Puskás-Vidi balhé: Csányi hadat üzent a Fegyelmi Bizottságnak

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.10.02. 09:56

Lehet, hogy mégsem ússzák meg a két klub játékosai.

Brutális véleményt mondott az nb1.hu arról, hogy csak és kizárólag az MLSZ Fegyelmi Bizottsága szerint nem volt semmi elítélendő a Puskás-Vidi mérkőzés utáni balhéban. George Orwell remekműve, az 1984 jutott eszünkbe a sztoriról.

Arról a sztoriról, ami, a jelek szerint, Csányi Sándor MLSZ-elnöknél is kiverte a biztosítékot. Íme, az MTI jelentése:

Puskás-Vidi balhé: 1984 és a magyarok elleni támadás - NB1.hu

Puskás-Vidi balhé: 1984 és a magyarok elleni támadás

"Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke megfellebbezte a független fegyelmi bizottság (FEB) első fokú döntését, melyet a testület az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában lejátszott Puskás Akadémia-Mol Vidi FC mérkőzés után történt rendbontás ügyében múlt kedden hozott. 

Az MLSZ Twitter-oldalának híre szerint az eljárás ennek értelmében másodfokon folytatódik.

A felcsúti összecsapás a kapus Kovácsik Ádám sérülése miatt elhúzódott, és az Európa-liga résztvevő bajnokcsapat 2-1-es hazai vezetésnél a 102. percben büntetőhöz jutott. Marko Scepovic 11-esét Branislav Danilovic hárította. Szőts Gergely játékvezető ezt követően lefújta a találkozót, az indulatok pedig elszabadultak: Anel Hadzic szólalkozott össze a felcsúti kispadon helyet foglalókkal, majd több csapattársa is csatlakozott hozzá - volt, aki nyugtatni akarta -, a csetepatéban egy pillanatra még Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője is a földre került.

A fegyelmi bizottság múlt heti, közel kétórás ülésén azt állapította meg, hogy "a hivatalos jegyzőkönyvek, a meghallgatások és a videofelvételek alapján egyértelmű, hogy ütés, rúgás, vagy más a fegyelmi szabályzat alapján büntetendő erőszakos cselekmény nem történt, és ilyen irányú szándék sem volt megállapítható".

Az mlsz.hu korábbi híre szerint a két klub játékosai, valamint vezetői kivétel nélkül elismerték, hogy a mérkőzés lefújása utáni viselkedésük elítélendő, sajnálják, megbánták, amit tettek, és elnézést kérnek az ellenféltől és a szurkolóktól."

laller89
Ifista

Re: Puskás-Vidi balhé: Csányi hadat üzent a Fegyelmi Bizottságnak

HozzászólásSzerző: laller89 » 2018.10.02. 14:23

Nehez eldönteni hogy ez a Csanyi segg hülye es azt se tudja mi folyik körülötte vagy egy zseni a penzügyben elert dolgai utan.

Trinidad
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Trinidad » 2018.10.02. 16:43

A SEMLEGES TERFEL erezteti a befolyasat, ennyi. Szoltak, hogy gaz az ugy, a fonok pattan es intezkedik...
Csak a Debrecen es a LOKI!!!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.10.02. 16:57

laller89 írta:Nehez eldönteni hogy ez a Csanyi segg hülye es azt se tudja mi folyik körülötte vagy egy zseni a penzügyben elert dolgai utan.

Én úgy sejtem (tán naivan), hogy őt nehezebb faszra húzni, mint holmi hogyishíjják voltfideszesvoltjobbikos most a fasz se tudja milyen volt oligarchát, szóval ha valami nem tetszik neki, azt bátran szóvá meri tenni. De az is lehet, hogy két kokaincsík között, lőporos orral röhögve kötöttek fogadást Orbánnal, hogy meg meri-e tenni...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

gw
kávboj

HozzászólásSzerző: gw » 2018.10.02. 17:21

Reginald McFreez írta:
laller89 írta:Nehez eldönteni hogy ez a Csanyi segg hülye es azt se tudja mi folyik körülötte vagy egy zseni a penzügyben elert dolgai utan.

Én úgy sejtem (tán naivan), hogy őt nehezebb faszra húzni, mint holmi hogyishíjják voltfideszesvoltjobbikos most a fasz se tudja milyen volt oligarchát, szóval ha valami nem tetszik neki, azt bátran szóvá meri tenni. De az is lehet, hogy két kokaincsík között, lőporos orral röhögve kötöttek fogadást Orbánnal, hogy meg meri-e tenni...

:)
E.E.E.

kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak

Vissza: “www.nb1.hu”