Szalai Lewandowskinál is jobb - és ezt adatok bizonyítják
- extex
- Aranylabdás
Re: Szalai Lewandowskinál is jobb - és ezt adatok bizonyítják
Lewandowski adata csak nekem fura így hirtelen? Aki tizenöt meccsen tizenkilencszer eredményes, hogy képes száztíz perc/gól átlagot produkálni? Vagy elírták és tizenöt gólt szerzett tizenkilenc meccsen? Vagy csak ennyire szar a rögtönzött logikám/számításom?
Szerk.: Igen, ennyire. Lehet, hogy öt perc alatt lő hármat, aztán utána két meccsen semmi...
Szerk.: Igen, ennyire. Lehet, hogy öt perc alatt lő hármat, aztán utána két meccsen semmi...
extex írta:Lewandowski adata csak nekem fura így hirtelen? Aki tizenöt meccsen tizenkilencszer eredményes, hogy képes száztíz perc/gól átlagot produkálni? Vagy elírták és tizenöt gólt szerzett tizenkilenc meccsen? Vagy csak ennyire szar a rögtönzött logikám/számításom?
elírták.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.
No life, no death.
-
BlancoAgilon38
Mindig mondtam, hogy Lewa semmit se ér, pénzkidobás volt a Bayern részéről, mikor megvették. Még gólt se tud rendszeresen szerezni.
BlancoAgilon38 írta:Mindig mondtam, hogy Lewa semmit se ér, pénzkidobás volt a Bayern részéről, mikor megvették. Még gólt se tud rendszeresen szerezni.
annyit bőven megért, amennyit fizettek érte. egerszegen kétszer annyit adtunk volna érte, de túl sok fizut kért. :(
Life is death, death is life.
No life, no death.
No life, no death.
-
BlancoAgilon38
cain írta:BlancoAgilon38 írta:Mindig mondtam, hogy Lewa semmit se ér, pénzkidobás volt a Bayern részéről, mikor megvették. Még gólt se tud rendszeresen szerezni.
annyit bőven megért, amennyit fizettek érte. egerszegen kétszer annyit adtunk volna érte, de túl sok fizut kért. :(
Mocsok egy pénznyelő a faszi.