Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:a Mesterrel értek egyet, a szar mindig a víz felszínén úszik, majd megoldják, legfeljebb visszatér a 90-es évek - pár komolyabb hátterű futball iránt érdeklődő (pl. Várszegi) + mindegyik ilyenre jutó tíz igazi maffiózó...
ja és ami rossz hír, sztem a ner-csapatokkal is összelopatnak annyi pénzt, hogy akár a rendszer összeomlását túlélve még évekig elgazdálkodhatnak "normál körülmények" között is jó ideig... mire a ner kilúgozódik a fodballból, a bukáshoz képest kell majd még minimum vagy tíz év... sajnos...
Várszegi se volt más, mint egy kalandor pénzmosó
a gyűjtögetés hiába lesz, nyilván lesz megtorlás valamilyen szinten, legfeljebb a gyűjtött léből könnyebb lesz visszajönni
a falusi brigádok valszeg visszatérnek a saját vackaikra, a többiek szürke masszaként gyúrják tovább a szart mint mondjuk a kilencvenesben ahogy említetted
nem gondolom, hogy az én életemben még lesz rendes focink, de az érdekes az, hogy nem is nagyon izgat lesz e valaha még
nyilván, de hasonlítsd össze olyan közörvényesekkel, mint pl. akik Diósgyőrben adták egymásnak adták a kilincset, egyből oxfordban végzett értelmiséginek fog látszódni várszegi
nekem a digó megmentők a kedvenceim és természetesen Nagylaki Kálmi