Annyit kell tudni a srácról, hogy vagy 5-6 éve láttam utoljára játszani atartalékban, de már akkor is azt hittem, hogy 30 felett van és hogy nem eligazolt, hanem visszavonult. :D Anno FIFA-ban is azért nem cseréltem be sohasem, merthogy - gondoltam én - már öreg és 5 perc alatt elfárad. :D
Illeni fog a mezőnybe.
Dortmund-nevelés lehet a Fradi következő igazolása
- Szpari4Life
- Kulcsjátékos
- Kapcsolat:
Re: Dortmund-nevelés lehet a Fradi következő igazolása
kanoczrobert.hu
-
John McClane
- Aranylabdás
Szpari4Life írta:Annyit kell tudni a srácról, hogy vagy 5-6 éve láttam utoljára játszani atartalékban, de már akkor is azt hittem, hogy 30 felett van és hogy nem eligazolt, hanem visszavonult. :D Anno FIFA-ban is azért nem cseréltem be sohasem, merthogy - gondoltam én - már öreg és 5 perc alatt elfárad. :D
Illeni fog a mezőnybe.
Igen,ezek nagyon fontos informaciok,a kepen is kinez vagy negyven evesnek.Valojaban meg a nemet beszamolok alapjan(akik valoban tudjak is,hogy kirol van szo)pont az jott le,hogy egy falabu,nemet duplatudeju futobolond a tag,aki fut,mint a hulye csak focizni nem tud.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer
- Szpari4Life
- Kulcsjátékos
- Kapcsolat:
John McClane írta:Szpari4Life írta:Annyit kell tudni a srácról, hogy vagy 5-6 éve láttam utoljára játszani atartalékban, de már akkor is azt hittem, hogy 30 felett van és hogy nem eligazolt, hanem visszavonult. :D Anno FIFA-ban is azért nem cseréltem be sohasem, merthogy - gondoltam én - már öreg és 5 perc alatt elfárad. :D
Illeni fog a mezőnybe.
Igen,ezek nagyon fontos informaciok,a kepen is kinez vagy negyven evesnek.Valojaban meg a nemet beszamolok alapjan(akik valoban tudjak is,hogy kirol van szo)pont az jott le,hogy egy falabu,nemet duplatudeju futobolond a tag,aki fut,mint a hulye csak focizni nem tud.
Ja bocs. Biztos én nem tudom kiről van szó, majd a német beszámolóknak fogok hinni, nem a szememnek. Felfelé lehet futkorászik, de hogy amikor én láttam, akkor tízből kilencszer nem ért vissza, sőt a közelben sem volt, az is biztos.
Amúgy meg az igazság az, hogy teljesen leszarom hogy hol és hogyan bohóckodik a srác. :)
Azért jót mosolyogtam a nevén, vicces képek villantak be vele kapcsolatban.
kanoczrobert.hu