LABDARÚGÁS
BAJNOKOK LIGÁJA
3. SELEJTEZŐKÖR, ELSŐ MÉRKŐZÉS
• BAJNOKI ÁG
19.00: Salzburg (osztrák)–Shkëndija (macedón)
20.45: Celtic (skót)–AEK Athén (görög)
• NEM BAJNOKI ÁG
19.00: PAOK (görög)–Szpartak Moszkva (orosz)

Savaria1919 írta:Ha már Salzburgban nyaralunk, kinézünk a mai meccsre.
SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Ha már Salzburgban nyaralunk, kinézünk a mai meccsre.
kint van a picsában a stadion, de trolival is ki tudtuk menni, ott áll meg előtte
Adamek írta:SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Ha már Salzburgban nyaralunk, kinézünk a mai meccsre.
kint van a picsában a stadion, de trolival is ki tudtuk menni, ott áll meg előtte
biztosítottál már osztrák meccset mentősként?
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:kint van a picsában a stadion, de trolival is ki tudtuk menni, ott áll meg előtte
biztosítottál már osztrák meccset mentősként?
nem
én minden alkalmat megragadok, h ne kelljen dolgozni
SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Ha már Salzburgban nyaralunk, kinézünk a mai meccsre.
Savaria1919 írta:Ha már Salzburgban nyaralunk, kinézünk a mai meccsre.
Savaria1919 írta:Egyfajta élmény volt.
A körítés nagyon modern, sőt valahogy az egész meccsen azt éreztem, hogy ez már a modern futball. A szurkolókon Red Bullos póló, showműsor kezdés előtt nagy zászlókkal, 10 percenként a hangosbemondó reklámozott valamilyen terméket, hetilapot.
A salzburgiak folytatták a showt a kezdősípszó után, annyi sarkazás, meg trükközés volt a részükről az első félidőben mint (kis túlzással) egy teljes nb1es fordulóban. A makedónok az első 20 percben próbálták felvenni a ritmust, kévés sikerrel. Jókor rúgták a gólokat a hazaiak, az elsőt (15. perc) és a harmadikat (75.) büntetőből, míg a félidő végén Détári lengyelek elleni találatát idézte egy szabadrúgásuk, így lett vegül 3:0.
A második félidőben lecsapott A Vihar. Alapjáraton nem volt vele gond, feljebb ültünk, a játék meg pörgősebb lett. Aztán hirtelen elment a világítás, a pályán meg állt a víz. Az utolsó 10 perc nagyon szórakoztatóan telt el, a labda rendre megállt két passz között, a játékosok meg csúszkáltak össze-vissza. Csináltam 1-2 képet majd feltöltöm ide ha érdekel valakit.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 46 vendég