Vélemény a Fradi-aranyról, üzenet a DVTK-fanatikusoknak.
Mióta tavaly áprilisban elküldték a Diósgyőrtől, nem dolgozott vezetőedzőként Bódog Tamás, aki azért így sem unatkozik: tanulmányutakon, magyar és külföldi meccseken, konferenciákon folyamatosan képezi magát. Ajánlatai vannak, úgy érzi, itt az ideje újra munkába állni. Akár már a nyártól.
„Aktívan telnek a napjaim” – mondta az nb1.hu-nak a 48 éves szakember, aki mióta hazatért Miskolcról, Mainzban él a családjával. – „Mostanában jut időm olyan dolgokra is, melyekre vezetőedzőként nem igazán volt. Németországban, de Angliában is jártam edzéseken, konferenciákon, de kedden hajnalban például Dublinba repültem, megnéztem az U17-es magyar válogatottat az Eb-n. Beszéltem Róth Antiékkal, Preisinger Sanyiékkal, végignéztem a meccset, képben vagyok, hogy néz ki ez a korosztály. Elképzelhető, hogy a jövő hétfői meccsükre is kimegyek, vezetőedzőként ezt nem tehetném meg, szóval hasznos a mostani időszak is. Ugyanakkor egyre inkább azt érzem, hogy hiányzik a kispad, szeretnék újra dolgozni.”
Bódog Tamás a közelmúltban magyar mérkőzéseken is feltűnt, a helyszínen látta például a másodosztályú Soroksár és a Budapest Honvéd kupavisszavágóját, tehát naprakész a magyar futballt illetően is. Úgy gondolja, hogy a Ferencváros megérdemelten lett bajnok az NB I-ben, mivel kihasználta azt, hogy az ősszel még az Európa-ligában is szereplő MOL Vidinek több fronton kellett helytállni, volt csapata, a DVTK kapcsán pedig kiemelte: a diósgyőri szurkolók nagyon megérdemelnék, hogy kedvenc klubjuk az élvonalban maradjon, ezért szorít nekik.
Következő állomáshelyéről egyelőre nem tudott konkrétummal szolgálni Bódog Tamás, azt viszont pontosan tudja, hogy milyen együttesnél dolgozna újra szívesen. Reméli, hogy hamarosan ismét vezetőedzőként bizonyíthat.
„Több csapattal beszéltem a lehetséges közös folytatásról, volt, ahova én nem kellettem, de olyan is, ahova én nem szerettem volna menni. Osztrák, szlovák és magyar élvonalbeli csapatoktól, de alacsonyabb osztályú német kluboktól is megkerestek. Pontosan tudom, hogy milyen csapatnál helyezkednék el szívesen, egy olyan helyen, ahol célok vannak, nem csak a vegetálás meg a szürkeség. Majd meglátjuk, hogy alakul a következő pár hét a nyár előtt, de mindenképpen bízom abban, hogy a nyártól újra dolgozni fogok” – mondta el Bódog Tamás.
Hatos Szabolcs
Bódog Tamás ajánlatai – a nyártól újra vezetőedzőként dolgozna
Bódog Tamás ajánlatai – a nyártól újra vezetőedzőként dolgozna
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék
Piros-fehér-kék
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Re: Bódog Tamás ajánlatai – a nyártól újra vezetőedzőként dolgozna
Mondanám, hogy megnézném a kispadunkon. De most helyi arc következik a körforgásunkban (Aczél -> Artner -> Szentes -> Kuttor-> Mészöly -> Pacsi -> Hipp -> Desits -> Horváth), Béláék valakit kisorsolnak az akadémiáról.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
- Adamek
- Flegma
a Csút majd lecsap rá remélem, ha valaki ő képes a másodosztályba vezetni őket
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- ManBat
- Aranylabdás
megérdemelne valami olyan padot ahol tényleg van miért menni, sajnos nálunk LT&co gondoskodik róla hogy ez alattuk többé nem lesz így
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
- MindigÚjpest
- fanatikus
Ennyi kb.Adamek írta:a Csút majd lecsap rá remélem, ha valaki ő képes a másodosztályba vezetni őket
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- ManBat
- Aranylabdás
Adamek írta:a Csút majd lecsap rá remélem, ha valaki ő képes a másodosztályba vezetni őket
az idő szépen bebizonyította, hogy nem ő volt itt a gond
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
- Adamek
- Flegma
ManBat írta:Adamek írta:a Csút majd lecsap rá remélem, ha valaki ő képes a másodosztályba vezetni őket
az idő szépen bebizonyította, hogy nem ő volt itt a gond
az idő maximum azt bizonyította, hogy aki utána érkezett sem jobb nála
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
Hát... én nem tudom, hogy az ambiciózusság vagy önámítás. Illetve nyilvánvaló, hogy mindkettő.
Pár dolog azért fura:
- Szereti a szakmáját, ennek ellenére több mint egy éve nem dolgozik a szakmájában - hol itt az ambíció a fejlődésre és a munkára?
- Relatíve magasan tartja a lécet, annak ellenére, hogy objektíve erre nincsen oka - ez eléggé önmegmagyarázó
Ezek alapján inkább önámításnak tűnik a dolog.
Persze van valószínűség annak is, hogy a diósgyőrnél rajta kívül mindenki faék, és szétszúrták, megfúrták. Szóval kívánom neki, hogy mihamarabb bizonyítson! Lesz mit.
Ami viszont biztosnak tűnik már most:
Bőséges kifogásrepertoárral fog rendelkezni, ha a következő állomáshelyén megbukik. Nagy jövőt nem jósolok neki, tekintve sem a kritikát nem bírja, sem a kudarcot, ráadásul a szakmai hozzáértését sem bizonyította eddig megnyugtatóan.
Pár dolog azért fura:
- Szereti a szakmáját, ennek ellenére több mint egy éve nem dolgozik a szakmájában - hol itt az ambíció a fejlődésre és a munkára?
- Relatíve magasan tartja a lécet, annak ellenére, hogy objektíve erre nincsen oka - ez eléggé önmegmagyarázó
Ezek alapján inkább önámításnak tűnik a dolog.
Persze van valószínűség annak is, hogy a diósgyőrnél rajta kívül mindenki faék, és szétszúrták, megfúrták. Szóval kívánom neki, hogy mihamarabb bizonyítson! Lesz mit.
Ami viszont biztosnak tűnik már most:
Bőséges kifogásrepertoárral fog rendelkezni, ha a következő állomáshelyén megbukik. Nagy jövőt nem jósolok neki, tekintve sem a kritikát nem bírja, sem a kudarcot, ráadásul a szakmai hozzáértését sem bizonyította eddig megnyugtatóan.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke