Marko Nikolics elárulta az újabb BL-csoda receptjét

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.08.13. 17:20

A pálya állapotáról is beszélt a fehérváriak trénere.

A Vidi FC vezetőedzője szerint a csapatnak százszázalékos koncentrációval kell játszania a svéd Malmö ellen, és az apró részletek döntenek majd a továbbjutásról a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező keddi visszavágóján.

Marko Nikolic hétfőn a székesfehérvári sajtótájékoztatón kiemelte: a csapat megfelelően felkészült, a győzelemhez végig fókuszálni kell. A szerb szakvezető szerint az idegenbeli első meccsen 1-1-et játszott Vidi FC az egész magyar labdarúgást is képviseli a Bajnokok Ligájában. Mint mondta: szép történet eddig az európai kupaszereplés, és reményeit fejezte ki, hogy ez az álom minél tovább tart majd.

Az ellenfélről szólva a tréner úgy vélekedett, hogy igazán erős csapatról van szó, amelynek a csoportkör sem ismeretlen. Biztos volt benne, hogy két jó gárda lép majd pályára kedd este Felcsúton, ahol az összpontosítás mellett az dönt, hogy ki milyen harcos hozzáállással játszik majd. 

Ezen a szinten már nem lehet hibázni, a legapróbb részletek dönthetnek a párharc kimeneteléről - fogalmazott Marko Nikolic. Bár a svéd csapatnak kell a gól, a tréner azt mondta, hiba lenne az eredmény megtartására törekedni. A lényeg, hogy nem szabad könnyű helyzeteket ajándékozni az ellenfélnek, ez lehet a továbbjutás kulcsa, de a taktika mellett a játékosok egyéni teljesítménye is fontos lesz - hangsúlyozta.

A pálya állapotára vonatkozó kérdésekre a szakvezető közölte: nem a pályával, hanem a játékkal kell foglalkozni, "mindig azokra a dolgokra koncentrálunk, amire hatásunk lehet".

Kiemelte, nem érez nyomást a csapaton és büszke játékosaira, akik tisztelettel, de kellő hittel és önbizalommal nyilatkoznak az ellenfélről.

A fehérvári csapat védője, Stopira a sajtótájékoztatón elmondta: a csapat készen áll a mérkőzésre, de a továbbjutáshoz az kell, hogy mindenki a legtöbbet nyújtsa a pályán. Az ellenfélnek erős kerete van, tisztelni kell őket, de a Vidi FC célja a továbbjutás, és úgy gondolja, a fehérvári csapat tudja azt, hogy ehhez mi kell. 

A Vidi FC múlt kedden idegenben 1-1-es döntetlent ért el a Malmö ellen, a visszavágó kedden 20 órakor kezdődik a felcsúti Pancho Arénában.

Avalon
Aranylabdás

Re: Marko Nikolics elárulta az újabb BL-csoda receptjét

HozzászólásSzerző: Avalon » 2018.08.13. 20:19

bíró kell csak hozzá
"A magyar klubfutballnak is kell egy-két zászlóshajó, a Ferencvárosnak ott kellene lenni mindig a legjobbak között és lehetőleg még egy klubnak."

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2018.08.13. 20:23

Avalon írta:bíró kell csak hozzá

A Ludo elleni visszavágón valóban kedvező fújást kaptak. A Malmö ellen viszont teljesen korrekt játékvezetés volt.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

Avalon
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Avalon » 2018.08.13. 20:27

HattoriHanzo írta:

A Ludo elleni visszavágón valóban kedvező fújást kaptak. A Malmö ellen viszont teljesen korrekt játékvezetés volt.

tudom, tudom bunkó győri vagyok :(
"A magyar klubfutballnak is kell egy-két zászlóshajó, a Ferencvárosnak ott kellene lenni mindig a legjobbak között és lehetőleg még egy klubnak."

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.08.13. 20:30

Hasonló lesz a játék képe mint Svédországban valószínűleg. Szeretném ha nyernénk okos játékkal.
Go Gunners Hajrá Videoton

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2018.08.13. 20:35

Avalon írta:
HattoriHanzo írta:

?
Neked mi bajod van?
ORBÁN EGY GECI!

Avalon
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Avalon » 2018.08.13. 20:41

HattoriHanzo írta:
Avalon írta:
HattoriHanzo írta:A Ludo elleni visszavágón valóban kedvező fújást kaptak. A Malmö ellen viszont teljesen korrekt játékvezetés volt.

?
Neked mi bajod van?

ja semmi. azt hittem átjött az irónia :)

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2018.08.13. 20:43

Avalon írta:
HattoriHanzo írta:
Avalon írta:

?
Neked mi bajod van?

Akkor jól van. Már kezdtem megijedni, hogy a kevés maradék értelmes fórumozó közül ismét elvesztettünk egyet. :D
ORBÁN EGY GECI!

Avalon
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Avalon » 2018.08.13. 20:48

HattoriHanzo írta:
Avalon írta:
HattoriHanzo írta:?
Neked mi bajod van?

Akkor jól van. Már kezdtem megijedni, hogy a kevés maradék értelmes fórumozó közül ismét elvesztettünk egyet. :D

tulajdonképpen igen, 2015 óta ez a második alkalom hogy itt vagyok :D

Vissza: “www.nb1.hu”