Válogatott futballista lehet az MU nagy fogása

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.11.04. 11:40

Már a télen elcsábíthatják a kiszemeltet.

Nem lehet azt mondani, hogy eddig fantasztikus szezont futna a Manchester United, a Vörös Ördögök szombaton a Bournemouth ellen vért izzadtak a győzelemért. José Mourinho sem elégedett az eddigiekkel, nem meglepő, hogy a portugál menedzser már a télen több helyen megerősítené a csapatot.

A portugál mester egyik kiszemeltje a Fiorentina olasz válogatott játékosa, Federico Chiesa, aki ebben az idényben két gólt lőtt az olasz bajnokságban, továbbá négyszer hozta kihagyhatatlan helyzetbe a csapattársait.

A 21 éves Chiesa értékét 50 millió euróra becsülik.

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Válogatott futballista lehet az MU nagy fogása

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.11.04. 13:07

Segítek, mert látom, nem megy...

"Válogatott futballista lehet..." - Így NB1-es igazolást érdemes felvezetni, egy MU esetében ez gyakorlatilag hétköznapi dolog. Pl. ""Olasz válogatott futballista lehet...""... ez már így egy fokkal jobb lett volna (még akkor is, ha jelenleg az olaszok olyanok, amilyenek), majdnem olyan jó, mintha úgy kezdtétek volna, hogy "Elképesztő..."
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BSTH

Re: Válogatott futballista lehet az MU nagy fogása

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.11.04. 15:44

Reginald McFreez írta:Segítek, mert látom, nem megy...

"Válogatott futballista lehet..." - Így NB1-es igazolást érdemes felvezetni, egy MU esetében ez gyakorlatilag hétköznapi dolog. Pl. ""Olasz válogatott futballista lehet...""... ez már így egy fokkal jobb lett volna (még akkor is, ha jelenleg az olaszok olyanok, amilyenek), majdnem olyan jó, mintha úgy kezdtétek volna, hogy "Elképesztő..."

Nemválogatott csatár lehet a tehenek nagy fogása. MÚ.

Vissza: “www.nb1.hu”