Ezért nem lesz a döntőben Atlético-Barcelona!
Re: Ezért nem lesz a döntőben Atlético-Barcelona!
Na Perez kezdhet matekolni, hogy a döntő napján milyen rendezvény legyen a bernabeuban
alehndr írta:Na Perez kezdhet matekolni, hogy a döntő napján milyen rendezvény legyen a bernabeuban
tipikus. még be sem jutottak a döntőbe, de már pofáznak :D
csecsko5 írta:alehndr írta:Na Perez kezdhet matekolni, hogy a döntő napján milyen rendezvény legyen a bernabeuban
miről beszélsz? :) szvsz az atleticonak se engedne. de te megint okos akartál lenni :)
alehndr írta:csecsko5 írta:alehndr írta:Na Perez kezdhet matekolni, hogy a döntő napján milyen rendezvény legyen a bernabeuban
miről beszélsz? :) szvsz az atleticonak se engedne. de te megint okos akartál lenni :)
ja te nem úgy értetted ugye? :) értem... majd ha az atleti bejut és nem engedi akkor visszatérhetünk erre, de ezeket a perez szervezkedős poénokat idáig csak barcásoktól láttam. de biztos csak véletlen egybeesés :)
csecsko5 írta:alehndr írta:csecsko5 írta:tipikus. még be sem jutottak a döntőbe, de már pofáznak :D
ja te nem úgy értetted ugye? :) értem... majd ha az atleti bejut és nem engedi akkor visszatérhetünk erre, de ezeket a perez szervezkedős poénokat idáig csak barcásoktól láttam de biztos csak véletlen egybeesés :)
mas topicot nem is látogatsz :DDDDDD