Élő közvetítés és a gólok története a 7. forduló szombati meccseiről - videók

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Élő közvetítés és a gólok története a 7. forduló szombati meccseiről - videók

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.09.03. 06:35

velasco írta:
ManBat írta:
velasco írta:egy biztos, ennél a majom Sallóinál többet eredményt tud felmutatni a labdarúgásban

Ez tény, de elájulni sem kell tőle. Ahogy nézem Marseille óta sehol nem húzott le egy teljes szezont.

nyilván nem kell. amugy most vezeti a bajnokságot a leeds-el.

Amúgy Szalai meg vezeti a góllövőlistát a Bundesligában.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

Re: Élő közvetítés és a gólok története a 7. forduló szombati meccseiről - videók

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.09.03. 07:08

Reginald McFreez írta:
velasco írta:
ManBat írta:Ez tény, de elájulni sem kell tőle. Ahogy nézem Marseille óta sehol nem húzott le egy teljes szezont.

nyilván nem kell. amugy most vezeti a bajnokságot a leeds-el.

Amúgy Szalai meg vezeti a góllövőlistát a Bundesligában.

szerintem Szalai jobb mint bármelyik Sallói
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.09.03. 16:44

2rule ügyben a helyzet nálunk a 7. forduló után is változatlan, azaz még mindig hiányos a felszerelés.
A mellékelt fotókon jól látszik: Rózsa a régi adidas szerelésben ül a padon, a cseréken a megkülönböztető trikó is a régi.
Kép
Itt az orvosi stáb, Jaksin a dzseki, a csapatorvoson a melegítőfelső adidas.
Kép
Az egy héttel ezelőtti, MTK elleni hazai meccsünkön így festett a kispadunk, ez szerintem nem szorul különösebb magyarázatra:
Kép
Kép

Mindeközben a Diósgyőr megkapta a 3. számú mezt, a szakmai stábnak is jutott új márkájú felsőből. A dvtk.eu-n hirdetőfelülettel is rendelkezik a 2rule.
Kép

Felcsúton teljes a kollekció, a háromféle mez mellett van megkülönböztető trikó, melegítő, a második számú (NB3-as) csapat vezetői monogrammal ellátott szerelést kaptak.
Kép
Kép
Kép

Szerintem Cucu is épp azon gondolkodott, hogy miért kapjuk ezt a különleges bánásmódot, amikor az első kép készült.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”