HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.11.11. 18:23
dingo írta:Savaria1919 írta:BSTH írta:A The Sun megy a picsába, és műanyag palackos Kőbányait iszom sajnos.
Azt hittem ilyet, csak egy o betű hiányzik a végéről:

2 éve mikor Londonban voltam látogatóban , a napi pubismerkedési körút után hazafelé baktatva némi utánpótlási ingert érezvén betértünk egy boltba ahol vettünk ilyen dobozos Kronenburgot(más nem is volt) és ahogy iszogatás közben forgattam a kezemben, szemembe ötlött a felirat a hátulján: gyártja és forgalmazza Dreher Sörgyárak Zrt Budapest (ugyanúgy, mint a kőbányait)-
Londonban. Úgyhogy erről ennyit :)
Ez jó:)
Anyukám volt nemrég erdélyi körúton, onnan hozott nekem néhány sört. Az egyik, a Timisoreana a címkéjén hirdette a 100 éves évfordulót, a megnagyobbított Romániát. Aztán apró betűkkel oda volt írva: készült Magyarországon.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.