Magyar Kupa: Rebrov hite

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.03.13. 21:07

Eléggé sok védekező Vidi-játékost látott.

Mint jeleztük, 2-1-re nyert a Vidi az FTC otthonában a Magyar Kupa negyeddöntőjének a visszavágóján. Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője ennek ellenére hisz abban, hogy a csapatának legalább annyi esélye van a továbbjutásra, mint a fehérváriaknak.

„Tudtuk, hogy nehéz a Vidi ellen játszani. Főleg akkor, ha szinte 0-1-ről indul a mérkőzés. Az első félidőben ennek ellenére sok helyzetünk volt, gólt is lőttünk, és szerezhettünk volna újabb találatokat. Az odavágó lezárult, fel kell készülnünk majd a visszavágóra. Nehéz olyan együttes ellen játszani, amely 10 emberrel védekezik a kapuja előtt. Próbáltunk lehetőségeket kialakítani, de azt is tudtuk, hogy a Vidi veszélyes kontrákból. Éppen ezért türelmesnek kellett lenniük a játékosoknak, hiszen ha nem fejezzük be a támadásokat, esélyt adunk az ellentámadásokra.”

Rebrovot arról is kérdezték a lefújás után, mennyire elégedetlen azzal, hogy csapata pontrúgásokból kapta a góljait.

„Az első után volt még 85 perc a meccsből. És jól is reagáltunk a kapott találatra. A Kisvárda elleni mérkőzésen mérgesebb voltam. Most láttam az akaratot, és hogy a játékosok értik, mit akarunk játszani, próbálkoztak keményen, hogy feltörjék a Vidi falát.”

A továbbjutási esélyeket illetően a következőket vallja a szakvezető.

„50-50 százalék az esély, de nem erről kell most beszélnünk. Mindegyik Vidi elleni összecsapás nehéz, mi pedig mindig keményen harcolunk a győzelemért. Így lesz ez a visszavágón is.”

Adamek
Flegma

Re: Magyar Kupa: Rebrov hite

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.03.13. 21:57

lemondott már?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

Re: Magyar Kupa: Rebrov hite

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.03.14. 08:37

aludhattál rá egyet, lemondtál már?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”