5 méterről lőtt ziccert a nézőtérre a Loki játékosa - videó

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.09.01. 20:46

Pedig három pontot ért volna.

Könyves Norbert, a DVSC játékosa óriási ziccert hibázott el a DVSC-Haladás (1-1) hajrájában. A lábában maradt a három debreceni pont...

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: 5 méterről lőtt ziccert a nézőtérre a Loki játékosa - videó

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.09.02. 06:24

Kibaszott szar volt mindkét csapat védelme. Náluk már csak a két csapat befejező szekciója volt szarabb. Ennyi kidolgozott, majd kihagyott ziccert... mindkét csapatnak kurva szar - vagy kurva szar formában levő - csatárjai vannak.

Ezért nem is mondanám, hogy bárkinek három pont maradt volna a lábában...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.09.02. 06:32

Reginald McFreez írta:Kibaszott szar volt mindkét csapat védelme. Náluk már csak a két csapat befejező szekciója volt szarabb. Ennyi kidolgozott, majd kihagyott ziccert... mindkét csapatnak kurva szar - vagy kurva szar formában levő - csatárjai vannak.

Kettő.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.09.02. 06:33

BSTH írta:
Reginald McFreez írta:Kibaszott szar volt mindkét csapat védelme. Náluk már csak a két csapat befejező szekciója volt szarabb. Ennyi kidolgozott, majd kihagyott ziccert... mindkét csapatnak kurva szar - vagy kurva szar formában levő - csatárjai vannak.

Kettő.

Arról nem is beszélve! :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Fernandosensei
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Fernandosensei » 2018.09.02. 10:07

Reálisan nézve kb. 6-4-es eredménynek kellett volna születni,úgyhogy megköszönhetünk a Debrecennek egy ajándék pontot.

Megint ajándékoztunk 1 félidő előnyt az ellenfélnek (még úgyis,hogy mi is az első félidőben lőttünk gólt),a védelmünk továbbra is nb2 alsóház színvonal.
A Hipp-mágia is kezd kialudni,nem értem,hogy Grumic és Habovda miért kirobbanthatatlan a csapatból.

Érdekes,hogy amint volt kapusteljesítmény,szereztünk pontot :)
1.Szombathelyi HALADÁS
2.Man.Utd.,Juventus,OM
3.Fulham,Udinese,Reggina,Ajax,Leverkusen,Toulouse,Lens

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.09.02. 10:53

Fernandosensei írta:Reálisan nézve kb. 6-4-es eredménynek kellett volna születni,úgyhogy megköszönhetünk a Debrecennek egy ajándék pontot.

Megint ajándékoztunk 1 félidő előnyt az ellenfélnek (még úgyis,hogy mi is az első félidőben lőttünk gólt),a védelmünk továbbra is nb2 alsóház színvonal.
A Hipp-mágia is kezd kialudni,nem értem,hogy Grumic és Habovda miért kirobbanthatatlan a csapatból.

Érdekes,hogy amint volt kapusteljesítmény,szereztünk pontot :)

Idegenben jó az 1 pont, pláne Debrecenben. A hazai meccseket kellene hozni. Németh Márió lábában is ott volt a gól, ő még a kaput is eltalálta, de védett a kapus. Priskinre lehet bármit mondani, de minden meccsen benne van a gól, még akkor is, ha múltkor 11-est hibázott, az még a legnagyobbakkal is előfordul. Most pihenni kell, remélem a sérült Bosnjak is felépül, rá nagy szükség lenne. Sajnos a Kisvárda éppen most látszik megindulni, mióta Dajka Laci az edzőjük, pedig ellenük pont kellene, de leginkább 3 pont.
########################
HAJRÁ HALI!

Tesoro
Tartalék

HozzászólásSzerző: Tesoro » 2018.09.02. 11:33

Ennyi lövésből / helyzetből / ziccerből mindössze egy gólt lőni művészet. Kicsit a Pontes érára emlékeztetett ez a meccs. Akkor is a helyenként tetszetős játék és sok helyzet ritkán eredményezett győzelmet. Ezek a pontok a végén nagyon fognak hiányozni. Természetesen abban az esetben, ha esetleg valós célkitűzés a 3-4.hely.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.02. 14:12

sajnos a 2010-es évek magyar fodbalistájától nem várható el, hogy egy ilyen helyzetet gólra váltson

Vissza: “www.nb1.hu”