Újabb válogatott játékos igazol az NB I-be?
-
Cselszky
- Aranylabdás
Re: Újabb válogatott játékos igazol az NB I-be?
Ő is a Fradiba?
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
-
SuperDepor
- Moderátor
Cselszky írta:Ő is a Fradiba?
ha hazajön, akkor két helyre igazolhat, vagy a Fradi vagy a Vidi, esetleg Puskás :)
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Hozzánk meg elvileg Kalmár.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
-
ZotyeszKB
- Ifista
- Kapcsolat:
Ez azért tényleg óriási pofon lenne, ha Kádi se kelne el sehova és visszajönne az NB I-be, holott az EB-n is legjobbunk volt és mostanában nem is emlékszem olyan meccsre, ahol nagyot hibázott volna. Ha csak pl. román lenne már rég vmi Seria A csapatban futballozna 4-5 millió eurós átigazolási díj ellenében...
Hajrá Vegyész!!
Savaria1919 írta:Hozzánk meg elvileg Kalmár.
Nem lenne rossz. Gondozzuk a győri tehetségeket, remélhetőleg ezúttal a pályán is.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék
Piros-fehér-kék
-
SuperDepor
- Moderátor
Viccet félretéve, ha hazaigazol, akkor a maradék hitem is elszáll futballistáink európai karrierjét illetően. Nem hiszem, h mindig csak a menedzserekkel van baj, ez túl egyszerű lenne.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
-
Gunners
- Aranylabdás
Én már meg sem lepődnék ezen.
Go Gunners Hajrá Videoton
Hetekkel ezelőtt azt írtam hogy az lesz a vége hogy " ..... hol is kell(ett volna) aláírni azt a müncheni szerződést?"
########################
HAJRÁ HALI!
HAJRÁ HALI!
- Apuka
- Profi
Ugyan már! Nem csak nálunk vannak balf...asz újságírók!
Hogyan jönne már? Az a kérdés Kijev, vagy Anglia? Szerintem a klubja akarja még feljebb srófolni az árát.
Haza csak az jön aki odakinn nem kap játéklehetőséget és nincs megfelelő külföldi ajánlata sem.
Hogyan jönne már? Az a kérdés Kijev, vagy Anglia? Szerintem a klubja akarja még feljebb srófolni az árát.
Haza csak az jön aki odakinn nem kap játéklehetőséget és nincs megfelelő külföldi ajánlata sem.