Eljött Felcsútról a válogatott, Diósgyőrben kötött ki

velasco
Tartalék

Re: Eljött Felcsútról a válogatott, Diósgyőrben kötött ki

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.04. 20:46

ManBat írta:
velasco írta:
ManBat írta:kár, hogy az egód nagysága fordítottan arányos a leírt dolgaid valóságalapjával

éppenséggel elég egoista kijelentés volt ez is, annak fényében, hogy nyilvánvalóan fingod sincs annak igazságtartalmáról

nem egoista, nem keresem a saját érdekem, egyszerűen egy akkora szobrot emeltél magadnak, amiről méltóztatsz néha általad igazságmorzsákként aposztrofálva leköpni közénk, hogy azt még olvasni is fáj, és ahogy Redzs teljesen jogosan írta, nem bírok elmenni mellette
visszajöttél ide, visszajöttél még egyszer ugyanezzel a nickkel azután hogy nagy puffogva elfutottál másfél hónapra, az addig ok, hogy nem bírod megállni hogy visszagyere, de állandóan keresed a határokat, nem csak feszegeted hanem egyenesen arra mész hogy áttörd azokat, a provokáció a mindened és amikor az éppen aktuális visszatérésednél először elfogad a fórumközösség mert amúgy is épp elég kihalt ez az oldal már, akkor mindig megtalálod a módját hogy ezzel a kapott bizalommal visszaélj és meglovagold
bizonyára erre a hsz-re is lesz egy önfényező, lesajnáló és provokatív ideböfögésed, de az is pont annyira lesz komolyan vehető, amennyire a személyed: semennyire

semmivel nem volt provokatívabb a kommentem a tiédnél. ha egyáltalán lehet azoknak nevezni őket. szerintem nem.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.04. 20:50

Milito írta:
velasco írta:
Milito írta:unintelligens poén LOL

akkora betis fan vagy, hogy még spíler kettőd sincs, nekem viszont van, így láttam a hétvégi meccset. ennyi!

Ráadásul engem a hétvégén még a grundról is hazazavartak. El akartam húzni talppal a labdát, és a térdemig pattant.

nem szeretnék olyat írni, amit bántónak vélhetsz, szóval inkább magamban tartom a reakcióm.

Milito
Tartalék

HozzászólásSzerző: Milito » 2018.09.04. 20:55

velasco írta:
Milito írta:
velasco írta:akkora betis fan vagy, hogy még spíler kettőd sincs, nekem viszont van, így láttam a hétvégi meccset. ennyi!

Ráadásul engem a hétvégén még a grundról is hazazavartak. El akartam húzni talppal a labdát, és a térdemig pattant.

nem szeretnék olyat írni, amit bántónak vélhetsz, szóval inkább magamban tartom a reakcióm.

Emberségre vall
CS.A.K.

aszurkolo
Világsztár

HozzászólásSzerző: aszurkolo » 2018.09.04. 21:31

velasco írta:
aszurkolo írta:
velasco írta:nem a diósgyőri klub stílusától (ami valóban nem létezik), hanem a környezettől idegen. egy magyar szinten is szegény régió egykori acélvárosához nem igazán illik európa egyik leggazdagabb és legturistásabb tengerparti város (Barcelona) és gazdag pesti zsidók (MTK) csapatának stílusa.

az a baj hogy fogalmad nincs arról amiket irogatsz, a sztereotípiákból próbálsz megélni de öreg vagy már, az élettapasztalatod baszottul kkopott, így ezek egyre kevésbe jönnek be. Van fogalmad mennyibe kerül ma egy meccsjegy a napos oldalra? vagy ne adj' isten egy bérlet? Kispénzű melósok kb. az nb2 óta nem járnak említhető arányban meccsre Miskolcon, akkor már inkább idegenbe egy kupameccsre vagy egy pesti "hazaira" az elszármazottak között keresgélhetnél. Az meg külön megérne egy misét hogy az általad említett "tikitaka" stílusban nem lehetne hajtósan, offenzíven, futballozni...

27 éves vagyok. egy dvtk-fradin a napos oldalra 3 ezer. a groupamában ugyanez 6550 forint. egy GVI kutatás szerint a városok fejlettség szerinti listáján győr a 2., miskolc az 53. labdabirtoklásra épülő futballt nem lehet a szó klasszikus értelmében véve hajtósan játszani. de amúgy a többi stimmt.

Te idióta. 4000 Forint a felnőtt jegy a naposra 38400 a bérlet. Az általad idézett Győr 2. (hogy jött ide :D) Miskolc 53. rangsor egy 2014-es (!) JÁRÁSI adat amit az origo tett közzé, ezzel gyakorlatilag csak alátámasztottad amit az előbb állítottam a tájékozatlanságodról. Labdabirtoklásra építő futballt pedig lehet hajtósan játszani, még ha ez a te világnézeteddel nem is fér össze :D

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.04. 21:37

aszurkolo írta:
velasco írta:
aszurkolo írta:az a baj hogy fogalmad nincs arról amiket irogatsz, a sztereotípiákból próbálsz megélni de öreg vagy már, az élettapasztalatod baszottul kkopott, így ezek egyre kevésbe jönnek be. Van fogalmad mennyibe kerül ma egy meccsjegy a napos oldalra? vagy ne adj' isten egy bérlet? Kispénzű melósok kb. az nb2 óta nem járnak említhető arányban meccsre Miskolcon, akkor már inkább idegenbe egy kupameccsre vagy egy pesti "hazaira" az elszármazottak között keresgélhetnél. Az meg külön megérne egy misét hogy az általad említett "tikitaka" stílusban nem lehetne hajtósan, offenzíven, futballozni...

27 éves vagyok. egy dvtk-fradin a napos oldalra 3 ezer. a groupamában ugyanez 6550 forint. egy GVI kutatás szerint a városok fejlettség szerinti listáján győr a 2., miskolc az 53. labdabirtoklásra épülő futballt nem lehet a szó klasszikus értelmében véve hajtósan játszani. de amúgy a többi stimmt.

Te idióta. 4000 Forint a felnőtt jegy a naposra 38400 a bérlet. Az általad idézett Győr 2. (hogy jött ide :D) Miskolc 53. rangsor egy 2014-es (!) JÁRÁSI adat amit az origo tett közzé, ezzel gyakorlatilag csak alátámasztottad amit az előbb állítottam a tájékozatlanságodról. Labdabirtoklásra építő futballt pedig lehet hajtósan játszani, még ha ez a te világnézeteddel nem is fér össze :D

dvtk honlapján 3 ezret írtak. na de azé' 6550 még így is jóval több. győr is vidéki nagyváros. 2014 óta mi minden változott? fogalomzavarod is van.

aszurkolo
Világsztár

HozzászólásSzerző: aszurkolo » 2018.09.04. 21:50

velasco írta:
aszurkolo írta:
velasco írta:27 éves vagyok. egy dvtk-fradin a napos oldalra 3 ezer. a groupamában ugyanez 6550 forint. egy GVI kutatás szerint a városok fejlettség szerinti listáján győr a 2., miskolc az 53. labdabirtoklásra épülő futballt nem lehet a szó klasszikus értelmében véve hajtósan játszani. de amúgy a többi stimmt.

dvtk honlapján 3 ezret írtak. na de azé' 6550 még így is jóval több. győr is vidéki nagyváros. 2014 óta mi minden változott? fogalomzavarod is van.

http://dvtk.eu/jegyinfo látom az értő olvasás sem az erősséged ;) Ahogy az origon sem azt látod amit kéne. Egy 176-os járási listán 53-nak lenni 3,48-as fejlettségi mutatóval úgy, hogy az általad favorizált Győr (még mindig nem tudom hogy a faszba jött ide) 4,48-on áll, míg a sereghajtó 1,68-al, egyáltalán nem azt mutatja, hogy "na akkor Miskolcon csak csórók laknak és biztos azok járnak meccsre is." Ez a gondolatvilág csak tisztán a primitívséged mutatja. Az az alapvetés is széles látókörre vall egyébként, miszerint 4 év alatt nem változhat meg egy adott város gazdasági helyzete :D Szóval csak egyre mélyebbre süllyedsz a saját magad által keltett örvényben, szerintem jobb ha befejezed. (úgysem fogod mert beteg egód nem engedi)

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.04. 21:58

aszurkolo írta:
velasco írta:
aszurkolo írta:Te idióta. 4000 Forint a felnőtt jegy a naposra 38400 a bérlet. Az általad idézett Győr 2. (hogy jött ide :D) Miskolc 53. rangsor egy 2014-es (!) JÁRÁSI adat amit az origo tett közzé, ezzel gyakorlatilag csak alátámasztottad amit az előbb állítottam a tájékozatlanságodról. Labdabirtoklásra építő futballt pedig lehet hajtósan játszani, még ha ez a te világnézeteddel nem is fér össze :D

http://dvtk.eu/jegyinfo látom az értő olvasás sem az erősséged ;) Ahogy az origon sem azt látod amit kéne. Egy 176-os járási listán 53-nak lenni 3,48-as fejlettségi mutatóval úgy, hogy az általad favorizált Győr (még mindig nem tudom hogy a faszba jött ide) 4,48-on áll, míg a sereghajtó 1,68-al, egyáltalán nem azt mutatja, hogy "na akkor Miskolcon csak csórók laknak és biztos azok járnak meccsre is." Ez a gondolatvilág csak tisztán a primitívséged mutatja. Az az alapvetés is széles látókörre vall egyébként, miszerint 4 év alatt nem változhat meg egy adott város gazdasági helyzete :D Szóval csak egyre mélyebbre süllyedsz a saját magad által keltett örvényben, szerintem jobb ha befejezed. (úgysem fogod mert beteg egód nem engedi)

igen, nyilván nem tudom megkülönböztetni az elővételest az aznapival. nem figyeltem oda annyira. most megfogtál, respect. a maradék csak ratyi álélértelmiségi lárifári

aszurkolo
Világsztár

HozzászólásSzerző: aszurkolo » 2018.09.04. 22:02

velasco írta:
aszurkolo írta:
velasco írta:dvtk honlapján 3 ezret írtak. na de azé' 6550 még így is jóval több. győr is vidéki nagyváros. 2014 óta mi minden változott? fogalomzavarod is van.

igen, nyilván nem tudom megkülönböztetni az elővételest az aznapival. nem figyeltem oda annyira. most megfogtál, respect. a maradék csak ratyi álélértelmiségi lárifári

hát hogy ismernéd be hogy igazam van :D hogy téves világnézetedből fakadó sztereotípiákra építesz. Hogy alaposan benézted a miskolci közönség összetételét. Hogy egy listát nem tudsz elemezni. Hogy neked Győr a világ közepe :D :D :D Jó8

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.04. 22:06

aszurkolo írta:
velasco írta:
aszurkolo írta:http://dvtk.eu/jegyinfo látom az értő olvasás sem az erősséged ;) Ahogy az origon sem azt látod amit kéne. Egy 176-os járási listán 53-nak lenni 3,48-as fejlettségi mutatóval úgy, hogy az általad favorizált Győr (még mindig nem tudom hogy a faszba jött ide) 4,48-on áll, míg a sereghajtó 1,68-al, egyáltalán nem azt mutatja, hogy "na akkor Miskolcon csak csórók laknak és biztos azok járnak meccsre is." Ez a gondolatvilág csak tisztán a primitívséged mutatja. Az az alapvetés is széles látókörre vall egyébként, miszerint 4 év alatt nem változhat meg egy adott város gazdasági helyzete :D Szóval csak egyre mélyebbre süllyedsz a saját magad által keltett örvényben, szerintem jobb ha befejezed. (úgysem fogod mert beteg egód nem engedi)

hát hogy ismernéd be hogy igazam van :D hogy téves világnézetedből fakadó sztereotípiákra építesz. Hogy alaposan benézted a miskolci közönség összetételét. Hogy egy listát nem tudsz elemezni. Hogy neked Győr a világ közepe :D :D :D Jó8

általános statisztikákra építettem, na bumm. amugy értelmezési problémákat érzek nálad. engedd már el ezt a győrt.

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2018.09.04. 23:28

Reginald McFreez írta:
Mantequilla írta:Többször külön figyeltem meccsek közben, hatalmas alibi a srác, semmit nem vállal fel.

ne offolj!

De ha szeretnek a szúnyogok...
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.09.04. 23:57

Éllyen!
Kép
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

ManBat
Aranylabdás