Tisztelet: Kiskokó újabb nagyon szerethető nyilatkozata

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.10.20. 11:26

Nem felejti, honnan indult.

Volt edzője és egykori csapata ellen léphet pályára a MOL Vidi játékosa, Kovács István. A 26 éves labdarúgó az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában elárulta, nem felejtette el honnan indult, azonban nem szeretné, ha a Vidi ellen tudna hosszú idő után újra pontot szerezni Haladás.

„Nem szabad elfelejteni az embernek soha a gyökereit és azt, hogy honnan jött, mert aztán ezek az erős gyökerek lehetnek garanciák arra, hogy a jövőben lévő kihívásokat könnyedebben vegye az ember. Én is így vagyok ezzel. Tudom, hogy honnan jöttem. Nagyon szorítok a szombathelyi csapatnak, hogy jövőre a százéves jubileumot igazán méltóképpen tudják ünnepelni, de remélem, hogy nem most hétvégén kezdenek el pontokat gyűjteni. Bízom benne, hogy győztesen tudunk hazatérni Szombathelyről." A fehérváriak válogatott középpályása Horváth Ferenc kinevezésével kapcsolatban elmondta, kiváló kapcsolata volt a szakemberrel, akivel már dolgozott együtt, hozzátette, ez sok játékosra elmondható, aki a 45 éves trénerrel együtt dolgozott. „Szurkolok a Haladásnak, hogy ne a kieső pozíciók egyikén végezzen a szezon végén. Ez a csapat a játékosállományát tekintve többre van predesztinálva, mint ahol éppen tart. A futball már csak ilyen: valaki sikeréhez másvalaki kudarca kell. A Halinak elég sok kudarc kijutott mostanában."

Vissza: “www.nb1.hu”