velasco írta:SAW írta:velasco írta:hol érdekli őket. húznak el innen.
Azt te csak hiszed.
Az egyéb bizniszei idekötik, már magyar állampolgár.
A klubot pedig többször eladhatta volna, de mindig sokat kért érte, tehát nyilván valamennyire kell neki.
Ha másra nem is, az olykor jól sikerült játékos értékesítések és a taós pénzmosás miatt.Csak közben már annyira lusta vele foglalkozni, annyira trehányul áll hozzá, hogy még Böőr Zoli is elment (aki sokszor oltott tüzet) és annyira elfogyott a keret, hogy valószínűleg baj lesz.
Ezt már itt végig gondoltam egyszer, de nagyon jellemző az, ahogyan a tavalyi itthoni sikereket és a nemzetközi kupás szereplést lereagálta.
Most látjuk.
na erre gondoltam pénz kisajtolás alatt. tuti nem fogtok kiesni, vannak jóval szarabb csapatok, legalább 3-4. valszeg így gondolják a klubnál is. xarik rá, mint leisztinger miskolcon. ő mondjuk más okokból. nekem ezek az "akarok is vele foglalkozni meg nem is" klubtulajok nagyon gyanúsak. nem érint téged, de a mikor eladták eppelt emg lanazfamet kispesten kaptak értük összesen valami 400 misit. erre hemi ilyet szólt, hogy megnézték a kötlségvetést és volt benne egy 400 millios lyuk amit be kell tömni ezzel a pénzzel wtf.....sztem ezek az emberek simán jó pénzt csinálnak a klubtulajdonoskodásukkal. másra nem tudok gondolni.
Jelenleg nem tartom kizártnak a kiesést.
Nem néztem utána a kereteknek, de biztos vagyok benne, hogy a miénk a legkisebb létszámú.
Csak az elmúlt napokban ment: Tischler, Kálnoki-Kis, Burekovic, Angelov.
Csatár poszton maradt egyedül Novothny. Ez milyen?
A szélső védők pozíciója évek óta vagy teljesen vagy félig megoldatlan, lásd pl. hányszor játszott ott Balogh Balázs. És még akadt példa vészmegoldásokra. Erre fel onnan is megy játékos. A kettőből az egyik, aki tud is valamennyire beadni.
Erre írtam a koncepciótlanságot, hogy akiért pár fillér leeshet már megy is és a pótlás sosem szakmai alapon történik és akkor hol vagyunk az építkezéstől?
A játékosok sem hülyék, nem ezért jöttek ide. Meddig lehet a bolondját járatni Zsótérral?
A hírek szerint az edzővel sem felhőtlen a keret viszonya.
Ha jön egy közepes sérülés hullám, tizenévesek fognak játszani. Ehhez képest a NER csapatoknál megy a dőzs, tömegével igazolnak. Amiből valamennyi majd úgyis beválik. Meg egyébként is, milyen stratégia arra alapozni, hogy csak lesz valaki, aki nálunk is jobban elbassza?
Jelenleg minimum 4 - 5 azonnal bevethető minőségi játékos kellene csak a középmezőnyhöz. Még több az előrelépéshez. Ehhez képest jött két srác, semmit se tudunk róluk.
A hírek meg arról jönnek, hogy Rodi fiatalokat akar más kluboktól elhalászni, csakhogy olyanokat, akiket NB2 vagy alacsonyabb szinten is körberöhögnek.
Ez így egy kalap szar és az is roskadozik.
És, ahogy már korábban ellőttem, pláne szörnyű ezt kontrasztban látni ahhoz képest, hogy az előző idény sikeres volt és arra még erősítéseket, építkezést ígért a klubvezetés.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.