Válogatottat vett a Haladás, de Guzmics is érkezhet

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.01.17. 19:19

Erősödik a védelem.

Mint ahogy arról az nb1.hu többször is beszámolt, Saláta Kornél csatlakozott a Szombathelyi Haladás csapatához. A 40-szeres szlovák válogatott védő ma hivatalosan is aláírt. Ezt a közleményt idézzük: a végén egy kis érdekességet is "elhintettek"...

"A Budapest Honvédtól érkezett védekező középpályás, Holdampf Gergő után újabb játékossal erősödött a labdarúgó NB I utolsó helyén álló Haladás. A 33 éves, 190 cm magas, 40-szeres válogatott, legutóbb a Slovan Bratislavában futballozó szlovákiai magyar Saláta Kornél csütörtök délután fél plusz egy évre aláírt Szombathelyre. "Noha a maribori edzőmérkőzésen csak egy félidőt játszott Saláta, ennyi idő alatt is jó benyomást tett a szakmai stábra, jól futballozott és remekül irányította a védelmet" – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. "Tapasztalt, rutinos, sok nagy csatát megélt játékos, aki nagy segítségünkre lehet tavasszal. Rajta kívül még egy belső védőt szeretnénk igazolni."

Aki akár Guzmics Richárd is lehet. Információnk szerint a legutóbb a kínai Jenpien Funde csapatát erősítő 27-szeres válogatott futballistát megkereste a Haladás. "Valóban így van, tettünk ajánlatot Guzmicsnak, várunk a válaszára" – mondta Tóth Miklós."

Adamek
Flegma

Re: Válogatottat vett a Haladás, de Guzmics is érkezhet

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.01.17. 19:33

a vasárnapi menübe beférne
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2019.01.17. 20:40

Végre jó hírek, de ezek az igazolások nyáron kellettek volna (akkor még Hipp mester is itt lenne). Nem volt jó ötlet, hogy a kieső csapatok védelméből akartunk várat építeni. Korábban azt olvastam, hogy Guzmicsnak van ajánlata Lengyelországból is. Majd meglátjuk.
########################
HAJRÁ HALI!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2019.01.17. 21:02

nick2005 írta:Végre jó hírek, de ezek az igazolások nyáron kellettek volna (akkor még Hipp mester is itt lenne). Nem volt jó ötlet, hogy a kieső csapatok védelméből akartunk várat építeni. Korábban azt olvastam, hogy Guzmicsnak van ajánlata Lengyelországból is. Majd meglátjuk.

A jagellók vitték volna, de nem sikerült a megegyezés.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2019.01.17. 21:12

Azért mégsem adtuk fel ezek szerint. Őszintén szólva nem nagyon reménykedtem, hogy leigazoljuk. Erősítésektől függetlenül nagyon necces már a bennmaradás (finoman fogalmazva), de legalább nem tehetetlenül ülünk.
HAJRÁ HALI!

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2019.01.18. 17:21

kristof98.haladas írta:Azért mégsem adtuk fel ezek szerint. Őszintén szólva nem nagyon reménykedtem, hogy leigazoljuk. Erősítésektől függetlenül nagyon necces már a bennmaradás (finoman fogalmazva), de legalább nem tehetetlenül ülünk.

Én is azt gondolom, hogy kevés már az esély. Ha ezek az igazolások tavaly júliusban történtek volna, akkor egész jó kis csapatunk lett volna. Csak hát egy kicsit sok a "volna"...….
########################
HAJRÁ HALI!

Vissza: “www.nb1.hu”