Hétfői foci: sorsolás a BL-ben és az El-ben

BSTH

Re: Hétfői foci: sorsolás a BL-ben és az El-ben

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.12.19. 14:59

MindigÚjpest írta:
ManBat írta:
MindigÚjpest írta:PSG-n szerintem semmiképp nem jutnak túl.

Aki a Juvét idegenben megveri, attól más csúfság is kitelik. A párizsi szent germánok amúgy sem arról híresek, hogy az acélos hazai pontvadászatukban kellőképpen megedződnének az aktuális kieséses párharcra.
A Juventusnak már nem volt tétje azon a meccsen. Mondjuk a francia bajnokság tényleg nem PL. Viszont amióta követem a labdarúgást még nem láttam ilyen gyenge MU-t,mint a mostani.

Én láttam. Csak aztán az Aberdeen elengedte azt a nagyorrú Szőralekszet. Miután McGee kinyomta a lilák szemét az elődöntőben. Mekkora meccsek voltak, Istenem.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.12.19. 15:48

MindigÚjpest írta:
ManBat írta:
MindigÚjpest írta:PSG-n szerintem semmiképp nem jutnak túl.

Aki a Juvét idegenben megveri, attól más csúfság is kitelik. A párizsi szent germánok amúgy sem arról híresek, hogy az acélos hazai pontvadászatukban kellőképpen megedződnének az aktuális kieséses párharcra.
A Juventusnak már nem volt tétje azon a meccsen. Mondjuk a francia bajnokság tényleg nem PL. Viszont amióta követem a labdarúgást még nem láttam ilyen gyenge MU-t,mint a mostani.

volt azért
65-ben még mi is kicsaptuk őket nemzetközi kupa elődöntőjében, pedig akkor még Landzafáménk sem volt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.12.19. 15:56

Adamek írta:
MindigÚjpest írta:
ManBat írta:Aki a Juvét idegenben megveri, attól más csúfság is kitelik. A párizsi szent germánok amúgy sem arról híresek, hogy az acélos hazai pontvadászatukban kellőképpen megedződnének az aktuális kieséses párharcra.

volt azért
65-ben még mi is kicsaptuk őket nemzetközi kupa elődöntőjében, pedig akkor még Landzafáménk sem volt
Akkor most a digóval még nagyobb lenne a fölény.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2018.12.20. 14:09

Én mindig elismertem Mou-t, még a Chelseas időben is, amikor ellenfél volt. Sajnálom, hogy pont itt a Unitednél borult meg ennyire. Ahhoz képest, hogy a többség fél évet se adott neki itt, az első évével nem volt gond, két kupát nyert, még ha nem is a legjelentősebbek közül. Igazából a második is a még belefér kategória, a bajnoki és kupaezüsttel, a top6 elleni rangadókon hozott 6-1-3-as mérlegnél sokkal jobbat az Öreg sem hozott sokszor, sőt. Bár nyilván jobb kicsengése lett volna, ha behúzza az FA-kupát, és nem úgy lesz második, hogy az már februárban borítékolható, mint elérhető maximális eredmény. Viszont értékelhető játék és koncepció már ekkoriban sem nagyon volt, csak ritkán.

És idén valami nagyon elcsúszott, teljesen elvesztette az öltözőt, se játék, se eredmény, se valami ötlet arra vonatkozóan, hogy ebből hogyan és merre van a kiút, apátia inden szinten. Volt 1-2 fellángolás, fordítások, a szürreális torinói meccs, de ennyi, hosszútávon kijött, hogy valójában ezek a becsúszott eredmények, és a lassan bárki ellen véres verejtékkel szenvedő a csapat mostani igazi arca. Pedig a keret és háttér adott, ebből sokkal többet ki lehetne hozni. A vezetőség ezzel valószínűleg még épp időben lépte meg, amit kell, január közepén a Spurs a következő húzósabb meccs, addig nyerhető partik jönnek, remélhetőleg a Solskjaer-Carrick duó addig valahogy összerakja a csapatot, és egy tisztességes tavaszi teljesítménnyel harcban maradunk az európai kupás helyekért.
FA kupa most így teljesen lutri, hogy mi várható, a BL-ben marad az "esélytelenek nyugalmával" taktika :I
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.12.20. 17:40

Ferencváros // Man Utd írta:Én mindig elismertem Mou-t, még a Chelseas időben is, amikor ellenfél volt. Sajnálom, hogy pont itt a Unitednél borult meg ennyire. Ahhoz képest, hogy a többség fél évet se adott neki itt, az első évével nem volt gond, két kupát nyert, még ha nem is a legjelentősebbek közül. Igazából a második is a még belefér kategória, a bajnoki és kupaezüsttel, a top6 elleni rangadókon hozott 6-1-3-as mérlegnél sokkal jobbat az Öreg sem hozott sokszor, sőt. Bár nyilván jobb kicsengése lett volna, ha behúzza az FA-kupát, és nem úgy lesz második, hogy az már februárban borítékolható, mint elérhető maximális eredmény. Viszont értékelhető játék és koncepció már ekkoriban sem nagyon volt, csak ritkán.

És idén valami nagyon elcsúszott, teljesen elvesztette az öltözőt, se játék, se eredmény, se valami ötlet arra vonatkozóan, hogy ebből hogyan és merre van a kiút, apátia inden szinten. Volt 1-2 fellángolás, fordítások, a szürreális torinói meccs, de ennyi, hosszútávon kijött, hogy valójában ezek a becsúszott eredmények, és a lassan bárki ellen véres verejtékkel szenvedő a csapat mostani igazi arca. Pedig a keret és háttér adott, ebből sokkal többet ki lehetne hozni. A vezetőség ezzel valószínűleg még épp időben lépte meg, amit kell, január közepén a Spurs a következő húzósabb meccs, addig nyerhető partik jönnek, remélhetőleg a Solskjaer-Carrick duó addig valahogy összerakja a csapatot, és egy tisztességes tavaszi teljesítménnyel harcban maradunk az európai kupás helyekért.
FA kupa most így teljesen lutri, hogy mi várható, a BL-ben marad az "esélytelenek nyugalmával" taktika :I

A PSG kemény dió lesz, de nem verhetetlen.

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2018.12.20. 19:53

Adamek írta:
MindigÚjpest írta:
ManBat írta:Aki a Juvét idegenben megveri, attól más csúfság is kitelik. A párizsi szent germánok amúgy sem arról híresek, hogy az acélos hazai pontvadászatukban kellőképpen megedződnének az aktuális kieséses párharcra.

volt azért

85-ben meg a Vidi. Pedig Kiskokó nem is játszott.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.12.20. 19:59

HattoriHanzo írta:
Adamek írta:
MindigÚjpest írta:A Juventusnak már nem volt tétje azon a meccsen. Mondjuk a francia bajnokság tényleg nem PL. Viszont amióta követem a labdarúgást még nem láttam ilyen gyenge MU-t,mint a mostani.

volt azért

Azt az első meccset...Igaz, hogy Dominik beállt és valamit javított, de máig az egyik kedvencem az a mérkőzés.

https://www.youtube.com/watch?v=Jfya2lOWCJA

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.12.20. 20:46

HattoriHanzo írta:
Adamek írta:
MindigÚjpest írta:A Juventusnak már nem volt tétje azon a meccsen. Mondjuk a francia bajnokság tényleg nem PL. Viszont amióta követem a labdarúgást még nem láttam ilyen gyenge MU-t,mint a mostani.

volt azért

ha játszott volna ma tolószékes lenne Jesper Olsen és Bryan Robson is
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.12.21. 06:36

Adamek írta:
HattoriHanzo írta:
Adamek írta:volt azért

:lol:
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.12.21. 06:41

Adamek írta:
HattoriHanzo írta:
Adamek írta:volt azért

Nem beszélve Márk Szpárki Júzról. Mankóval irányítaná az aktuális csapatát.

Vissza: “www.nb1.hu”