Váratlan kezdés: sok gólt kapott Gulácsi a sztárcsapattól

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.08.26. 21:25

Nem épp a legideálisabb start...

Hiába vezetett, nagyon kikapott az RB Leipzig a Bundesliga vasárnapi fordulójában a Borussia Dortmund vendégeként: Gulácsi Péter négy gólt kapott. Angliában a Chelsea kibrusztolta a sikert a Newcastle otthonában, így továbbra is hibátlan, míg Spanyolországban a Valencia meglepő vereséget szenvedett az Espanyol ellenében. 

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

Re: Váratlan kezdés: sok gólt kapott Gulácsi a sztárcsapattól

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2018.08.27. 08:32

Hát az elején nem hittem, hogy ez ennyire simán meg lesz. Bár a meccs előtt telibe tippeltem a végeredményt, haverékkal nevettünk is rajta. Egy center mindenképp kell még. Az újakról pár szót: Delaney jól szűrt, Witsel klasszis, Diallo be volt szarva, remélem hamar átmegy rajta, mert amúgy jó játékosnak tűnik. Wolfról még nem mondok semmit.

Schmelle passza szép volt, de el kéne már felejteni az öreget, nagyon lassítja a játékunkat. Egyébként kb. elégedett vagyok, volt stílusunk, voltak formái a támadásainknak, szerintem elől egy centerrel meg is leszünk. Viszont hátul rendezettebbnek kell lennünk, Bürki bravúrjain meglepődtem.
kanoczrobert.hu

famate
Sztár

Re: Váratlan kezdés: sok gólt kapott Gulácsi a sztárcsapattól

HozzászólásSzerző: famate » 2018.08.27. 12:13

Szpari4Life írta:Hát az elején nem hittem, hogy ez ennyire simán meg lesz. Bár a meccs előtt telibe tippeltem a végeredményt, haverékkal nevettünk is rajta. Egy center mindenképp kell még. Az újakról pár szót: Delaney jól szűrt, Witsel klasszis, Diallo be volt szarva, remélem hamar átmegy rajta, mert amúgy jó játékosnak tűnik. Wolfról még nem mondok semmit.

Schmelle passza szép volt, de el kéne már felejteni az öreget, nagyon lassítja a játékunkat. Egyébként kb. elégedett vagyok, volt stílusunk, voltak formái a támadásainknak, szerintem elől egy centerrel meg is leszünk. Viszont hátul rendezettebbnek kell lennünk, Bürki bravúrjain meglepődtem.

Rengeteg videót posztolt Witsel, hogy mennyi különmunkát végzett Kínában, és az első pillanattól kezdve fel is vette újra egy topliga ritmusát. Szerintem nagyon termékeny időszaka lesz ez neki, sajnálom, hogy a mi harmadik világba igazoló "klasszisaink" nem ilyen mentalitással tartják szinten magukat.
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

Vissza: “www.nb1.hu”