letelepednem az valószínűleg nem Ukrajna lenne. Futballban viszont a Dinamo Kijev és a Sahtar azt a nívót képviseli, ami magyar játékos számára szinte elérhetetlen. Óriási siker lenne ha kezdőként számolnának vele és megállná a helyét.
10 éve még tuti így volt, mármint a Szatyor és a Dinamit nívója magasan szárnyalt (az osztrák és az ukrán életkörülményekről szerencsére fingom sincs)
Kétségtelen, h nem olyan, mint 10 évvel ezelőtt, de a lengyel középcsapathoz képest egyértelműen előrelépés. Én többre tartom, mint pl egy Charleroi, Mechelen vagy akár Birmingham, asszem onnan is keresték. Nagyon sokat számít, h minden éven, BL vagy EL csoportban játszanak, sokkal nagyobb nemzetközi rutinnal jön a válogatotthoz.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- banok
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Ha a hazámon és Ausztrián kívül máshol kéne letelepednem az valószínűleg nem Ukrajna lenne. Futballban viszont a Dinamo Kijev és a Sahtar azt a nívót képviseli, ami magyar játékos számára szinte elérhetetlen. Óriási siker lenne ha kezdőként számolnának vele és megállná a helyét.
Kétségtelen, h nem olyan, mint 10 évvel ezelőtt, de a lengyel középcsapathoz képest egyértelműen előrelépés. Én többre tartom, mint pl egy Charleroi, Mechelen vagy akár Birmingham, asszem onnan is keresték. Nagyon sokat számít, h minden éven, BL vagy EL csoportban játszanak, sokkal nagyobb nemzetközi rutinnal jön a válogatotthoz.
+1