HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.10.04. 09:04
Reginald McFreez írta:Adamek írta:Reginald McFreez írta:Ja, én a saját szempontomat vettem figyelembe... :) Egyébként előző munkahelyemen csinálták jól, ott mindenki ment szabira, aztán meg letúlórázták, úgy könyvelve, hogy mindenki jól járjon... ha meg épp akkor volt sürgős valami, akkor amúgy is bent lett volna mindenki, szóval...
nálunk a jövőheti kötelező csapatépítés lesz, olyanokkal akikkel egy kerti budit nem építenék együtt amúgy, az egyik tavaszi alatt meg jött Elek a tromos karbantartó és azt kellett felügyelnem, de én inkább a pókokat néztem ahogy szövik a hálót mert annak tényleg volt értelme
Én a jövő hetit kiszabizom, mert még úgy is túl sok szabim maradt, hogy a nyáron majdnem négy hetet kivettem... az intézményünk kényszeresen meg akar jelenni minden faszom városnapon, persze vasárnaponként, mert ádventista a főnök (zsidó light, szombaton sosem dolgozik), a vasárnapokért meg mindig kapunk két napot. Mondjuk meg is érdemeljük, én legalábbis, számomra büntetés minden ilyen kordagyurkás rendezvényen történő bájolgás.
nekem annyi szabim maradt, hogy szeptembertől év végéig kivettem minden szerdát, így tök jó a 2 nap meló-egy nap szabi-két nap meló-két nap szabi ciklus
tavaly a keddeket vettem ki a hétfő esti öregfiúk meccs utáni pihire, de ez jobban szeleteli a heteket
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi